Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en korktuğunuz olay neydi?

nameless

Öne çıkan mesajlar

benim en korktuğum an geçende başıma geldi
9. kapının vcdsini izliyodum film bitti (akşam 2) arkadan kordonu çıkarıyım da kanallara bakiim dedim,çıkardım kabloyu tvye bi baktım hala filmin cast bölümü devam ediyo direkt tırstım yattım[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
Sosyal ağlarda paylaş

vücudumda açılacak derin bi yara (bu 1.siydi) ya dikiş atılması (ahanda bu da 2.ydi) sonra ayağımın yanında 6lık soda şişesi patladı, 8 dikiş atıldı, o kadar da korkunç deilmiş:)
en çok havasızlıktan ölmektan korkuyodum, dolaylı olsa da onu da yaşadım, bundan hala korkuyorum biraz valla:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyr0, 31 Temmuz 2004 20:46 tarihinde demiş ki:
burası kahve degıl..bende kırk yıllık ark.ın veya kankan degılım..

pardon pyro özür dilerim
böyle bir şeyin seni kızdıracağını bilseydim yazmazdım[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem

[Bu mesaj nameless13 tarafından 31 Temmuz 2004 20:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tamam o zaman :)
ewt kaldıımız yerden dewam edelim şimdi anlatcam olaya baara baara glebilirsiniz ama ben ölüyodum korkudan
olay şu:
şimdi ben bir gece uyandım yatakta duruyorum uykuma devam ediyim diye birden bir ses işittim böyle tarif edemeyeceğim derinlerden gelen insan dışı bir ses . o sesi duyduğumda allah dedim şimdi içerden bişiy gelcek beni parçalayacak öldürcek, acaip korktum ama böyle sırtım falan yandı bişiyler oldu sonracığıma sesin kaynağından dewam eden horlama efektleri bana dayımın horladığını gösterdi bende acaip rahatladım ve bir o kadar güldüm :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
Sosyal ağlarda paylaş

bana araba çarpmıştı
böyle fırfır dönüp düşmüştüm.
kolam da düşmüştü
kalkıp kolam nerde lan demiştim.
sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti
sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye
dövdüler bunu ayaküstü.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Sosyal ağlarda paylaş

bens ahanda yımırta yapacaktım bıraktım oraya geldim uo oynuodum sonra içerden bi bam pat küt sesler geldi hırsız girdi sandım evde tek başımayım gece saat 11 ulan bi tırstım aldım demir kazığımı kim var layn orda falan dedim bi geldim baktım yumurtalar patlamış unutmuşum yumurtaları :)[signature][hline]
Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki:
Benimki önümde ama ters duruyo(!).

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki:
bana araba çarpmıştı
böyle fırfır dönüp düşmüştüm.
kolam da düşmüştü
kalkıp kolam nerde lan demiştim.
sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti
sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye
dövdüler bunu ayaküstü.

süpersin head, günlerdir bu kadar gülmemiştim :horace:[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlala kadıköye gidecektik çok aksi bir yerdeydik otobüs gelmiyordu hiç biletim ytokhtu adama bir milyon verip gitcektik işte bi otobüs gözüktü tıklım tıklım ama içi ben bindim arkadaş binemedi baktım otobüs gidiyor atladım giden otobüsten yere hopacık düştüm o an felaket oldum ölüyorum kalkıp rüzgarda uçuşan 1 milyonumu kovalamaya başladım otobüstekiler gülmeye başladı ben bir yerden parayı kovalayıp bir yerdden otobüs şöförüne küfür ediyordum adam küfür edip gitti
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...