Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

339. Dönem (Nisan-2011) KD. ve YD. Subay Adayları

gleoddyn

Öne çıkan mesajlar

Vodan said:

wastyrx said:

Asker abi sonuçta işi ne tutsun nöbet bi zahmet.

İşimizden istifa edip üstüne 1 milyar masraf edip askere gidiyoruz laf mı bu? Hangi doğada büyüyorsunuz bazen çok merak ediyorum..

Bana da Manisa ve üstüne Kıbrıs çıktı. 12 Nisan sabah 11:00'e uçak biletimi aldım. He 1 milyara bunu da ekleyelim..

Demek istediğimi nasıl anladın bilemiyorum ama askere gidicek olmanın siniri/stresi diyip geçiyorum. Hayırlı tezkereler ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

şu an kıbrısta kırklarda 337 kd olarak askelik yapmakayım.
geleceklere birkaç tavsiyede bulunayım. geleceğiniz yerde bölüğünüze göre su sıkıntısı değişir. yan bölükte tuvalette sıcak su akarken siz su bulmakta sıkıntı çekebilirsiniz. serinlemek için 10 kola içtiğniz günler olacak. tatil yerine geliyor gibi hissediyorsanız unutun. koğuşlarda yatması epey zor olacak. bol miktarda sinekle boğuşacaksınız. manisa yı arayacaksınız kıbrısta. manisaya gidenler hemen kıbrıs demesinler. 150 kişilk bir grup manisada kalacak. eğitim çavuşu olurlarsa işleri zor. ama orda başka işler verirlerse güzel. aşırı eşya almayın. askeriyede lazım olan herşey veriliyor. manisadaki kantinde herşey satılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

artik gitmissinizdir, biraz gec atiyorum anca cok sansli degilseniz bunu acemiliginiz bittiginde evciye cikinca okuyacaksiniz ama kolay gelsin... ben 335 kd olarak yaptik, malatyada yaptim askerligi, cok rahat gibi gozuken ama cok bela bi yer malatya ordu karargahi. neyse, gideceginiz yerde uzun dnm askerlerle aranizi cok da samimi olmadan iyi tutmaya bakin bir de boluk astsubayina bol bol yag cekin boluk komutanindan daha fazla sozleri geciyor askerlerle birebir daha cok icli disli olduklarindan. son soz gene boluk komutanindan cikar ama boluk astsubayi da ufak tefek seylerde hep kendi karar verecegi icin daha onemli. onun disinda gittiginiz yerde torpil tanidik vs varsa direk harekete gecirin fazla vakit kaybetmeden, sizin iyiliginize olur. simdiden hayirli tezkereler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
MasterHapLo said:

2-3 saat once dondum manisadan 2. tabur 4. boluk nese
yemekler idare eder. koguslar idare eder. egitim bize kastirdilar diger bolukler yatti ama arazi kosullarina uyuyorsun :)

egitim cavuslarindan uzun donemler yaramaz adam kisalarin hepsi iyidi. Manisada egitim cavuslugu yapilmaz kalan varsa gecmis olsun kadro dar ve butun isi kisa donemlere yikiyorlar.

Bende 1-3 ten kıbrısa giden tayfadaydım. Manisa yı mumla aradık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...