gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Zamanı gelmiştir herhalde diye konuyu açıyorum. Kimler var dökülsün buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Askerlik çok reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Denmeden ben diyeyim. Askerlik hayatımızdan çok önemli zamanları alıyor hiçbirşey vermeden. Ben askere gitmesem vatana daha hayırlı olurum nobel ödülü kazanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 sizi gidi nooblar sizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Sanırım 10 nisan 00:01'de açıklanıyor sonuçlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Birisi link veriversin nereden bakıyoruz bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 http://www.labournet.de/krieg/skroete.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı PİYADE Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı AMASYA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği 5'inci Kor. Kh. ve Des. Gr. Emn. ve Mhf. Bl. K.lığı ÇORLU TEKİRDAĞ şimdi benim anlamadığım benim usta birliği de mi belli olmuş? zite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Arkadaşlardan biri manisa sonra kıbrıs diğeri uzun dönem samsun acemilik soorası yazmıyor iyi bare güzel yerler ^_^ Hepinize hayırlı tezkereler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Kıbrıs konusunda: ellerinde kokteyllerle şezlongda yatıp askerlik yapmıyorlar maalesef. o yaz sıcağında 8 saat nöbet tutacak, arkadaşına şimdiden geçmiş olsun. hele kısa dönem olunca hiç çekilmez kıbrısta askerlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 arkadaşa yedek subay tuzla çıktı şansa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Asker abi sonuçta işi ne tutsun nöbet bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 calimero said: Kıbrıs konusunda: ellerinde kokteyllerle şezlongda yatıp askerlik yapmıyorlar maalesef. o yaz sıcağında 8 saat nöbet tutacak, arkadaşına şimdiden geçmiş olsun. hele kısa dönem olunca hiç çekilmez kıbrısta askerlik. 8 saat nöbet diyip korkutma çocukları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ve bana kadehi şişeyi kırdırtmış sonuçlardır. toplanma merkezi: ankara. nasıl, güzel değil mi? nah güzel! devamını okuyoruz; yedeksubay- nato barış gücü; afganistan! edit: ya arkadaş bunun nesini beğeniyorsunuz, afganistan'a gidiyorum **********, psikopat mısınız lan? bir de en beğenilenlere sokmuşlar. size de eğlence çıktı. sağolsunlar sözlük yazarlarından mesajlar geliyor, teskin ediyorlar, sırtımı sıvazlıyorlar. paraya para demeyecekmişim. parayı geçtim birader; ********* bari! afganistan çıkmış birine oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 SORMADAN YAZAYIM ACEMİLER İÇ ÇAMAŞIRI HAVLU VB ŞEYLER ALIP MASRAF ETMEYİN.DONUNUZDAN ÇORABINIZA,HAVLUNUNUZDAN ŞAMPUANINIZA KADAR DEVLET VERİCEK.SİZ KENDİ GETİRDİĞİNİZİ KULLANAMIYACAKSINIZ.SİVİL EŞYALARINIZLA BİRLİKTE VALİZE KONUP KALDIRILCAK.ASKERİ PAZARA GİRİP ADAMIN GAZIYLA YOK YERE ALIŞVERİŞ YAPMAYIN.SIM KART GÖTÜRMEYİN EL KOYARLAR. ha alıcaksanız bi kasio orjinal saat alın,bide ufak bot kiliti yeter/telefon kartı bide.(ha bide bozuk para yapıp gidin) Hepinize hayırlı tezkereler,sağ sağlim gidip gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 wastyrx said: Asker abi sonuçta işi ne tutsun nöbet bi zahmet. İşimizden istifa edip üstüne 1 milyar masraf edip askere gidiyoruz laf mı bu? Hangi doğada büyüyorsunuz bazen çok merak ediyorum.. Bana da Manisa ve üstüne Kıbrıs çıktı. 12 Nisan sabah 11:00'e uçak biletimi aldım. He 1 milyara bunu da ekleyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 vana gelen yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 oha herkes kıbrısa düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 MasterHapLo said: kısa donem cikti acemi: manisa usta: kibris peh sdasd kıbrısa düşenler geçmiş olsun. bizim yaz sıcağı hiç çekilmez ahah bu arada koyun sürüsü gibi asker gelmeye devam u yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 kıbrıs türkeli topçu alayına düşen varsa sorularını alabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 neyse paticik kıbrıs buluşması yaparsınız artıkın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 5'inci Kor. Kh. ve Des. Gr. Emn. ve Mhf. Bl. K.lığı ÇORLU TEKİRDAĞ burası hakkında bilgisi olan var mı? hiç bir şey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Ben baya araştırdım gece, benim gideceğim yerde su sıkıntısı yokmuş rahat yapılıyor falan demişler. Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği: KTBK İs. Svş. Tb. 1'inci İs. Svş. Bl. K.lığı KIBRIS Yerine göre değişiyor sanırım senin neresi usta birliğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bu zaten ustabirliği, acemilik amasya'da. Amasya hakkında bir kaç şey buldum ama dediğim gibi çorlu çok muallak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ilk katılışını yapacağı sınıf okulu / eğitim merkezi: bkm. okl. ve em k.ligi balikesir temel eğitimini müteakip katılış yapacağı esas birliği: k.k loj. k.ligi bkm. k.ligi 6`nci ana bkm. mrk. k.ligi balikesir kuvveti: kara kuvvetleri komutanligi sinifi: bakim statusu: kisa donem er bilgisi olanlar yardimci olursa sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar