Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 matematikçiler de 2 buluyor. diğerini bulanlar sosyolojiden falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 oh rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 eftelyarex said: slm evet ojeli tırnak evet endüstri mühendisi evet bence hala 2 :) kesinlike sana katılıyorum cevap 2 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 cevap 6 çıkıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coblck Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 12,5 falan buldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 onbir ile 29 u toplayın 2 yapar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 (48) / (2) * (9+3) = (48) / (2) * (12) = 48 / 2 * 12 = 24 * 12 = 288 bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 2 buldum. International relations mezunuyum. 3 dil biliyorum. Gerçekte cevabın ne olduğu cok da umrumda değil açıkçası. Tek merak ettiğim çarpma bölme yan yana işlemlerin bulunduğu bir soruda neden çarpma ve bölme ayrı paranteze alinmiyor. Pislik olsun diye dimi, ben de öyle tahmin etmiştim.. evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 escape çözmüş beyler tamam dağılabiliriz 11 sayfadır bulamadıydık şunu valla escape akıllı adammış şıp diye yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 kafam guzel ama 2 gibi geldi bana da. edit: google 288 diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Dragonmax said: 2 buldum. International relations mezunuyum. 3 dil biliyorum. Gerçekte cevabın ne olduğu cok da umrumda değil açıkçası. Tek merak ettiğim çarpma bölme yan yana işlemlerin bulunduğu bir soruda neden çarpma ve bölme ayrı paranteze alinmiyor. Pislik olsun diye dimi, ben de öyle tahmin etmiştim.. evet.. ulan kocaelide ingilizce bölüm mü var international relationsmış bildiğin uluslararası ilişkilercisin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 yav said: escape çözmüş beyler tamam dağılabiliriz 11 sayfadır bulamadıydık şunu valla escape akıllı adammış şıp diye yaptı yav bi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 http://2.bp.blogspot.com/-R0rNJOxbXlc/TW6JyhP7_eI/AAAAAAAAF68/D3MOXUNPt48/s1600/If%2BYou%2BCheat%2BIn%2BEngineering%2Bclasses%2B-%2BYou%2BWill%2BKill%2BPeople%2BLater%2B-%2BFor%2BYour%2BOwn%2BSake%2BAnd%2BEveryone%2BElse%2B-%2BQuit%2BOr%2BLearn%2BThe%2BMaterial.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 seçmeli aldıysa dersi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 said: Distributive property of multiplication. Early Algebra. The distributive property of multiplication CLEARLY states that the 2(9+3) is an entire term and CANNOT be broken up. 2(9+3) follows the distributive property which can be rewritten as (2*9+2*3). Let me repeat the 2 outside of the parenthesis follows the distributive property of multiplication and must be factored and simplified before performing any other operations on it. So this can be rewritten as: 48 / (2*9 + 2*3) Which leaves us with 48 / 24 = 2 Answer = 2. Lastly for those using Google or any other online calculator. These do not understand many theorems or properties so you must explicitly explain what you mean. There is a difference between 48 / 2 *(9+3) and 48 / 2(9+3). The first notation reads 48 / 2 * 1(9+3) while the second reads 48 / (2*9+2*3). Be very careful with your signs. Bu quote yargilamis iste baska soze gerek yok. Ayni hesap makinesiyle farkli bulan arkadaslardan 2 bulan 2(9+3) seklinde yazarken 288 bulan 2*(9+3) seklinde yazmis. Makinede hata yok yani, sorunun dogru cevabi 2. Normal sartlarda islem onceligi yoksa soldan saga gidilir ama burda 2(9+3) isleminin islem onceligi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ho hohoo çekimi eve gönderebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 eftelyarex said: slm evet ojeli tırnak evet endüstri mühendisi evet bence hala 2 :) endustri muhendisi ne is yapiyosun iste biraz maine biraz elektrik biraz bilgisayar biraz isletme imza yetkin var mi yok pffz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Quadrophenia said: said: Distributive property of multiplication. Early Algebra. The distributive property of multiplication CLEARLY states that the 2(9+3) is an entire term and CANNOT be broken up. 2(9+3) follows the distributive property which can be rewritten as (2*9+2*3). Let me repeat the 2 outside of the parenthesis follows the distributive property of multiplication and must be factored and simplified before performing any other operations on it. So this can be rewritten as: 48 / (2*9 + 2*3) Which leaves us with 48 / 24 = 2 Answer = 2. Lastly for those using Google or any other online calculator. These do not understand many theorems or properties so you must explicitly explain what you mean. There is a difference between 48 / 2 *(9+3) and 48 / 2(9+3). The first notation reads 48 / 2 * 1(9+3) while the second reads 48 / (2*9+2*3). Be very careful with your signs. Bu quote yargilamis iste baska soze gerek yok. Ayni hesap makinesiyle farkli bulan arkadaslardan 2 bulan 2(9+3) seklinde yazarken 288 bulan 2*(9+3) seklinde yazmis. Makinede hata yok yani, sorunun dogru cevabi 2. Normal sartlarda islem onceligi yoksa soldan saga gidilir ama burda 2(9+3) isleminin islem onceligi var. niye bu quote yargiliyo inglizce diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 bu arada yetersiz hesap makinelerinizle gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Hayir dogru olarak acikladi diye. Ustteki kullandigin makine ise sayilar arasi herhangi bir islem gormeyince direk carpma islemi algiliyor buyuk ihtimalle o yuzden oyle sonuc veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Quadrophenia said: Hayir dogru olarak acikladi diye. Ustteki kullandigin makine ise sayilar arasi herhangi bir islem gormeyince direk carpma islemi algiliyor buyuk ihtimalle o yuzden oyle sonuc veriyor. carpma islemi war zaten orda baska ne islemi olcak kural sudur eger ayni seviyede iki islem (yane bolme ve carpma ) varsa once soldaki yapilir ali nesin yada stephan hawkings tersini demedikce inannmiyorum senin icind aha inandirici olcak If two operations with same degree are on the same line, the one on the left take the precedence. Inglizce oldugundan daha karizmatik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 allah allah, bu sabah işleme bakıp bakıp sonucu 288 buluyorum. değişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Off carpma yok iste 2(9+3) islemini full olarak parantez olarak algila sana yardimci olacaksa. 2 ile (9+3) arasinda capma isareti yok hatta herhangi bir isaret yok, yani 2(9+3) tek terim ve once onu yapacaksin diger islemlere gecmeden once. Ingilizce olmasiyle bir alakasi yok bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 x(y+z) durumlarında önce parantez içi toplanır sonra soldakiyle çarpılmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar