Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cumhuriyet Güçbirliği Bağımsız Adayları

sandalye

Öne çıkan mesajlar

çetin abi biraz daha sakin yazsa yazı çok güzel olacakmış.

sinirlerine hakim olmak zor tabi

ama şurada yargılamış

"çetin abey" said:

Heee, bir şey daha. Halkın bunları yutmadığını falan yazmışsın ya, hangi dünyada yaşıyorsun sen yahu? Sen hangi halktan bahsediyorsun? Salya sümük ağlayarak verdiği vaazları kendilerinden geçerek izleyen senin halkın değil mi? O geri zekalı ağlak herifin video cdlerini evlerinde toplanıp izleyen kim? Bu halk değil mi? Ahırdaki eşşeği ile ilk cinsel deneyimini yaşayan, torununa tecavüz eden, başka bir adamla el ele görüldü diye kız kardeşini vuran senin halkın değil mi?1 otel dolusu insanı cayır cayır yakan senin halkın değil mi? Yolsuzluğu ayyuka çıkmış adamlara gidip yine yeniden oy veren senin halkın değil mi? Heeee, zaten bu halk bunun için hazırlandı
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili uzaykeki.
Bak sana cevap vereceğim diye bazı arkadaşlardan da tepki aldım, iyi mi? Özel Harekat neyinle işim olmaz canım ciğerim ve diğer arkadaşlar. Son zamanlarda bu uzaykeki kıvamında o kadar çok genç arkadaşla tartıştım ki belli bir noktadan sonra hele bir de saygısızlık gaza basıp giderken kendimi tutamayabiliyorum. Kaba kuvvet diye bir iddiam da yok, böyle anlaşıldığım için hepinizden özür dilerim. Ama neticede önünde diz çökmemi isteyen kişinin ya fikri ya da fiziki anlamda beni çöktürmesi gerekecek.Hazmedemiyorum tabi çünkü "Özgürlük ve bağımısızlık benim karakterimdir" be dostlar.
Benim için isteyen istediğini düşünebilir. Açık açık yazdım gençler, çocuklar, dostlar, yaşıtlar...
Kemalist'im dedim işte.Daha bunun altı,üstü,sağı,solu yok.
Selamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Eh tabi abi ve bunu insanlar hala goremiyor. Solcu olup CHP ye oy verenlere yazik gercekten ulusalcilarin, fasistlerin, statukocularin vs. oy vermesi lazim CHP ye. Yemin ediyorum AKP CHP den daha demokratik bir parti. Kendi icinde degil ama insanlara karsi oyle, en azindan oyle gozukmeye calisiyorlar yani CHP de yapilan KK operasyonu CHP elitisttir gorusunu yikmak icin yapildi, o adamcagizi da kullaniyorlar yazik. Ha bu gorus degisti mi? Bence hayir.

Muhtemelen Türkiye'de bulundugun zamanlarda izmir veya istanbuldan disari cikmamis , arkadas cevresinde akpnin tabanindan kisiler olmayan bir bireysin.

AKP tabanindan arkadaslar edinmeni tavsiye ediyorum ilk firsatta.

Neden dersen, ben de bu akp ıyı işler vesaire falan gibi bir düşünceye girmek üzereyken milli görüş gömlekli AKPliler ile tanıştım, ve yemin ediyorum hayattan soğudum.

Sonradan AKPli olmuşlar değil bahsettiğim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Doğu Perinçek'i hain Apo'nun kankası sanan var(Sandalye isimli üyenin oldukça detaylı ve yeterli açıklamasına rağmen. Bir adam düşünün. Bu adam en baştan beri Milli Demokratik Devrim'i savunmuş. Atatürk demiş. Türk bayrağı demiş. Atatürk Devrimleri uygulansın demiş. Türk Askeri başımızın tacıdır ama gidip Amerika'ya bekçilik yapmasın, Amerika'nın emrinde hareket etmesin demiş. Bizim hükümetimiz ve ana muhalefetimiz uyurken İsviçre'nin Sözde soykırımı kabul etmesi üzerine yanına KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş ve pek çok değerli vatanseveri alıp İsviçre'ye gitmiş ve İsviçre'de mahkeme başkanının suratına ERMENİ SOYKIRIMI KOCAMAN BİR YALANDIR demiş.)...

sirf suan cevap vericem, yasimda var demissin bilmemen cok zor veya bilip kasten carpitmissin isi

pericnek ile apo teee ankara universitesinden iki eski kankadir

http://www.turksolu.org/91/foto/perincek_cezaevi.jpg

http://www.turksolu.org/91/foto/perincek_kursude.jpg

perincek uzun yillar boyunca kurt milliyetciliginin savunucusu olmus, bugunki BDP den cok cok daha sert sekilde orduya saldirmistir

http://www.turksolu.org/91/foto/ordu_orman.jpg

http://www.turksolu.org/91/foto/ordu_nereye.jpg

bugun balik hafizalilar ahtirlamasada zamanindada turk ordusu icin "kibristaki fasist isgalci" tanimini kullanmis, 2004lerde kadikoy meydaninda kibris mitinginde barindirilmamis, kovalanmistir halk tarafindan

ne oldugu belli olmiyan, son derece oynak bir adamdir perincek

kimse gelip aponun eski kankasi cakma komunisti vatansever, ulusalci, ataturkcu diye kakalamaya calismasin

enginar neyse buda odur, en azindan enginarin sadakatinin onune atilan kemigin sahibine oldugunu biliyoruz, birgun kemiklerini sizde sallarsaniz sizede sadakat gosterebilri hani

perincekte oda belli degil, kime ve neye calistigi yada calismiyorsa akli dengesinin yerinde olup olmadigi son derece mechul
Sosyal ağlarda paylaş

Vay anam saçmalamalar son sürat devam ediyor.

Perinçek'le Apo okuldan arkadaşmış. Uğur Mumcu da aynı okuldaydı onlarla Viktor, Perinçek'in çok yakın arkadaşıydı. Ne yapalım, onu da mı faşist yapalım? Bugün samimi olduğum onlarca dinci, kürtçü adam var; yarın bir gün hayvanlık ederlerse ben de mi mesul olacağım olanlardan? Anaokulu mantığı mı bu?

Orduya saldırmayı bugüne yamaman da başka bir psikolojik savaş numarası.

Ordu yekpare bir yapı mı? Zaman içinde değişmiyor mu? 12 Eylül'ün her gün 3-5 solcu genci asan, ABD'nin bizim çocuklar diye hitap ettiği orduyla yine bugün "hizadan çıktı" dediği ordu bir mi?

Senin ve senin gibi onlarca adam medyadaki kimi garabetlere devamlı laf ederken kendinizin aynı pozisyona düştüğünü görmüyor musunuz? Ne zaman Perinçek ön plana çıksa bastır yalandan uydurmaları. Ermeni soykırımı mı? Perinçek Apo'nun kankası. Seçimler mi? Perinçek orduya küfretti. Bırak allah aşkına bu saçmalıkları, o amaçsız dergi kapağı koyma, resim yerleştirme huyundan da artık vazgeç, 30 yaşına gelecek adamsın.

Sanki wikileaks belgesi yayımlıyorsun, adam çarşaf çarşaf dergiye basmış o resimleri, içerikleri kitap haline getirmiş. O küfretme, eleştirme saçmalığını gösterdiğin 2000'e Doğru dergisi, sırf Turan Dursun'a kapı açabildiği için dergiciliğin 1 numarasıdır.

http://www.idefix.com/kitap/abdullah-ocalan-ile-gorusmeler-dogu-perincek/tanim.asp?sid=XJ5TZG9J53Y0HEL35IE3

Alın arkadaşlar okuyun, gizli bir olay yok ortada, Viktor eski arşivleri tarayıp ortaya çıkarmış sanmayın. O koyduğu fotoğrafları çeken kişinin de Tuncay Güney olduğu ve MİT'e ilettiğini unutmayın.

Perinçek oynakmış, 50 yıldır Atatürk'ü savunmak mı oynaklık? Cahil cühela adamlar sonradan Kemalist oldu yazmışlar. Hiç utanmazlar mı bunları yazarlarken, hiç kitap okumazlar mı? Kemalist Devrim serisinin ilk kitabı olan Teorik Çerçeve'de Büyük Devrimci Mustafa Kemal'e ithaf yazısı yok mu? Bu kitap 2007'de değil 1977'de çıktı. Mahir Çayan ve ekibinin Perinçek ve arkadaşlarını eleştirirken kullandıkları ilk malzeme Kemalistsiniz siz değil miydi?

Viktor, yıllarca kendini kandırmışsın yalanlarla da gözünü seveyim 5 yıldır gördüğüm argümanları kullanma artık, hiç bir inandırıcılığı kalmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Türk solu, aşırı milliyetçi, ırkçı ve dolayısıyla BÖLÜCÜ bir oluşumdur. Sakınmak lazım. Dergilerinde "Kentlerde kürtler yaşasın istemiyoruz, iki ırk bir arada yaşamaya uygun değildir, illa ki gelip çalışacaklarsa da onlara özel banliyöler yapılmalı oradan işe gidip gelmeliler." demeye kadar götürmüşlerdir işi.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

said:
-Doğu Perinçek'i hain Apo'nun kankası sanan var(Sandalye isimli üyenin oldukça detaylı ve yeterli açıklamasına rağmen. Bir adam düşünün. Bu adam en baştan beri Milli Demokratik Devrim'i savunmuş. Atatürk demiş. Türk bayrağı demiş. Atatürk Devrimleri uygulansın demiş. Türk Askeri başımızın tacıdır ama gidip Amerika'ya bekçilik yapmasın, Amerika'nın emrinde hareket etmesin demiş. Bizim hükümetimiz ve ana muhalefetimiz uyurken İsviçre'nin Sözde soykırımı kabul etmesi üzerine yanına KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş ve pek çok değerli vatanseveri alıp İsviçre'ye gitmiş ve İsviçre'de mahkeme başkanının suratına ERMENİ SOYKIRIMI KOCAMAN BİR YALANDIR demiş.)...

sirf suan cevap vericem, yasimda var demissin bilmemen cok zor veya bilip kasten carpitmissin isi

pericnek ile apo teee ankara universitesinden iki eski kankadir

http://www.turksolu.org/91/foto/perincek_cezaevi.jpg

http://www.turksolu.org/91/foto/perincek_kursude.jpg

perincek uzun yillar boyunca kurt milliyetciliginin savunucusu olmus, bugunki BDP den cok cok daha sert sekilde orduya saldirmistir

http://www.turksolu.org/91/foto/ordu_orman.jpg

http://www.turksolu.org/91/foto/ordu_nereye.jpg

bugun balik hafizalilar ahtirlamasada zamanindada turk ordusu icin "kibristaki fasist isgalci" tanimini kullanmis, 2004lerde kadikoy meydaninda kibris mitinginde barindirilmamis, kovalanmistir halk tarafindan

ne oldugu belli olmiyan, son derece oynak bir adamdir perincek

kimse gelip aponun eski kankasi cakma komunisti vatansever, ulusalci, ataturkcu diye kakalamaya calismasin

enginar neyse buda odur, en azindan enginarin sadakatinin onune atilan kemigin sahibine oldugunu biliyoruz, birgun kemiklerini sizde sallarsaniz sizede sadakat gosterebilri hani

perincekte oda belli degil, kime ve neye calistigi yada calismiyorsa akli dengesinin yerinde olup olmadigi son derece mechul

Allah hepimize akıl vermiş(vermedikleri de var, doğru), ben kimsenin avukatı değilim ama çok şükür şu yaşa kadar yaşadıklarım bayağı bir bilgi sahibi yaptı beni. Bu nedenledir ki fikirlerimi açık açık yazıyorum burada.
Perinçek üniversitede Deniz Gezmiş ve arkadaşları ile birlikte hareket etti. Daha sonra Deniz Gezmiş ve arkadaşları silahlı mücadeleyi savundukları için onlardan ayrıldı. Bu yapıştırdığın fotoğrafta Perinçek görünüyor, Apo hainini görmedim, bilmiyorum oradakilerden hangisi. Ama neticede Apo'nun bizzat MİT tarafından kullanıldığı, üniversitede defalarca tutuklanmasına rağmen aldığı devlet bursunun kesilmediği özellikle de Uğur Mumcu'nun yazıp çizdiği şeyler. Uğur Mumcu zaten neden öldürüldü? Bu Apo namussuzunun devletin bazı birimleri tarafından kullanıldığı bilgilerine ulaşmıştı adamcağız, bunu ölümünün hemen ardından birkaç kişi yazdı, karısı söyleyecek oldu. Ama sonraları birileri bunlar hiç söylenmemiş, yazılmamış gibi bir ortam yarattı. Her ne ise, Apo'nun üniversitede bulunduğu dönemde mevcut sol örgütler içinde kendine yer bulmaya çalıştığı da biliniyor. Şimdi bu fotoğrafta Apo varsa bu Perinçek'in Apo ile kanka olduğunu mu gösteriyor ey değerli kardeşim? Hatırlatayım, başbakanın da meşhur Afgan terörist Hikmetyar ile fotoğrafı var, üstelik bu fotoğraftaki gibi 40 kişi falan değil, hemen Hikmetyar'ın dizinin dibinde. Sen ne diyon şimdi, başbakan Hikmetyar'ın kankası mı diyon? :)
Perinçek'in bu ikinci fotoğrafı, Apo haini ile yan yana olan fotoğrafı yeni bir fotoğraf değil, işte o malum 2000e Doğru dergisi ziyaretinde çekilmiş fotoğraf, siyah beyaz yayınlanmış hali sadece olaya daha fazla gizem ve daha eski görünümü kazandırmak için. Adam bunları gizli saklı da yapmadı, madem böyle paşa paşa 2000E DOĞRU dergisi kapakları paylaşabiliyorsun, o ziyaretin hikayesinin anlatıldığı sayıyı da bul, burada arkadaşlarla paylaş da ysamimiyetini anlayayım. İnsanlara çamur atmak, ne çamuru bok atmak kolay, önemli olan o insanların atılan boka rağmen doğru bildiği yolda ilerlemesi.
Kıbrıs'a yapılan müdahale konusunda hatalı tavır izlediklerini de bizzat kendi ağzından dinledim, pek çok kez de yaptıkları yanlışı söyledi. Yani başkaları gibi kıvırtan bir adam da değildir, yaptığı hatayı sahiplenmeyi bilen bir adamdır. En alttaki asker orman yakıyor kapağı da komedi be kardeşim. Yakmış asker orman, yakmamış mı? Perinçek bir dönem yaratılmaya çalışılan Kürt sorununa daha insancıl çözümler bulunacağına inanmış. Onun o gün yaptığı öneriler de Kürtçe'nin kullanılmasının önündeki engellerin kalkması, Kürtçe eğitim imkanlarının sunulması, televizyon ve radyo gibi iletişim araçlarında Kürtçe yayın yapılması (eee, bunların hepsi şimdi yapılıyor, Perinçek söyleyince Apo'nun kankası oluyor ama AKP-CHP aynı şeyleri savunup uyguladığında Apo'nun kankası olmuyor, öyle mi?), siyasi hayatta Amerika'nın-Avrupa'nın kucağına oturmayan (ve oturmamaları için)Kürt kökenli vatandaşların da kendilerini temsil etmesi gibi şeyleri savundu. Fakat asla PKK'yı ve terörü desteklemedi.
Türk ordusu ile ilgili AMERİKAN BEKÇİLİĞİ YAPILMAMASI konusundaki endişelerini ise hep söyledi, hala da söylüyor.

Sonuç olarak başta dediğim gibi; herkes kendine verilen ya da verilmeyen aklı kullanacak. Perinçek anlaşılması en kolay siyasetçidir pek çok liboşun, şeratçının ve solcu görünümlü KÜRTÇÜ'nün söylediğinin aksine. 50 sene öncede KAHROLSUN AMERİKAN EMPERYALİZMİ diye bağırıyordu, ERMENİ SOYKIRIMI EMPERYALİZMİN YALANIDIR diyordu, KÜRT SORUNUNU KENDİ İÇİMİZDE ÇÖZMELİYİZ diyordu, ASKERİMİZ TÜRKİYE'NİN ÇIKARLARINI SAVUNSUN, KRİZ BÖLGELERİNE MÜDAHALE GÜCÜ OLARAK KULLANILMASIN diyordu, TÜRKİYE CUMHURİYETİ CEMAATLERE TESLİM EDİLEMEZ diyordu, şimdi de aynı şeyleri söylüyor...11 seçimin 8'ini tutuklu geçiren bir adam PERİNÇEK. Karanlık bir tarafı falan da yok, onda karanlık taraf arayan adam kördür ya da güneş gözlüğünü çıkaramamıştır. Beni tanımadan da böyle benimle ukala tarzda konuşma gözüm. Daha forumda yeniyim, kimseyi doğru düzgün tanımıyorum, burada kimseyi gücendirmemeye çalışıyorum ama böyle bodoslamadan bana şakır şukur fotoğraf gösterip "yaşında var, bilmiyon mu?" tarzı REHA MUHTAR yaklaşımlarına tepkim hoş olmaz. Oku bakalım...
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

cetintas said:

104 kg'yum, kaslıyım ve hem de bol Türk kaslıyım...

ahahahhahhahhaha nasıl bir vücut o reiz.bildiğin kum torbası

Sorma gözüm yaaa, hep bu kapitalist sistemin gözü kör olsun.
Yıllarca sabah 8 çık, işe git, akşama kadar beynini yor(vücudu değil ama), sonra akşam 8 gel, yığıl koltuğa, aç tvnu, sonra yemek ye, tekrar otur koltuğa tv izle, git yat, sabah kalk 8'de işe git...Öyle olunca da 104 kg luk kum torbası...

10 sene önce ki 74 kgluk delikanlıyı kimse bilmez tabi.
Ulan ne günlerdi beeee? Okulun kantinine bir girişim vardı, sene 1992, en deli ve de kanlı zamanlarım, saçlar gür ve uzun, üzerimde parka, ayağımda postal, kotumun paçaları elle kıvrılmış....Yeminlen kızların hepsi döner ve hayran hayran bakardı, "anaammmm, Çetin gelmiş" diye :)))))

Neydik, ne olduk anasını satayım? Forum köşelerinde kum torbası İLTİFATLARINA mazhar oluyorum (haklı ama)...
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

TD)Pentagram said:

cetintas said:

104 kg'yum, kaslıyım ve hem de bol Türk kaslıyım...

ahahahhahhahhaha nasıl bir vücut o reiz.bildiğin kum torbası

Sorma gözüm yaaa, hep bu kapitalist sistemin gözü kör olsun.
Yıllarca sabah 8 çık, işe git, akşama kadar beynini yor(vücudu değil ama), sonra akşam 8 gel, yığıl koltuğa, aç tvnu, sonra yemek ye, tekrar otur koltuğa tv izle, git yat, sabah kalk 8'de işe git...Öyle olunca da 104 kg luk kum torbası...

10 sene önce ki 74 kgluk delikanlıyı kimse bilmez tabi.
Ulan ne günlerdi beeee? Okulun kantinine bir girişim vardı, sene 1992, en deli ve de kanlı zamanlarım, saçlar gür ve uzun, üzerimde parka, ayağımda postal, kotumun paçaları elle kıvrılmış....Yeminlen kızların hepsi döner ve hayran hayran bakardı, "anaammmm, Çetin gelmiş" diye :)))))

Neydik, ne olduk anasını satayım? Forum köşelerinde kum torbası İLTİFATLARINA mazhar oluyorum (haklı ama)...

sosyalizm gelecek günde 4 saat çalışıp, yılda 4 ay tatil yapacağız.

edit: bir de kitaplar örnek verilmiş, yakın tarihi kitaplardan öğrenmek ne kadar doğru? Aynı konu hakkında birbirine zıt en az 10 kitap bulunabilir. Gerçekleri öğrenebilecek miyiz?
Sosyal ağlarda paylaş

şu topiğin anafikri, gerek başlık olsun gerek atışan forum kullanıcıları olsun, solun her devir kütür kütür bölünmesidir. oysa sağ karınca kolonisi gibi tek bir partiye yığılmaktadır, ister amerika güdümlü olsun ister olmasın.

yetemiyoruz işte. eski adamların artı/eksilerini tartışta tartışa
yerimizde sayıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...