cetintas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Aluriel, yazdığımı anlamamak da ısrar ediyorsun. Sen 6 değil istersen 66 yıllık ol burada, ne ilgisi var? Beni sen ne ikna edeceksin, ne biliyorsun ki neyinle ikna edeceksin? Ben öyle bir isyan etmişsin ki bana karşı, onun için yazdım gel beni ikna et diye yoksa belli ne yapıp yapamayacağın. Napolyon, neyi savunuyorsun ki neyi tartışıyorsun? Diğer arkadaşlar, eleştirilerinizden kendime pay çıkaracağım. Bu gecelik bu kadar, şu Abbas Güçlü'yü izliyorum. Hadi Allah rahatlık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 allaha inanmıyorsak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 bana inan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 belanı versin o zaman:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Sahasrara said: cetintas son mesajına kadar 100% desteğimi alıyodun. yaş ve tecrübe farkını kendini üstün görerek anlattığın için biraz eksi puan aldın, belki haklısındır ama tatlı dil kullanırsan insanlar bilgiyi senden kaparak alırlar zaten. ama karşı görüş olmadan görüşler geliştirilemez biraz eleştiriye de açık ol ne bileyim. bilimsel sosyalizmi savunuyosan tez geliştirmeyi de savunacaksın, yoksa bağnazlardan farkın olmaz, ayrıca abimsin ve ben senin fikirlerine hala saygı duyuyorum üstte dediklerime bakma.. :) Canım kardeşim, karşı görüşe tabii ki saygılı olayım ama karşı görüş bir görüş savunmayıp sadece yanlışları(kaç kişilerse bir de peş peşe aynı şeyleri tekrar ediyorlar, yoruldum birader yaz yaz yaz)kötü niyetle tekrar ederlerse manası nedir? Kendimi üstün gördüğüm yok, bu konuda genel bir yanlış anlaşılma var. Ama yaşım ve bilgi birikimim dolayısıyla benden yaşça bayağı bir genç olan arkadaşların da bunu anlayışla karşılaması gerekir. Sevgiler dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 sen daha yeni geldin de yoruldun, biz bunlarin yazdiklarini yillardir goruyoruz, zamanla okumamaya basliyosun, zaten ne yazdigi belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 hahah aqu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 cetintas said: Aluriel, yazdığımı anlamamak da ısrar ediyorsun. Sen 6 değil istersen 66 yıllık ol burada, ne ilgisi var? Beni sen ne ikna edeceksin, ne biliyorsun ki neyinle ikna edeceksin? Ben öyle bir isyan etmişsin ki bana karşı, onun için yazdım gel beni ikna et diye yoksa belli ne yapıp yapamayacağın. Napolyon, neyi savunuyorsun ki neyi tartışıyorsun? Diğer arkadaşlar, eleştirilerinizden kendime pay çıkaracağım. Bu gecelik bu kadar, şu Abbas Güçlü'yü izliyorum. Hadi Allah rahatlık versin. hani yeni girdiğin bi ortamda önce bi selam verilir, tanışılır insanlarla, kaynaşılır; sonra yavaş yavaş anlaşılır falan. direk 38 yaşındayım ben, hakan şükürün ensesine şaplattım, kimya mühendisiyim, çok okudum, çok gördüm çok geçirdim denmez. hele patide hiç denmez bu. denirse de bu olur işte. benim sana isyanım görüşlerinden yada siyasi düşüncenden ötürü değil. sırf şu abi moduna bürünme hevesin yüzünden. napolyon klasik yancı edebiyatına devam ediyor işte. çok bişey bekleme ondan. laf eder böyle boş boş, sıkışınca da kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 SeaGle said: Şimdi perinçek o resimde kemalist devrimi pkk terör örgütüne anlatmaya mı gitmiş yoksa sadece okul arkadaşı olduğu için "hacı naber yea" demeye mi gitmiş? Ya da e şıkkı mı? Mod medyan yemedi bu soruda, bilemedim. Abi cidden komik oluyorsunuz kaç kere anlatıldı şu başlık altında. Hadi biz görmüyoruz filan sizide ciddi bir ortamda söylüyceksiniz şu dediklerinizi rezil olucaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 sevişçen mi abi adamla? istediği gibi tanıtır kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 belli olmaz. kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 benim hatam, this is paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Aluriel said: cetintas said: Aluriel, yazdığımı anlamamak da ısrar ediyorsun. Sen 6 değil istersen 66 yıllık ol burada, ne ilgisi var? Beni sen ne ikna edeceksin, ne biliyorsun ki neyinle ikna edeceksin? Ben öyle bir isyan etmişsin ki bana karşı, onun için yazdım gel beni ikna et diye yoksa belli ne yapıp yapamayacağın. Napolyon, neyi savunuyorsun ki neyi tartışıyorsun? Diğer arkadaşlar, eleştirilerinizden kendime pay çıkaracağım. Bu gecelik bu kadar, şu Abbas Güçlü'yü izliyorum. Hadi Allah rahatlık versin. hani yeni girdiğin bi ortamda önce bi selam verilir, tanışılır insanlarla, kaynaşılır; sonra yavaş yavaş anlaşılır falan. direk 38 yaşındayım ben, hakan şükürün ensesine şaplattım, kimya mühendisiyim, çok okudum, çok gördüm çok geçirdim denmez. hele patide hiç denmez bu. denirse de bu olur işte. benim sana isyanım görüşlerinden yada siyasi düşüncenden ötürü değil. sırf şu abi moduna bürünme hevesin yüzünden. napolyon klasik yancı edebiyatına devam ediyor işte. çok bişey bekleme ondan. laf eder böyle boş boş, sıkışınca da kaçar. Aluriel ne olur gözüm patide(patimi diyorsunuz buraya, öğrenmiş oldum, eyvallah)? Ben abi moduna falan bürünmüyorum, senin abinle bir sorunun mu var? Neysem oyum ciğerim. Bana sen mi öğreteceksin nerede, nasıl konuşacağımı, davranacağımı? Bak eğer bu forumda uzun süre kalacaksam sen ve senin gibi vatandaşlarım şunu iyi bilsinler, böyle yanlış konuştuktan sonra benim alttan almamı, yazdığınız yanlışları yazmamışsınız gibi yapmamı beklemeyin. Sen ne diyorsun yahu, ortama girilince şöyle tanışılır, böyle selamlaşılır? Sana ne kimle nasıl istersem öyle selamlaşırım. Bak işte bu saygısızlık, bu değer yargılarının alt üst olması. Güya benim abilik taslamamdan dem vuruyorsun ama tutup kendinden kaç yaş büyük adama yol-yöntem-yordam gösteriyorsun. Yani sen haddini bilmeyeceksin, ben haddimi bileceğim, öyle mi? Bu yazdıklarıma öyle hemen cevap vermek için klavyeye saldırma. Hiçbir kötü niyetim başta da yoktu, şu an da yok, bundan sonra da olmayacak. Ama saygısızlığa karşıyım. 38 yaşımdayım, kimya mühendisiyim ama Hakan Şükür'ün ensesine de patlatmadım. Neticede insana saygı esastır ben de. Yazı tarzıma alış, alışın. Ben kimseye abilik taslamıyorum, abiyimdir ya da değilimdir. Bana kimse abi demek zorunda da değil, haddime mi düşmüş öyle bir şey istemek? Ama diyen de der yahu!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu okuyacağımız varsa da, şu gereksiz ikili münasebetlerden o isteğimiz de kaçıyor.Amaç trollemekse daha kötü o zaman, tamamen fail çünkü. Son 2-3 sayfadır dikkate alınabilecek tartışma postları.Napolyona gereksiz diyen olmuş.Ben bilemem orasını, nicke bakmadan yorumları okuyorum önce zaten. dasaaa said: cahil olduğu bir gerçek. ama ben orada halk cahil demedim, ne istediğini bilmiyor dedim. ikisi tamamen farkı şeylerdir. anlamamanı ise cahilliğine veriyorum. Napolyonn said: halkı küçümsemek kişinin kendisinin küçük bi insan olduğunu gösteriyo. halk cahilse ve sen eğitimliysen eğer halkı önemsiyosan halkı eğitmeye çalışırsın ama öyle bi eğilim yok anca toplumu küçümseyip neden benim görüşüm desteklenmiyo çıkarımı yapabiliyo sığ insanlar. dasaaa said: halk cahil cümlesi, şu anda bulunduğum yerde saat 12'yi geçti cümlesi gibi bir gerçeği ifade ediyor sonuçta. Bunun üzerine yazın bir şeyler o zaman, illa yorum atasınız var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 cetintas said: Aluriel said: cetintas said: Aluriel, yazdığımı anlamamak da ısrar ediyorsun. Sen 6 değil istersen 66 yıllık ol burada, ne ilgisi var? Beni sen ne ikna edeceksin, ne biliyorsun ki neyinle ikna edeceksin? Ben öyle bir isyan etmişsin ki bana karşı, onun için yazdım gel beni ikna et diye yoksa belli ne yapıp yapamayacağın. Napolyon, neyi savunuyorsun ki neyi tartışıyorsun? Diğer arkadaşlar, eleştirilerinizden kendime pay çıkaracağım. Bu gecelik bu kadar, şu Abbas Güçlü'yü izliyorum. Hadi Allah rahatlık versin. hani yeni girdiğin bi ortamda önce bi selam verilir, tanışılır insanlarla, kaynaşılır; sonra yavaş yavaş anlaşılır falan. direk 38 yaşındayım ben, hakan şükürün ensesine şaplattım, kimya mühendisiyim, çok okudum, çok gördüm çok geçirdim denmez. hele patide hiç denmez bu. denirse de bu olur işte. benim sana isyanım görüşlerinden yada siyasi düşüncenden ötürü değil. sırf şu abi moduna bürünme hevesin yüzünden. napolyon klasik yancı edebiyatına devam ediyor işte. çok bişey bekleme ondan. laf eder böyle boş boş, sıkışınca da kaçar. Neysem oyum ciğerim. Bana sen mi öğreteceksin nerede, nasıl konuşacağımı, davranacağımı? Bak eğer bu forumda uzun süre kalacaksam sen ve senin gibi vatandaşlarım şunu iyi bilsinler, böyle yanlış konuştuktan sonra benim alttan almamı, yazdığınız yanlışları yazmamışsınız gibi yapmamı beklemeyin. Sen ne diyorsun yahu, ortama girilince şöyle tanışılır, böyle selamlaşılır? Sana ne kimle nasıl istersem öyle selamlaşırım. Bak işte bu saygısızlık, bu değer yargılarının alt üst olması. Güya benim abilik taslamamdan dem vuruyorsun ama tutup kendinden kaç yaş büyük adama yol-yöntem-yordam gösteriyorsun. Yani sen haddini bilmeyeceksin, ben haddimi bileceğim, öyle mi? Afedersin de nesin abi sen 15 yaş büyüksün diye padişah yumartalığından mı türedin ? Her mesajında yok siz kimsiniz bana şunu öğreticeksiniz yok siz kimsiniz bana böyle yapıcaksınız.Ben sana senden 10 yaş küçük biri olarak tecrübenin teorisini anlatim.Yaşın kazandırdığı daha fazla tecrübe fırsatıdır ; ama tecrübe de özünde eylemlere yüklenen mana veya düşüncedir.Burdan geldiğimiz nokta ortalama zekaya sahip ve düşünebilen herkes gözlem yapabilir ve bir eylemi yaşamadan da bu gözlemleriyle manalandırabilir bunun için de 35 yaşında olup herşeyi çok çok yaşamaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 noldu lan bu basliga biri ozet gecsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 çetintaş geldi bu napolyon ve tayfasına baya acaip terbiyesiz davrandı sonra bizim tayfa da dedı ki abi bizde onlarla aynı fikirde degiliz ama bu sekılde terbıyesızce anlatmıyoruz derdımızı bıraz adap biraz edep bu ne tavır dedık o da sız bana dokunamazsınız dagıtırım agzınızı yuzunuzu dedi oralardan sonra koptum ben bılmıyorum gerisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mithat said: çetintaş geldi bu napolyon ve tayfasına baya acaip terbiyesiz davrandı sonra bizim tayfa da dedı ki abi bizde onlarla aynı fikirde degiliz ama bu sekılde terbıyesızce anlatmıyoruz derdımızı bıraz adap biraz edep bu ne tavır dedık o da sız bana dokunamazsınız dagıtırım agzınızı yuzunuzu dedi oralardan sonra koptum ben bılmıyorum gerisini. zaaaa. gramer hatalarıyla dolu. ayrıca hemen "bizim tayfa" moduna almışsın otomatik viteste gidiyosun, bence önce buraya bağlandığın internet kafeden çıkıp kendine bi iş bul dostum http://i528.photobucket.com/albums/dd321/34tmyl337/Misc/lol-he-mad.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 sandalye said: SeaGle said: Şimdi perinçek o resimde kemalist devrimi pkk terör örgütüne anlatmaya mı gitmiş yoksa sadece okul arkadaşı olduğu için "hacı naber yea" demeye mi gitmiş? Ya da e şıkkı mı? Mod medyan yemedi bu soruda, bilemedim. Abi cidden komik oluyorsunuz kaç kere anlatıldı şu başlık altında. Hadi biz görmüyoruz filan sizide ciddi bir ortamda söylüyceksiniz şu dediklerinizi rezil olucaksınız. Yok ben rezil olmam sen üzülme o konuda. Zaten sen o kadar anlattık lölö diyorsun üstüne ben o soruyu sana hala soruyorsam benimle ilgili değil, daha çok senin anlattıklarının tatmin edici oladığındandır. Sayfalardır cetintas ile birlikte "perinçek kemalist düşüncenin savunucusu hedelölö" diyorsunuz da, bana ne kardeşim. Okul arkadaşı da olabilir, bana ne. Elalemin dağa çıkıp da teröristin tekiyle fotoğraf çekilmesini haklı çıkarıyor mu bu? Hiç mi bilmiyoruz perinçek beyin ne olduğunu da hala ısrarla "yok abi bilmiyosunuz" diye savunuyorsunuz. 7 ceddini bilmeme gerek de yok zaten. Sevmiyorum abicim. Kemalist düşünce diye de sizi yiyiyor muhtemelen, dikkat edin derim. Bu ülkede atatürk, atatürkçülük ve kemalizm sözcükleri arkasına kimler saklandı da ne çıktı, perinçek'e mi güvenicem ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ya cetintas 38 yaşına gelmişin ama anca egon büyümüş yoksa hala liseli mode on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 bu haftasonundaki şölene ferhan sensoydur falan gelecek mi bu destekleyenler arasında adı yazanlar , ben de giderim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Forumda konu izah eden adama aynı anda zaa diyerek aynı anda grammer hatası yapmışsın diyen kişi. Yaptığım hataların altı bile çiziliyor eğer dikkat ediyor olsam hatamı görünce altı çizili düzeltirim. Umurumda o kadar değil ki zaa diyen adamın düşüncesi dümdüz daha rahat gidibiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 SeaGle said: Sayfalardır cetintas ile birlikte "perinçek kemalist düşüncenin savunucusu hedelölö" diyorsunuz da, bana ne kardeşim. Okul arkadaşı da olabilir, bana ne. Elalemin dağa çıkıp da teröristin tekiyle fotoğraf çekilmesini haklı çıkarıyor mu bu? Hiç mi bilmiyoruz perinçek beyin ne olduğunu da hala ısrarla "yok abi bilmiyosunuz" diye savunuyorsunuz. yahu senin oy verdiğin adamlar davullu zurnalı terörist karşılıyor, sayın öcalan diyor, kaldı ki sonraki seçimlere vekil falan yapacaklar adamı. biz bi foto çekmişiz çok mu :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Sizin adamlar öyle yaptı bizim adamlar da yapar ile siyaset mi yürür bilaer sdfasdfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 sıs lan, yedin lafı. otur sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar