Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye : Toriko

Regalya

Öne çıkan mesajlar

Toriko lives in a world of limitless possibilities. While living in a world with so much thought like "limitless", Gourmet Hunters are the top dogs of the world. These hunters are experts in killing, and also capturing, these rare animals to cook into stews, soup, and other types of food. Toriko is one of the Gourmet Hunters, and it has been his long lived dream to create the ultimate rare dinner that will name him "King of the Gourmet Hunters" and also the greatest Gourmet Hunter in the world. Toriko has the inhuman skill to capture the ferocious, evasive and rare animals to complete his ultimate dinner course. Toriko is joined by an amateur chef who, was inspired by Toriko's drive, travels with him all over the world to improve his own skills, and also complete Toriko's goal.

Toriko x One Piece Crossover Version

Severek takip ettiğim bi manga animeside güzel gözüküyor şiddetle tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
ya tabi ki one piece gibi efsane olamaz , ama işte kafa aynı o anlamda diyorum. hani böle zeki combat moveları falan beklmemek lazım işte adam kaslarını şişirip yaratık dövüo, ben böle garip garip yemekler saçma sapan yaratıkalr işte ağaçtan pancake açması vs geyikleri güzel buluyor bi de Toriko çok kral karakter. Ha ilerde eğer tekrarlarsa sürekli belki bayabilir belli olmaz. Mangasını bi yere kadar okudum çünkü .
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 8 ay sonra ...
bunu izleyin gençler. ileride çok açılıyor. inanılmaz bir one piece dünyası var. hani o kafada olmaz diyorsun da, o kafayı da geçiyor, jojo, hokuto no ken karakterlerine gidiyorlar.

başlangıcı çok zayıf. 3 kere başladım ben bu animeye. fakat ilerleyince aşırı güzelleşiyor. düşmanlar da iyi. starjun emosu var örneğin. iğrenç düşmanlar çok can sıkıyor ama. yaratıklar sanki daha bi güzel çizilebilirmiş ya lan.

güzel anime yani. güzel shounen. ben izliyorum. olasılıklar sınırlı. daha dünyanın %30undalar. gourmet world e bile girmediler. ben bu kadar eğlendim. tavsiye ederim yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

ya tabi ki one piece gibi efsane olamaz , ama işte kafa aynı o anlamda diyorum. hani böle zeki combat moveları falan beklmemek lazım işte adam kaslarını şişirip yaratık dövüo, ben böle garip garip yemekler saçma sapan yaratıkalr işte ağaçtan pancake açması vs geyikleri güzel buluyor bi de Toriko çok kral karakter. Ha ilerde eğer tekrarlarsa sürekli belki bayabilir belli olmaz. Mangasını bi yere kadar okudum çünkü .

ha bi de şu çok yanlış ya. zekice dövüşmeler görüyorsun. güzel yani. öyle çok komplike değiller tabi. bir fate zero değil tabi ama, en azından bu da olur diyebiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

dayı, bu mangaka, inanılmaz güçler getiriyor her defasında. resmen sınırsız potansiyel var abi supreme routine de. her kavgada yeni, ana en uygun tekniği bulmaya çalışacak olması gibi bişi artık torikonun. hep yeni teknik, hep daha güçlü falan olarak da göreceğiz. korkutucu.

yalnız aimaru karakteri çok iyi abi. yandan çıkıyor hep bi güzel şekilde. bi arkadaşlık yapıyor torikoya gereksiz. fakat en azından komatsu sıkıntısında kurtarıyor.

komatsu cidden bleach orihimesi...

izleyin la bunu da one piece ciler, hunter x huntercılar :/
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

dei gza getirdin bi boş vaktim olunca oturup yakalarım animeyi die düşünüyorum.

sen böyle söyleyince gerildim ya kanka. yanlış anlama da, animeyi genellikle kafam çok güzelken izledim yani.

http://www.youtube.com/watch?v=4iUucKd2Jlo

SENÇURİİİİİİİİİİİ SUUUUUUUPUUUU

bu beni çok eğlendirdi örneğin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...