di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Selamlar, Bugun oglen gibi alma niyetim var. Nasildir fikir verebilir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mayısta 3 tane üst modeli çıkacak. Beklersen fiyatı baya baya düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 fazla kalın ve fazla plastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 neden x10? yani sony oldugu icin mi android oldugu icin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bende düşünür oldum bu telefonu gingerbread de alacakmış galiba. Nihayet Sony gereken desteği vermeye başlıyor gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Esh said: neden x10? yani sony oldugu icin mi android oldugu icin mi? Dun Flat Ofis calisanlarina ozel %18 indirim vardi Flat Ofis Darty'de. Fiyat/Ozellik-Performans acisindan gozume kestirdigim telefon bu oldu. 1100 lira yerine 930 lira odeyip alacaktim. Pesin fiyatina taksitli olunca tadindan yenmeyecekti. Gel gor ki indirimin esas amaci urun satmak degil, teshir urunlerini millete iteklemekmis. Almadim haliyle. Konunun tum amaci buydu aslinda. =P Yine de karsilastirmalari hosuma gitmedi degil. HTC Desire HD ile kiyaslaninca daha asagi kalsa da fiyat farkini goz onunde bulundurunca bir anda one gecen bir telefon oldu gozumde kendisi. Yine uygun fiyatlisini bulursam dusunmuyor degilim. edit : Hem sony hem de android oldugu icindi aslini istersen. Sony Ericsson'lardan memnunum genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Ben alma derim çünkü bildiğim kadarıyla Sony Android'ler çok geride custom rom taraflarında. Ama yanlış biliyorsam al hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Arc ya da diğer modellerden birini bekle bence. Çok iyi iş çıkarmış bu sefer SE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 GERGE said: Ben alma derim çünkü bildiğim kadarıyla Sony Android'ler çok geride custom rom taraflarında. Ama yanlış biliyorsam al hemen. Yanlışsın. Romdan bol bişey yok custom. 7 aya yakındır kullanıyorum. Evet 1,6 dan 2,1 e geçişi geciktiği için ne kadar üzse de, SONY herzaman SONY ve custom bir rom + root ile mükemmel stabil çalışıyor. Kamerasını HD video kaydını vs de saymıyorum daha bak... Ben al derim timciğim. Güvenebilirsin alete. Beyazı var bende. Çok şukela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Ha Arc a gelince, evet ARC yönetir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar