Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternette tanıştı

fede

Öne çıkan mesajlar

ben okuduğumda bu gibi haberli önce "hmm bu haber doğru mu acaba?" diye düşünüyorum

sonra haberin doğruluğu kabul ettiğimiz durumda olası akış şeması aklıma gliyor.

1-aptal kız internettten tanıştığı birisi ile buluşmak için yola çıkar
FAIL + aile EPIC FAIL
2-çocuk orada yoktur
kız FAILx2
3- bi iki tip gelir. kızı kafalar. gel sana yer verelim biz der. kız geri dönmez adamlarla gider
kız EPUC FAIL, adamlar PROBLEM??
4-eve kapatıp tecavüz ederler, yetmez.. döverler.. bu da yetmez. birilerini ararlar.. ve bu da yetmez. onlar da gelir ve 15yaşında, tecavüz edilmiş ve dövülmüş kıza tecavüz ederler ve onlarda döverler
5- ... ???
6- nasılsa bunlar kavga eder. bunca olayı duymayan ahali nasılsa bu kavgayı duyar da polise haber verir.. nasılsa polis gelince olayı araştırır da kız kurtulur.
7- ... ???
8- adamlar yargılanıcak ama serbest bırakılır.

çok garip bi şi değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:

Ahnedinejat zaten mesele o.aslında öyle bi herif yok hiç olamadı belki de. Kötü adamlar kızı sevgili ayağına o şehre getirtip, sonra da buluşmayıp ondan sonra da sen sokakta mi kaldın kiyamam gel yardım edeyim yapmışlar.

ben haberde bunu görmedim ama böyleyse madem bu herifleri nası serbest bırakmışlar yahu.hatta böyle değilse de nasıl serbest bırakmışlar. hof
Sosyal ağlarda paylaş

abi kız 15 yaşında farkında mısınız bilmem? yani kızdan bile sayılmaz, daha çocuk. kafa mı gelişir? o hatalar yapmış olabilir. aile de ilgisiz olabilir. bu koskoca insanların ona tecavüz etmesine, kaçırmasına, darp etmesine özellikle de para karşılığı satmasına sebep mi abi? adamlar kariyer yapacak bu işte demek ki başlangıcı 15 yaşındaki çocuk sermayeyle yapmışlar. hangi beyin bir çocuğu para kaynağı olarak kabul eder? türkiyede yaşıyorsak sebep diyebilirsiniz. ama önce bir insanlarımızdaki suça yatkınlığı hesaplayalım. beyinde sinirler arası iletişimde bir problem var türk erkeklerinde demek ki. sonuç bunu gösteriyor sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
adamlar kariyer yapacak bu işte demek ki

hayır..

genelde alırlar, kullanırlar, kullanırlar ve atarlar.

böle bi yaklaşım var.

ne iğrenç çevreleri varmış be.. 15yaşındaki kıza üstü üstüne gidecek adamlar..

bu davaların uzun uzun sürmesi ise ayrı bi rahatlık adamlara.

hızla adalet dağıtsa ve anında sonlandırabilse bizim yargı..

eahaha son kısmı komik oldu di mi?
hız ve adalet
eahahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...