SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Dragonmax said: Midem bulandı.. cidden bulandı mı ? yoksa lafta mı çok realistik düşünüyorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Haberi okurken bir an için migdemde bi ekşime oldu.. gayet de ciddi söyledim. Haberin son satırlarını da okuyamadım kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 çok ilginç abi. vücutta tepkimeye nasıl yol açıyor bu tarz durumlar bilen var mı ? böyle midem bulandı iğrenç kusucam şimdi falan olayı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 ben okuduğumda bu gibi haberli önce "hmm bu haber doğru mu acaba?" diye düşünüyorum sonra haberin doğruluğu kabul ettiğimiz durumda olası akış şeması aklıma gliyor. 1-aptal kız internettten tanıştığı birisi ile buluşmak için yola çıkar FAIL + aile EPIC FAIL 2-çocuk orada yoktur kız FAILx2 3- bi iki tip gelir. kızı kafalar. gel sana yer verelim biz der. kız geri dönmez adamlarla gider kız EPUC FAIL, adamlar PROBLEM?? 4-eve kapatıp tecavüz ederler, yetmez.. döverler.. bu da yetmez. birilerini ararlar.. ve bu da yetmez. onlar da gelir ve 15yaşında, tecavüz edilmiş ve dövülmüş kıza tecavüz ederler ve onlarda döverler 5- ... ??? 6- nasılsa bunlar kavga eder. bunca olayı duymayan ahali nasılsa bu kavgayı duyar da polise haber verir.. nasılsa polis gelince olayı araştırır da kız kurtulur. 7- ... ??? 8- adamlar yargılanıcak ama serbest bırakılır. çok garip bi şi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 anne babası ne iş yapıyormuş kız şehirden şehire giderken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Kızın ard arda 60 kişi tarafından şaapıldıını bi an gozlerimin önüne getirdim okurken. Tecavüz.. daha iğrenç bişey olamaz sanırım dünyada. Yazık günah, o kızın tecavuze uğrarken acizligini dusunmek bile acı verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 öyle abi en azından gidişatı takip ediyosun. höt diye cevap vermiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 çok etkileniyosun sen abi o zaman dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 TD)Pentagram said: anne babası ne iş yapıyormuş kız şehirden şehire giderken ilgisizlermiş.. o kısmını geçtik biz çoktan. küçük bi parametre olarak kaldı keza ok yaydan çıkmış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 hesas hata noktası o ama abi. herneyse hesas mühim olan nasıl şehit haberlerine alıştık bunada alışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Dostum senin telefonun t9 kullanıcı sözlüğün esas kelimesi hesas olarak kaybolmuş düzelt bence :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 benim türkçe sc yüzünden bozuldu yav.haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 iyide internette tanıştığı adamla buluşmamış ki, haber başlığı fail. o herif gelmemiş buluşmaya. bu da geri dönecek parası olmadan mı gitmiş bursa'ya? offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Ahnedinejat zaten mesele o.aslında öyle bi herif yok hiç olamadı belki de. Kötü adamlar kızı sevgili ayağına o şehre getirtip, sonra da buluşmayıp ondan sonra da sen sokakta mi kaldın kiyamam gel yardım edeyim yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 şu kızın yarısı kadar aptal bi kız bulamadım ya ona yanıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Flassh said: şu kızın yarısı kadar aptal bi kız bulamadım ya ona yanıyorum :( bizde varda noluo agas? hergün geliyim yiyişelim dio haşna fişna dio.GETEFEO diorum bende tlfonunu açmıorum felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 hot story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Dregoth said: Meanwhile in Bursa... Yalnız şu meanwhile in bursa olayını yapmak lazım böyle epic bir foto bulup, her yeye yaymak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Dragonmax said: Ahnedinejat zaten mesele o.aslında öyle bi herif yok hiç olamadı belki de. Kötü adamlar kızı sevgili ayağına o şehre getirtip, sonra da buluşmayıp ondan sonra da sen sokakta mi kaldın kiyamam gel yardım edeyim yapmışlar. ben haberde bunu görmedim ama böyleyse madem bu herifleri nası serbest bırakmışlar yahu.hatta böyle değilse de nasıl serbest bırakmışlar. hof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 metin öyle bi şey ki, kız zevk ala ala yapmış gibi anlatılıyor. garip. "meanwhile in bursa" meme yaparsanız öm'den yollayın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 abi kız 15 yaşında farkında mısınız bilmem? yani kızdan bile sayılmaz, daha çocuk. kafa mı gelişir? o hatalar yapmış olabilir. aile de ilgisiz olabilir. bu koskoca insanların ona tecavüz etmesine, kaçırmasına, darp etmesine özellikle de para karşılığı satmasına sebep mi abi? adamlar kariyer yapacak bu işte demek ki başlangıcı 15 yaşındaki çocuk sermayeyle yapmışlar. hangi beyin bir çocuğu para kaynağı olarak kabul eder? türkiyede yaşıyorsak sebep diyebilirsiniz. ama önce bir insanlarımızdaki suça yatkınlığı hesaplayalım. beyinde sinirler arası iletişimde bir problem var türk erkeklerinde demek ki. sonuç bunu gösteriyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 said: adamlar kariyer yapacak bu işte demek ki hayır.. genelde alırlar, kullanırlar, kullanırlar ve atarlar. böle bi yaklaşım var. ne iğrenç çevreleri varmış be.. 15yaşındaki kıza üstü üstüne gidecek adamlar.. bu davaların uzun uzun sürmesi ise ayrı bi rahatlık adamlara. hızla adalet dağıtsa ve anında sonlandırabilse bizim yargı.. eahaha son kısmı komik oldu di mi? hız ve adalet eahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 60 kişi diyor yahu ve adamlar serbest kalmış. kız cool story çekmiş yapılan tetkik ve incelemelerde polis anlamış olayı olabilir. çok mantıksız abi serbest bırakmak zank diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 4 sayfayı okumadım ama, "15 yaşındaki kız şehir dışına çıkarsa ederler tabi tecavüz" diyen var demi? kesin vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 ben varım. 15yaşında kız internetten tanıştığı ve gerçek olup olmadığı belli bile olmayan birisi ile görüşmek için cebinde parası olmadan şehir değiştiriyorsa error yaşanma ihtimali yüksektir diyorum. ama burada olay o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar