Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interrail + Almanyada düğün vize sorunsalı


SpiderS_DangeR

Öne çıkan mesajlar

Şimdi şöyleki 20 haziran gibi interraila başlamayı düşünüyoruz tren ile 1 aylık, düğün 23 temmuzda almanyada. Interrailla gezdikten sonra işte 20si gibi almanyada olup 1 hafta falan takılıp dönmem lazım ama interrail için vizeye başvurunca sanırım 1 aylık veriyorlarmış. Ben şimdi 1 hafta fazla kalsam bişey olur mu? Vizeyi nerden alsam daha kolay olur? Bide fransada falan mesela bi motelde 1 aylık rezervasyon yaptırıp vizeyi aldıktan sonra iptal ettirin diyolar böyle bişeye gerçekten gerek var mı? Bide önceki pasaportumda amerika vizesi vardı ama şimdi yeni pasaport çıkarttırdım, onu böyle zımbalayıp falan versem nası olur? bu kadar galiba fds
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sırf almanyaya gideceksen vizeyi alman konsolosluğundan al, 1 hafta kalman da sorun olmaz, eski vizeni de zımbala sayfaya.

hazır interrail topiki varken ben de sorucam, netten interrail bileti aldığımızda nasıl elimize geçiyor bilet? bi de her türlü trende kullanabiliyor muyuz netten reservasyon yaptırmamız gerekir mi seferlere? para vermeden nası rezervasyon yapçaz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sorunu yanlış anlamışım. o halde ilk hangi ülkeye gideceksen ordan al vizeni, interrail olayını hiç karıştırma, acentanın birinden 20 haziran gidiş 30 temmuz dönüş uçak bileti rezerve edip vizeye başvur. sonra rezervasyonu iptal edersin.

yine aynı şekil vizesini alacağın ülkeden o tarz bi hostel rezervasyonu yaptır vizeye giderken, sonra iptal edersin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hahah tamam son mesajım =) ben sorumun cevabını buldum zaten, netten alma şansım yokmuş çok az süre kaldığı için yola çıkmama, istasyondan bakıcaz artık.

bu arada non eu biri olarak, eu sınırlarında 6 aydan fazla kalmamışsan interrail olmuomuş, eurail diye bişi alman gerekiomuş?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...