Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toplist

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar Ultima Online ile ilgili scripting ve serverlar1n sitelerinden olusan bir toplist sitesi yapmak istiyorum su anda
www.ultima-strike.com/toplist olarak dusunuyorum ilgi olursa ayr1 domain al1cam sizce bu düsünce tutarm1?[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin
Mesaj tarihi:
site açılmıor fakat ayrı bir domain'e ne gerek?
ultima-strike'ı değerlendir hem sitenin şeysi yükselir işte anla :)
güzel bir düşünce.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| ||
²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹
Mesaj tarihi:
eğer ayrıntılı bişi olursa neden olmasın ortada sap gibi bi anket olmasında :)[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| ||
²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹
Mesaj tarihi:
Arkadaslar konuyu sapt1rmayal1m ben size toplist nas1l olur diyorum silencer ultima online ile counter-strike bir arada olmaz dedi diye yorum yap1p duruyorsunuz lutfen toplist olur mu olmazm1 bu konu hakk1nda yorumunuz?[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin
Mesaj tarihi:
Ultima Online ile Counter - Strike'ı bağdaştırma çabasının nedeni ikisininde ülkemizde büyük rağbet görmesidir. (tahminimce)[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki:
Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık.

Whea of The Lost Age
Mesaj tarihi:
2 sindede öldürünce Gralım diye gezion ondan cs ile uo yu birbirine benzetiyorlar hehe :O

kolay gelsin

top list in 1. sırasına

LAME UO SHARD

isteriz :)[signature][hline]hö?
Mesaj tarihi:
said:
nbl_silencer, 10 Eylül 2004 18:01 tarihinde demiş ki:
UO ile CS yi bir araya getirme çabasına her zaman karşıyım...

Karşı olabilirsin de adamlar her 2 oyundan kopamayanlara ozel bi site yapmaya çalışmıŞ..

or:Ben Hem Cs de Klanım war buyuk şeyler hedefliyoruz.Hemde Scp filan yazıyorum Server açmayı hedefliyorum.(Aslında birinden kopsam hedeflerimden biri gerçekleşecek amma..:P)[signature][hline]---
--
-
Saygılarımla.
  • Yeni Oluştur...