Lucretius Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Arkadaslar Ultima Online ile ilgili scripting ve serverlar1n sitelerinden olusan bir toplist sitesi yapmak istiyorum su anda www.ultima-strike.com/toplist olarak dusunuyorum ilgi olursa ayr1 domain al1cam sizce bu düsünce tutarm1?[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 site açılmıor fakat ayrı bir domain'e ne gerek? ultima-strike'ı değerlendir hem sitenin şeysi yükselir işte anla :) güzel bir düşünce.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 yok daha www.ultima-strike.com/toplist yapmad1m daha bir dusunce kafamda olumlu yan1tlar al1rsam burdan acacam[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 eğer ayrıntılı bişi olursa neden olmasın ortada sap gibi bi anket olmasında :)[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 UO ile CS yi bir araya getirme çabasına her zaman karşıyım...[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unlive Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 toplistle cs nin ne alakasi varki?[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Ultima online ve counter-strike sadece ülkemizde birara getirilmeye bagdaştırılmaya calısıyor.Bende anlamış degilim nedendir.[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Ultima Online Counter-Strike birlestirmiyorum sadece tek sitede kullan1yorum.iki oyununda buyuk bir kitlesi oldugu icin boyle yapt1m.[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Lucretius Şu Güne Kadar Girdiğim Ultima Online Ve counter Strike Bir Arada Olan Siteleri Beyenmemişimdir. Akıllı bir Çözünürlükte Yaparsan İyi Olur. Karmaşık Olan Sitelerden Nefret Ederim.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Frasier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Arkadaslar konuyu sapt1rmayal1m ben size toplist nas1l olur diyorum silencer ultima online ile counter-strike bir arada olmaz dedi diye yorum yap1p duruyorsunuz lutfen toplist olur mu olmazm1 bu konu hakk1nda yorumunuz?[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Ultima Online ile Counter - Strike'ı bağdaştırma çabasının nedeni ikisininde ülkemizde büyük rağbet görmesidir. (tahminimce)[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki: Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık. Whea of The Lost Age Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Lucretius tabiki olabilir neden olmasın?[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki: Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık. Whea of The Lost Age Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 tsk ederim D: soyle konuyu sapt1rmay1n can1m1 yiyin D:[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 iyi olur gibi[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 2 sindede öldürünce Gralım diye gezion ondan cs ile uo yu birbirine benzetiyorlar hehe :O kolay gelsin top list in 1. sırasına LAME UO SHARD isteriz :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Yabancı ülkelerde var , Türkiyede neden olmasın ??[signature][hline]In RunUO We Trust KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: nbl_silencer, 10 Eylül 2004 18:01 tarihinde demiş ki: UO ile CS yi bir araya getirme çabasına her zaman karşıyım... Karşı olabilirsin de adamlar her 2 oyundan kopamayanlara ozel bi site yapmaya çalışmıŞ.. or:Ben Hem Cs de Klanım war buyuk şeyler hedefliyoruz.Hemde Scp filan yazıyorum Server açmayı hedefliyorum.(Aslında birinden kopsam hedeflerimden biri gerçekleşecek amma..:P)[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar