Sensible Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Sosyal alanından nerelere girebilirim acaba? Hukuk'u biliyorum sadece. Bide Siyasal bilgiler ama nasıl birşey bilmiyorum.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 hukuk ea deılmı yaws[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 turizm vardı sanırım.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Bende EA biliyorum..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Radyo ve Televizyon Gazetecilik Reklamcılık(ea da olabilir bu) dahada varda gelmedi simdi aklıma[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 halkla ilişkiler psikoloji sosyoloji.. sintizayzik hücre bilimleri metamorfozik fundementals :P[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 biraz erken diilmi sizce?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Anaokulu Öğretmenliği ++++* Arkeoloji Arkeoloji ve Sanat Tarihi Basın ve Yayın Büro Yönetimi Öğretmenliği* Coğrafya Coğrafya Öğretmenliği* Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Çiçek Örgü ve Dokuma Öğretmenliği* Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği* Dekoratif Sanatlar Öğretmenliği* Gazetecilik Geleneksel Türk El Sanatları Giyim Öğretmenliği* Görme Engelliler Öğretmenliği+++* Halkbilim Halkla İlişkiler Halkla İlişkiler ve Reklamcılık++ Halkla İlişkiler ve Tanıtım Hazır Giyim Öğretmenliği* Hititoloji İlahiyat İletişim İletişim Sanatları İletişim tasarımı İlköğretim Din Kül. ve Ahl. Bilgisi Öğretmenliği* İşitme Engelliler Öğretmenliği+++* Kuaförlük ve Güzellik Bilgisi Öğretmenliği* Medya ve İletişim Sistemleri Nakış Öğretmenliği Radyo,Sinema ve Televizyon Reklamcılık ve Halkla İlişkiler++ Sanat Tarihi Seramik Sinema ve Televizyon Sosyal Bilgiler Öğretmenliği* Sümeroloji Tarih Tarih Öğretmenliği* Televizyon Gazeteciliği Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Türk Dili ve Edebiyatı(benim istediğim)++ Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği++* Türk Halkbilimi Türkçe Öğretmenliği++* Zihin Engelliler Öğretmenliği+++* ++++=Sayısal,ea,sözel,dil ortak bölüm +++=Sayısal,ea,sözel ortak bölüm ++=Sözel,ea ortak bölüm *=Öğretmen okulları yada meslek okulları bu bölümlere artı puan veriyor Dershane Kitapçıklarına bir bak daha ayrıntılı bilgi bulursun.Birde üniversite sitelerine gir ordan seçtiğin bölümün derslerini görebilirsin[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros [Bu mesaj Lykastos tarafından 10 Eylül 2004 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Hukuk sözeldi 3-4 sene önce EA ya alındı.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Lykastos, 10 Eylül 2004 22:37 tarihinde demiş ki: Sümeroloji ne demek veya ne yapar bunlar?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Yani şimdi Hukuk'a giremezmiyim ben? Bu arada ea hakkında hiç bilgim yok yaw nasıl oluyor eşit ağırlıklı olayı? [signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" [Bu mesaj Sensible tarafından 10 Eylül 2004 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 e$it agırlık (turkce-mat)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Pyr0, 10 Eylül 2004 22:42 tarihinde demiş ki: said: Lykastos, 10 Eylül 2004 22:37 tarihinde demiş ki: Sümeroloji ne demek veya ne yapar bunlar? Hemen bakıyorum *!mırr mırr mırr* Genel tanımı:Ön Asyada yaşamış ve çivi yazısını kullanmış kavimlerin(Sümer,Akad,Asurve Babil)dil,tarihve kültürlerini araştıracak elemanları yetiştirmek amacıyla eğitim veren bir bölümdür Faaliyet Alanları:Daha çok öğrenim yaptıkları yüksek öğretim kurumunda,müze arşivlerinde çivi yazısı uzmanı olarak görev alabilirler. İş Bulma Olanakları ve Kazanç Durumları: Orta düzeyde bir gelirle kısıtlı iş bulma olanakları vardır Gelecek 10 yıldaki durumu:Pek değişiklik göstermeyecektir Pek olumlu değil yorumlar :)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Pyr0, 10 Eylül 2004 22:42 tarihinde demiş ki: said: Lykastos, 10 Eylül 2004 22:37 tarihinde demiş ki: Sümeroloji ne demek veya ne yapar bunlar? hayatını sümerlileri araştırarak geçircen demek.........[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 peki eacılar puan kaybı olmaksızın tarih seçebiliyo mu?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 eheh ufkum genı$ledı hanı bölum tutsa belkı ona kasardım :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: BlaCk_DmC, 10 Eylül 2004 22:06 tarihinde demiş ki: Reklamcılık(ea da olabilir bu) ea danda sosyaldende giriliyor buna. ben mal gibi ea dan girmeye calısacam :) sosyal secmedigime yanıyorum (degiştir diyeceklere: lise sonum degiştiremiyorum) [signature][hline] My loving heart Lost in the Dark [Bu mesaj -Mix- tarafından 10 Eylül 2004 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Peki şimdi hukuk'a girebilmek için matematik mi kasıcaz?[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: birinci_ben, 10 Eylül 2004 23:03 tarihinde demiş ki: peki eacılar puan kaybı olmaksızın tarih seçebiliyo mu? orda yazıyor bak listeye ikisininde ortak olduğu(sayısal-ea)bölümlerin yanında ++ var[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 evet sensiblecım ne kadar komik dimi tarih felsefe bilen adamı almıyolarda matematik geometri bilen adamı alıyorlar[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros [Bu mesaj Lykastos tarafından 10 Eylül 2004 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bakan körlük böyle bi şey olsa gerek, sağol.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Sensible, 10 Eylül 2004 23:09 tarihinde demiş ki: Peki şimdi hukuk'a girebilmek için matematik mi kasıcaz? ewt turkce ve mat yapman gerek ki turkceyı ztn göruosun bıldıgım akdarıyla ama mat baya kasman gerek.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Oha ya abi hukuk fakültesinde avukatlık öğrenirken müvekkilin geometrisini mi hesaplıyacaz napacaz?[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 yada benim gibi konservatuara falan gidersin. arakdaşlar felsefe yokmu ya:([signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Felsefe Genel Tanımı: Bilginin,maddenin kaynağı ve kapsamı,insanın dünyada ki yeri.....ya ne olduğunu biliyosun insan ilişkileri ve planlama değerlendirme birimlerinde,yazar olarak iş bulabilme olaslıkları varmış.İş bulma imkanı kendini geliştirmene bağlıymış öğretmen ihtiyacıda az olduğu için gelecek 10 yılına pek umutla bakılmıyor.Bu arada ea bölümü[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar