Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 sırf o olmasın diye burnuma diye ekledim yani daha ne yapayım size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 sümeyye benim yerimde olsa şimdi forum üyesi 150 polisle beraber çıkıp giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ayarınki manşeti de buldum zeki erkeklerin burnuna sokup çıkartıyorlar işte acı dolu dakikalar! iddia ediyoruz, izlerken beyniniz zonklayacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 finalde burnun düştü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 benim bi kere bebeyken çene kemiği kaymıştı yada öyle birşeydi çıkıkcı ya götürmüşlerdi bide of yok böyle bi acı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Silphatos said: hep bunu yapmak istemiştim Ardeth said: benim burnumda ödem oldu o yüzden o çubuklardan canlı canlı 3 kere sokup çıkardılar burnuma Ardeth said: o çubuklardan canlı canlı 3 kere sokup çıkardılar burnuma Ardeth said: canlı canlı 3 kere sokup çıkardılar burnuma Ardeth said: 3 kere sokup çıkardılar burnuma Ardeth said: 3 kere sokup çıkardılar bende buna herzxaman gülmüşümdür sesli hemde AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 kız çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 olm oha o ÇATIR ÇATIR ÇATURT ÇATURT sesi çenesinden mi geldi bu bir ikincisi barezze mi ne yazıo ben brazer okudum asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 müslüman adam brazzers bilmez. takkeni tesbihini masama bırak çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 benim bir eski kız arkadaşım çenesinin sol tarafını yuvasından çıkarıp geri yerine takabiliyordu. canı istediğinde yapardı. izlemesi falan da çok zevkli oluyordu. özledim bak şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 abi şu olayı anlamış meme koysun biri, arka planı siyah olan şok gerçeği öğrenme memesi hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Ardeth said: abi benim burnuma soktukları şey baya bildiğin dondurma çubuğuna benziyordu onun girişi sorun değil de, şişirildikten sonra çıkışı var ya, ölüm.. Bide kendim çıkarmak zorunda kalmıştım ben. Anneme çek çıkar dedim, ben yapamam dedi sdf. Ulan azıcık çekiyorum gözlerimden yaş akıyor. EAH deyip bi asıldım, of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Ödem için o ne alaka ki? Vakumlamıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 SeaGle said: Ardeth said: abi benim burnuma soktukları şey baya bildiğin dondurma çubuğuna benziyordu onun girişi sorun değil de, şişirildikten sonra çıkışı var ya, ölüm.. Bide kendim çıkarmak zorunda kalmıştım ben. Anneme çek çıkar dedim, ben yapamam dedi sdf. Ulan azıcık çekiyorum gözlerimden yaş akıyor. EAH deyip bi asıldım, of.. nasi abi sisirip birakip gittiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 beni kan tutar video ya bakamadım. çenesi nasıl çıkıyor anlatsın birisi öyle bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 kan yok. dert etme. kan çıkmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 gram kan yok rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 asdfasfa abi ilk görüntüde tırstım kızın ağzına ne vermişler öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 izledim kurtuldum.çok tırstım ama korkunç değilmiş.ama iyi vermişler kızın ağzına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 senko said: SeaGle said: Ardeth said: abi benim burnuma soktukları şey baya bildiğin dondurma çubuğuna benziyordu onun girişi sorun değil de, şişirildikten sonra çıkışı var ya, ölüm.. Bide kendim çıkarmak zorunda kalmıştım ben. Anneme çek çıkar dedim, ben yapamam dedi sdf. Ulan azıcık çekiyorum gözlerimden yaş akıyor. EAH deyip bi asıldım, of.. nasi abi sisirip birakip gittiler mi? Abi turnuvada karşı karşıya kaldığım adamın ayağına yatarken o dangaloz da topu ıskaladı, vurnuma geçirmişti. Kanama durmadı, sürekli biraz kan sızıyordu, hastaneye gittim. Onu tıkıştırdılar, sonra bi sıvı ile ıslatıp şişirdiler. 6 saat kalacak dediler. Tabi ben döndüm eve falan. Evde kendim çektim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar