xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Bir süredir alternatif olarak kullanıyordum ve dün itibariyle Windows'u kaldırdım. En son 2008'i kullanmıştım aslında 2008 daha güzel yani halen benim için 2008 daha hoş. Ama 2011 mükemmel bir şekilde geliştirilmiş ve kullanıcıya tatmin edecek konuma gelmiş. Kullananlar var mı aramızda ? Konuyu da açmamın sebebi tek bir konu altında soru olur paketler hakkında aha şu iyimiş falanmış paylaşımları olur diyerekten açılmıştır. umarım tutar konu fsd
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Abi ben Pardus'a karşı önyargılıyım ya. openSUSE, Ubuntu, CentOS falan varken ne bilim...
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 2011'i denemedim ama eski surumleri baya kotuydu. Umarim duzeltmislerdir.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ubuntu'yu bir cok uygulama taniyor o yuzden evet o konuda haklisin gagas. pardus kendi emegiyle kendi sistemine gore ayarlamaya calisiyor daima uygulamalari.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Pardus çok kötü. Niye diye sorarsan, depoları berbat. Bir linux dağıtımını ötekinden ayıran ana şey depolardır. Arch'a alalım seni. O kadar pro değilim diyorsan benim favori kolay dağıtımım Mandriva.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 olm olsun la kötü demeyelim yine de bak gugılda adam aratır senin çok kötü lafın çıkıverir. bizim o hadi vatan millet.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Zaten Google'da Pardus Eleştirisi diye aratınca benim yazım çıkıyor. http://kole.ozgurlukicin.com/forum/istek-oneriler/6923/?page=1 Bu arada sitenin adı mükemmel =)
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 bu pardus'ta 4gb usb belleği nasıl formatlarız yau ? fat32'yle biçimlendirip içine pardus u geçirmiştim kurmak için. şimdi formatlayamayrım. naysıl edüvcez?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 gerge, pardus sana gore degil. adamlar kullanici dostu bir linux yapmaya calisiyorlar ve yaptiklari iste cok iyiler. <3 pardus
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 mum, bi üstündeki postla attığın posta bi baksana nolur ya :)
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 amma velakin an itibariyle ubuntu'yada hasta oldum. napcaz ? :) ben bu windows'u linux sayesinde bırakıyorum herhalde.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 oyuncu degilim. biraktim gitti windows'u. :) flight simulator oynayan bir tiptim zaten sadece onu da calistirdi Wine sag olsun. tamamdir. :)
Öne çıkan mesajlar