dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 lan bendeki bu şansla camii yapsam üstüne anında dev bi yıldırım düşer, yangın sırasında etrafa saçılan parçalar köyü yakar, üstüne deprem olur bir de tsunami gelir.. halk da dine mine inanmayı bırakıp beni önce yakar, sonra parçalar sonra da kalan parçalarımı suya atar, balıklara yem ederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 camiyi dasaaa yapmamış beyler itiraf etti VURUN ZINDIKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 yeterince büyük bi cami yaparsan meteor filan düşürebiliriz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 amacımız o değilse olabilir.. amacımız ne ise ulaşamıyoruz tabii. bunu unutmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Amacımız dünyanın hakimiyetini ele geçirmek. Gerekirse topla, tüfekle, ağır sanayi hamleleriyle taarruza geçeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 (bkz: ak parti döneminde yapılan cami sayısı) halkını düşünüyo adamlar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Abi yanlış geldin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 çok sapık bi grup ya bu ne http://www.facebook.com/media/set/?set=pu.109544449709&page=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Giovanni iç savaş çıkınca kılıcını al ilk bizim adrese gel kapıya çarpıyı kendim koyarım zaten kolay bulursun senle erkek erkeğe döğüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 senin kellen benim lan o tadı kimseye vermem gerekirse dövüşürüm kellen için başkasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Norak said: sahil şeridini komple camilerle kaplayıp bu avantajı abuse edebiliriz, japonya başbakanına atıyorum şimdi e-mail. PROBLEM? http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2011/016/2/b/problem_deviantart__by_metal_locked_forever-d37b5gp.png aahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 SeaGle said: senin kellen benim lan o tadı kimseye vermem gerekirse dövüşürüm kellen için başkasıyla. senin kellen benim kellem karşısında kulaklarını kıpırdatır http://www.youtube.com/watch?v=g5ro48rzhsQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 SeaGle said: senin kellen benim lan o tadı kimseye vermem gerekirse dövüşürüm kellen için başkasıyla. benim kellem rahat on onbeş kilo vardır, senin kıvrık ortadoğu kılıcın yetmez. oysa ben ucuna kur'an yaprakları taktığım mızraklarla savunacağım evimi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Kelle dedik de bi kelle paça giderdi şimdi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 en sefdiğim iki adam bi araya geliyor lan! öle bişi olursa sevişin olm bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Pipet said: where are your buildings noww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 SeaGle said: Kelle dedik de bi kelle paça giderdi şimdi be kelle paça içiyorum === cemaatçi değilim içki içiyorum altmesajı mı???????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Olm cemaatçiyim ama içki içiyorum sen hesap et ne kadar torpilliyim geçen rakı içtim mesela aslında rakı yasak bize, %20'den yukarı alkol oldu mu 20'den sonraki her bir alkol oranı kadar farklı hamamda gusletmemiz gerekiyor. Ama arada bir ayarlıyoruz torpil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 oha camiler ayakta kalmış süper. aylaykit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 o değil de hz muhammedin izindeyiz profilinde bazuka atan helmetli fare resmi var ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Norak said: sahil şeridini komple camilerle kaplayıp bu avantajı abuse edebiliriz, japonya başbakanına atıyorum şimdi e-mail. PROBLEM? http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2011/016/2/b/problem_deviantart__by_metal_locked_forever-d37b5gp.png ahah (tu) DynamicK said: her binanin temelini camiden yapmak lazim. insaat muhendisleri odasi ile irtibata gecip bina temeli cami projesini yururluge koyduralim. bu ise olmamış. çakma (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Kardeşx Bilgi diye bişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 xunn said: Çok şükür, herkes öldü ama en azından camiler ayakta. Allah'ın kanıtı. Ölenler kafirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 hayır ölenler inanan ama sorumluluklarını yerine getirmeyenlerdi. onlara bir ders oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 öyle ders mi olur lan adamlar öldü. ortada ders varsa bize var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar