Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK | Beşiktaş JK - Gaziantepspor | 06 Nis - 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

jacabo said:

ibb yine yargilar bizi

BJK bu kadar kötü oynadığı (seyircisiz oynamanın etkisi var tabi) maçı net bi skorla kazanmış olmanın kıymetini bilmeli artık, adam gibi motive olup kazanıcaktır diyorum. IBB kim ki? Lig maçı değil bu 10 kişi yatalım İbrahim Akına top şişirelim taktiği yemez.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

El-Barto, o zaman o kırmızıları vermeyen hakemlere söyleyeceksin lafını. Kural kitabında hakemi alkışlamanın hareketi sarı kart. Bıdı bıdı etme boş yere...

Niye böyle salakça bi cevap verdin anlamıyorum. Beşiktaşa haksızlık yapılınca haksızlık diyoruz, adamlara yapılınca niye söyledin mi oluyo? Yani bende maç sırasında beşiktaş lehine kart gösterilsin, faul verilsin diye atlıyorum olmayan pozisyonlara da, bu kadar da at gözlüğüyle bakmayın şu olaylara...
Sosyal ağlarda paylaş

Aklı sıra Quaresma'ya taviz vermiyor ama hakedilen kırmızıyı böyle ucuz seylere veriyor iste. Antep kasapları resmen sırayla sakatlamaya çalıştılar adamı 7 8 sarı kart çıktı rahat Antep'e ve cogu Quaresma'yi biçtikleri için çıktı. Eleneceklerini anlayinca nasil olsa sari cezasi kupada cekilecegi icin ikinci mac sakatlanip oynamasin diye daldilar surekli adama. İnşallah sakatlanmamistir.
Sosyal ağlarda paylaş

maçın adamı rüştü :)
kaç tane net gol pozisyonunu kurtardı, neyse bizimkiler de eşek değil atamayana attılar bu seferlik, antep özellikle ilk 60dk iyi çok iyi oynadı.

1-0dan sonra antep fena dağıldı :( 3-0 yendik ama hakemler harbiden kötü, bence maça Q7'ye yapılanları görmücüz diyerek başlıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne saçma sistem ya, adam bize karşı oynayıp kırmızı alıyor, sonra gidip ligde cezasını çekip kupa rövanşında yine karşımıza tertemiz çıkıyor. Bu kadar aptalca sistem anca bizde olur, birde tabi kupa guruplarındaki takımların birbiri ile eşleşmeleride salakçaydı onuda atlamayalım =P

Rüştü aldı bu maçı resmen, gaziantep'in 1 gollük canı varmış onuda görmüş olduk. 1 tane yiyince direk dağıldılar. Finale çıkarsak ve İBB gelirse bu sefer biz onlara çanakkale geçilmez yapıp kontra atak oynayalım bakalım ne oluyor =P
Sosyal ağlarda paylaş

Bugunku sistem ile oynariz yine; orta sahayi kalabalik tutup kanatlara hizli toplar atarak. Bu arada defans guvenligini elden bırakmayarak. Hilbert ve Ismail cok az ileri ciktilar bugun mesela, Quaresma bile az biraz yardim etti defansa. Tayfur defans guvenligine onem veriyor gayet. Ha cok pozisyon verdik ama stoperde Aurelio vardi ve seyircisiz bir macta defansin konsantrasyon eksikligi bir nebze normal karsilanabilir. 2 golumuz Quaresma'yi dusurdukleri serbest vuruslardan geldi mesela, duran toplarda cok basarili olabilecek bir takimiz ama nedense bu sekilde cok az golumuz var.
Sosyal ağlarda paylaş

maçtan önce 2-3 gollü yenilgi alıp kupaya veda ederiz diyordum.ama rüştü ve sonunda kendini gösteren kaliteli ayaklar bunu engelledi.

aman dikkat olası kupa şampiyonluğu at gözlüğü taktırmasın geçmiş senelerdeki gibi. bu takımın kadro ve anlayış yönünden değişmesi gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...