Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 küheylan said: hahaha ibrahim halit napmış lan öyle. haha adama şirket kurcaz demişler, ikibuçuklitre kola ile cips almış gelmiş toplantıya. başka da katkısı olmamış. uahda yarıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 dattebayo said: le am. AHAHHAHAA ÖKÜZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Ee sonuç yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 kasiyerlerle ilgili bi lepöööltaj yapmam gerek de. zamanin varsa de... kahve de ismarlarim de. sonra bi kac soru sor, itiraf et. AY NE TATLI COCUK BENLE TANISMAK ICÜÜN NE BAHANELER ÜRETMIS desin, iliskinin temelini saglam atmis ol. cötönk diye sorma. aman allahim, kendime bir facepalm cektim. ne kafalar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?20,5530216,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ben bu başlığa nası gelmişim ya diğerinde takılıyodum fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ulan 2 hafta uzak durdk forumdan neler kacirmisiz yaw.. :S 4-5 sayfa eglendm sora hafif sıkti. arkadasin son durumu ne basardi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 yazılmıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar