Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fail olmayı bile başaramadım

acilmisti

Öne çıkan mesajlar

Creus said:

ben buna benzer bişeyi bir barda yaşamıştım.
max ayar alıyosun abi. o kadar peki diyip gidoysun sonra oraya bir daha girmiyodsun.
e burası altı üstü bim.
ne kaybedicen bimden alışveriş yapmassan.
hedef çok müsait bi nokta da bence saldır yani direkt

abi bir de bardaki hatuna kimler kimler yazıyordur, bimdeki hatuna kim yazsın lan.

sori dude
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

yarin git sosis, sucuk salam filan bi suru et urunu al, kasaya gittinde, aldiklarini arasina cikarip penisini de koy, sirayla aldiklarini okuturken penise gelince ay penis derken, WHA-PAP diye carp azina, sonra kosaraka kac, bi daha da o mahalleye ugrma.

arkada kalmasin.

ya da maklube malzemesi al gidip, abilerle toplanti var de.
Sosyal ağlarda paylaş

ez kızı kendini değersiz hissetsin. ben normalde kapıcıya aldırıyorum ama hastalanmış bu ara yok, normalde bime falan adımımı atmam, ama kapıcının gittiği #pahalısupermarket de baya uzak de. öğrenci misin sen de. seni migrosa falan aldırmamı ister misin buralarda sürünme de.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

yarin git sosis, sucuk salam filan bi suru et urunu al, kasaya gittinde, aldiklarini arasina cikarip penisini de koy, sirayla aldiklarini okuturken penise gelince ay penis derken, WHA-PAP diye carp azina, sonra kosaraka kac, bi daha da o mahalleye ugrma.

ahahahaahahahahah
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bi noktayı atlıyorsunuz. benim kabul edilmeme nedenlerimden biri de kızın bi sevgilisinin olması ya da egosunun yüksek olması. çünkü kız gerçekten güzel ve diğer çocuklarla falan samimi. ama iyi yanı şu, herkesle samimi. yani dediğim gibi bana bile çok ilgili davrandı, güldü, baktı falan. of.
Sosyal ağlarda paylaş

kaldırmayın olm şu kızların bi tarafını, sonra dünyadaki tek bi taraf kendi bi tarafları düşüncesine kapılıyolar. odun olun, yaman olun, size varmazsa sizden sonraki aday adayı için yolu kısaltmış olursunuz. herkes böyle yaparsa 5 yıla bütün kızlar fransız hafifmeşrepliğine sahip olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

kaldırmayın olm şu kızların bi tarafını, sonra dünyadaki tek bi taraf kendi bi tarafları düşüncesine kapılıyolar. odun olun, yaman olun, size varmazsa sizden sonraki aday adayı için yolu kısaltmış olursunuz. herkes böyle yaparsa 5 yıla bütün kızlar fransız hafifmeşrepliğine sahip olacak.

ya ben böyleyim mesela ama 1080p prOn takılıyorum abi nereye kadar yani
Sosyal ağlarda paylaş

moncici said:

DoruK said:

ya ben böyleyim mesela ama 1080p prOn takılıyorum abi nereye kadar yani
müsterih ol! çok yakında meriç ırkının köküne de kibrit suyu döküp tüm erleri aynı yola sevkedeceğiz!

motorları maviliklere süreceğiz!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...