küheylan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Creus said: ben buna benzer bişeyi bir barda yaşamıştım. max ayar alıyosun abi. o kadar peki diyip gidoysun sonra oraya bir daha girmiyodsun. e burası altı üstü bim. ne kaybedicen bimden alışveriş yapmassan. hedef çok müsait bi nokta da bence saldır yani direkt abi bir de bardaki hatuna kimler kimler yazıyordur, bimdeki hatuna kim yazsın lan. sori dude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 yanlış yapmışsın. kıza usulca yaklaşıp "bi rakı içer miyiz" diyecektin. olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 aquila said: yarin git sosis, sucuk salam filan bi suru et urunu al, kasaya gittinde, aldiklarini arasina cikarip penisini de koy, sirayla aldiklarini okuturken penise gelince ay penis derken, WHA-PAP diye carp azina, sonra kosaraka kac, bi daha da o mahalleye ugrma. arkada kalmasin. ya da maklube malzemesi al gidip, abilerle toplanti var de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ez kızı kendini değersiz hissetsin. ben normalde kapıcıya aldırıyorum ama hastalanmış bu ara yok, normalde bime falan adımımı atmam, ama kapıcının gittiği #pahalısupermarket de baya uzak de. öğrenci misin sen de. seni migrosa falan aldırmamı ister misin buralarda sürünme de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 müstakbel yengeye yakışıyor mu söyledikleriniz? çabuk özür dileyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 aquila said: yarin git sosis, sucuk salam filan bi suru et urunu al, kasaya gittinde, aldiklarini arasina cikarip penisini de koy, sirayla aldiklarini okuturken penise gelince ay penis derken, WHA-PAP diye carp azina, sonra kosaraka kac, bi daha da o mahalleye ugrma. ahahahaahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 kızın bana "hayır içemeyiz bişeyler git!" demesi var dı ki görmeniz lazım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acilmisti Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bu arada bi noktayı atlıyorsunuz. benim kabul edilmeme nedenlerimden biri de kızın bi sevgilisinin olması ya da egosunun yüksek olması. çünkü kız gerçekten güzel ve diğer çocuklarla falan samimi. ama iyi yanı şu, herkesle samimi. yani dediğim gibi bana bile çok ilgili davrandı, güldü, baktı falan. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 abi arada kasa falan varken ağzına nası çarpıcak şimdi bi düşündüm de garip geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 egosu yüksek bir insan bim de çalışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 küçük süprizler yap mesela 3 tane sakız al 1 tanesini ona ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 moncici said: abi arada kasa falan varken ağzına nası çarpıcak şimdi bi düşündüm de garip geldi hocaaam küçük görme lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Ben normalde Macrocenter'dan Cabernet falan alıyorum ama sırf senin için Le Cola içmeye başladım desin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 gözlerinin içine bakarak "sağlam kasa varmış sen de" de usulca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 kaldırmayın olm şu kızların bi tarafını, sonra dünyadaki tek bi taraf kendi bi tarafları düşüncesine kapılıyolar. odun olun, yaman olun, size varmazsa sizden sonraki aday adayı için yolu kısaltmış olursunuz. herkes böyle yaparsa 5 yıla bütün kızlar fransız hafifmeşrepliğine sahip olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 çıkar üniformayı gidiyoruz! böle bişi de diyebilir bence. sert ve kararlı erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 acilmisti said: ama iyi yanı şu, herkesle samimi. ne demek bu kız yollu çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Creus said: çıkar üniformayı gidiyoruz! böle bişi de diyebilir bence. sert ve kararlı erkek Sonra ALAAARM, ALAAARM diye bağırsın, BİM çalışanları yatak getirsin, olaylar gelişsin mi istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 DoruK said: kaldırmayın olm şu kızların bi tarafını, sonra dünyadaki tek bi taraf kendi bi tarafları düşüncesine kapılıyolar. odun olun, yaman olun, size varmazsa sizden sonraki aday adayı için yolu kısaltmış olursunuz. herkes böyle yaparsa 5 yıla bütün kızlar fransız hafifmeşrepliğine sahip olacak. ya ben böyleyim mesela ama 1080p prOn takılıyorum abi nereye kadar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Creus said: çıkar üniformayı gidiyoruz! böle bişi de diyebilir bence. sert ve kararlı erkek yatırsın o an kasaya bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 yalnız sen fazla kaptırmışsın olaya kendini.. liseli kızlar gibi feys'te bana gülücük yolladı diye evlencek zanneden ergenler gibi olmuşsun + erkek arkadaşı varsa mahalleli recm eder söylemedi deme.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 sizin içiniz fesat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ayni bimde ise basla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 moncici said: DoruK said: kaldırmayın olm şu kızların bi tarafını, sonra dünyadaki tek bi taraf kendi bi tarafları düşüncesine kapılıyolar. odun olun, yaman olun, size varmazsa sizden sonraki aday adayı için yolu kısaltmış olursunuz. herkes böyle yaparsa 5 yıla bütün kızlar fransız hafifmeşrepliğine sahip olacak. ya ben böyleyim mesela ama 1080p prOn takılıyorum abi nereye kadar yanimüsterih ol! çok yakında meriç ırkının köküne de kibrit suyu döküp tüm erleri aynı yola sevkedeceğiz! motorları maviliklere süreceğiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 burada sabah 10 akşam 9 ayakta çalışıyorsun, yattığın yerden para kazanmak ister misin? de bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar