Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fail olmayı bile başaramadım

acilmisti

Öne çıkan mesajlar

özet: bugün bi kızla tanışma girişiminde bulunacaktım ama tam olarak hesapladığım gibi gitmedi, yorumlar ve tavsiyeler bekleniyor.

kızlarla konuşma ve tanışma konusunda aşırı yeteneksizim, hardcore diyebiliriz. neyse, yaşadığım şehirde hiç arkadaşım kalmadı, hepsi şehir dışında ve çok canım sıkılıyor. bir süredir de herhangi bir ilişkim bulunmuyordu, bu nedenle bu rutin hayata ve sıkıcılığa bir son vereyim dedim.

bizim eve yakın olmayan bir bim'de çalışan güzel bir kız bulunuyor. neyse kafaya koydum bununla konuşmayı. bir yandan hafiften kendimi teselli etme modunda her türlü kazanacağımı düşünüyorum falan. hani olmasa bile bu konuda biraz rahatlık kazanıcam falan diye düşünüyorum xp misali. dünden önceki gün gittim bu bim'e tam kapanış saatindeydi. işte keşif yapıyoruz falan, çat diye girince malladım tabi, ne alayım falan diye. bi albeni bi de susamlı çubuk kaptım gittim kasaya. bu tek başınaydı etrafı falan toparlıyordu. benim geldiğimi görünce ufak bi of çekti (hani ulan yorulmuşum zaten işimi bitirip eve gidecem ama yine müşteri geldi modunda), of'lamasını gördüğümü farkedince de hafiften gülümsedi falan (ehe). neyse alışverişi normal bi şekilde yaptım çıktım, iyi akşamlar falan dedik.

ertesi gün konuşmayı kafaya koydum. biraz rahat olayım diye barda takıldım 2-3 bira içtim falan. mutlaka konuşacam diye şartlandırdım kendimi. bim'in yan camından ortamı değerlendiriyorum falan, diğer çalışan iki çocukla konuşuyor, gelen müşterilerle konuşuyor falan. çok samimi ama, yaşlı amcaya kapıya kadar eşlik ediyor işi yoksa vs.

uygun anı bulunca girdim baya bi alışveriş yaptım. yine tek başımızayız kasada. bu sefer günüyle ilgili bişiler söyledi gülümsedi falan (hatırlamıyorum ne dediğini, o ara nasıl odaklandıysam konuşmaya). şu şekilde konuşmaya girmeyi planlıyordum "bla bla bla.. bu arada bi ara bişiler içmeye çıkar mısın? kahve çay falan?". hiç bu şekilde olmadı, kelimeler ağzımdan dökülemedi ama yine de kasada duraksıyorum. iki poşetten küçük olanına bakıyorum falan. büyük poşet vereyim gibi ufak bi muhabbet geçti, ama çok ilgiliydi ve bu arada 3-4 saniyelik göz temasları falan oluyordu. neyse aldım ben, iyi akşamlar dedik kapıdan çıkarken dönüp bi daha baktım ikinci kez iyi akşamlar dedi sevimli bi şekilde.

yaptığım mallıkla hızlıca arabaya gittim poşetleri koydum, stratejiyi değiştirerek fişe telefon numaramı yazdım markete geri döndüm bişi unutmuş modunda. bu sefer yoğurt falan aldım gittim kasaya. kredi kartını geçirirken elimdeki fişi tam önüne koydum, ama numara altta olacak şekilde. neyse yine iyi akşamlar falan dedi, bu arada kapıdan çıkarken fişe bak gibisinden bi atraksiyon yapacaktım onu da yapamadım, beklerken de otomatik kapı üstüme kapandı ahah. neyse son bi bakış atıp uzaklaştım.

ha tel no'ya ne mi oldu, arkasına bile bakmadan müşteri fişi sanıp buruşturup çöpe attı :(

of çok noobum lan, yarın değil de ondan sonraki gün yine gideyim diyorum. abi bişiler yapmam lazım bu yeteneksizlikle olmaz, rahat olmam alışmam lazım. ayrıca kız çok hoş. fail olsam bile konuşmalıyım yani. rahat olmamı sağlayacak başka fikirler, ya da duruma yorumlar falan varsa alayım. of.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Gülücüğe odaklansaydın evde, boşa gitmesin o kadar xp.

http:// img.donanimhaber.com/upfiles/626807/1505D421101143D1BC4D9F9104974483.jpg

Yapma böyle şeyler fiş arkasına numara falan istersen donmuş gıdalar reyonunun önünde teklif et.Önce ismini falan sor kendini tanıt bir gün iki muhabbet et sonra birşeyler içmeye davet et.
Sosyal ağlarda paylaş

bim'i zengin ettiysem de ortaklardan İbrahim Halit Çizmeci kadar para vermedim.
http://www.bim.com.tr/yatirimci-iliskileri/ortaklik-yapisi.html

abi hiç ama hiç rahat değilim sorun orda, yoksa tipsiz falan da değilim. 4-5 yıldan uzun bir süredir hiç uğraşmadım böyle işlerle, kız arkadaşım vardı çünkü. bu durumlara çok uzağım yani.

fişe yazma olayı çok tepki görmüş, ama o anda bişiler yapmam lazım diye aceleyle o aklıma geldi, e tabi konuşamayınca. neyse yapmam bi daha öle bişi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...