Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Gene bi topicle karşınızdayım. Warriorum, fury var prot var. 353ilevel var. Experience düşük Catada, ama önceki expansionlardan ve vanilladan swp ve illdian hariç hepsini temizldim. Alliance olduğnu tekrarlayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Zannedersem bizden başka (Ghaza Frostmane) raid yapan ally guild yok. 4 gün 20:00 - 24:00 arası raid yaparım diyorsan oyun içinde Bluboy - Pasamurat ile bir görüş. warlock-DK-Hertürlü druid de arıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Wildhammer - veritas guildi Raid content 10/12 Tamamen Türk ve Ally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 wildhammer'da istanbul diye bir guild daha vardı gerçi progressleri ne alemde bilmiyorum ama 25+ yaş ortalaması fena bir tayfa değil hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Ravencrest' te High End diye bir guild var. Pek tanıdığım söylenemez adamları ama bir tanıdık var guildde, aktif şekilde raid yapıyorlar ve iyi bir ortam bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 sağolun öneriler için, high end ile konuştum ravencrestteym zaten düşeş olur diye sevinmiştim de. experience ın çok düşük hiç deneme dedi dk nın teki, peki abi dedim. çok zor çünkü şuan ki content malum. hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 O ne demek ya haha, şu anki contentin zorluğu 3 haneli iq istiyor oluşu. Interrupt edebiliyorsan, harmful effectlerden kaçabiliyorsan, heal gelmediğinde survive edebiliyorsan ve raid leaderın dediklerini o anda idrak edebiliyorsan şu anki contenti çok rahat oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 deadwoll said: O ne demek ya haha, şu anki contentin zorluğu 3 haneli iq istiyor oluşu. Interrupt edebiliyorsan, harmful effectlerden kaçabiliyorsan, heal gelmediğinde survive edebiliyorsan ve raid leaderın dediklerini o anda idrak edebiliyorsan şu anki contenti çok rahat oynarsın. Aynen, katılıyorum. High End' de senden fazlaca bir şey beklemez zaten. Şimdi baktım da, Warrior: High kaçırma bence. benim arkadaşım da az önce apply attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Abi anlamadınız. Dalga geçiyorum zaten çok zor diye, nesi zor olacak 40 kişi 7 akşam raid yaptım 2 sene boyunca neredeyse. High End' deki arkadaşa söyledim bunları tabi, her expansionda oynadığımı vs. Olsun bu expansion çok zor beceremezsin dedi. Zaten tecrübesiz adamı guilde alsak bile oynatmayız dedi. Ne diyim, kalsın. Tek warrior kalsam bile gitmem oraya yani hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 puahau o ne lan millet pve de adam beğenmez olmuş 2 dakika ayırıp video izlemeyi bilmiyo heralde bu hemşo güldüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Jeeztro said: Olsun bu expansion çok zor beceremezsin dedi. Zaten tecrübesiz adamı guilde alsak bile oynatmayız dedi. ahahah cevaba bak. komikmiş lan. (:D yazık o zaman adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar