hgokberk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 var mı bildiğiniz ? 1. yıl muhabbeti var da hatunla.. -öğrenciyik- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 etiler marmaris büfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 pastaneye limonataya gotur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 alkol? kıyafet limiti? semt tercihi? ulaşım şekli ve meblagi tercihi? total mi 100 max? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Yemeksepeti ama ELİT Burdan bakabilirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 100 total mi kişi başı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 totalse patsos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 cihangir eskort 80 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 eğer ev varsa direk 100 liraya kendin yemek yap bence. fırında somon tarzı bişi yapabilirsin gayet kolay bişi. şarapla falan yanında gg abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 50'sini kızdan al 150'ye çıkar fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 O zaman hem sen daha büyük bir bütçe ayırmış gibi gösterirsin, hem de kız bu teklifin üzerine zaten evde yiyelim der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 100 lira yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 burger king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bence düzgün bi yere git. sadece kız sipariş versin sen ben dietteyim akşamları yemiyorum de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Zaybird said: burger king 2 tane big king xxl aldın doymadın 2 tane dondurma aldın doymadın 2 tane tatlı aldın tüm sosları para verip aldın 40 lira falan ediyor max 2 kişi niye burger king? 100 liram varken niye burger king'e gideyim NEDEN ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bi 50 lira daha bul, yenikoy'e gazebo'ya git. yol kastirir diyorsan[bilmiyorum nerde oturuyorsunuz.], akaretlerde vogue var bjk plaza'nin terasinda. o da guzel mekan basbasa yemek yemek icin. ya da yesilkoy tarafi kolayima gelir diyorsan ogun'e gidin. raki, meze, salata, ara sicak derken doyarsiniz zaten balik yemeyince de hesap zorlamaz zaten. florya tarafinda da guzel et lokantalari var. ama o 100'u 150-200'e cikarman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ortalama semtlerden bir daire al derim. bu aralar iyi prim yapıyor, yatırım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 elit yemeksepeti diye bir şeyin sahiden olması beni benden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?13,5518138 aynısını ben de istiyorum 1. yıl geyiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 hai trolls. abi öğrenciyiz 100 liramız var didik haya geçmişsiniz :| beşiktaştayız biz. taksim ada cafe&bookstore nasıldır? ouf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Litera'ya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 abi ne kasıyosun ya 1 yıl olmuş. o kadar ay üstüne hatun beni dandik yere getirdin diye trip atarsa ayrıl ondan. hem iyi bir test olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Zaybird said: burger king bende bunu dicektim. kasmaıyn abi bu kadar. hem o dediğin parayla başbaşa adam gibi bi yerde yemek yiyemezsin söliyim. burger stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 abi ortaköye gidin.oturun bi yerde yemek yiyin.house cafeye gidin ucuzdur dsf kumpirde yiyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 beşiktaştaysan iskeledeki büfeden amerikanlı çek 2 tane. canım çekti şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar