Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mekan tavsiyesi isteği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şöyle güzel başbaşa bir akşam yemegi yenebilicek çok bilinmeyen çok pahalı olmıyan bir yer arıyorum istanbulda
tercihen anadolu yakasında olsun absürd yerlerde olmasın teşekkürler
Mesaj tarihi:
ha aklıma geldi de
küçüksuda (beykoza doğru) sahil güvenliğin mekanı var.
anadolu yakasının en iyi manzarasına sahip denize nazır bi mekan
rakı makı kalamar falan dahil 100 lira vermiştik geçen
tavsiye ederim.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

kız kulesi düşünüyorum ya
güzel olabilir gibime geldi
lanc the nab q35

Aman kardeşim,sakın.Kız Kulesi şu an Hamoğlu'nun bilmem kaç seneliğine kiraladığı bir yer.Baş başa bir akşam yemeği 300 Lira'dan aşağıya çıkmaz.

Onun yerine sana SABANCI ÖĞRETMENEVİ'ni öneriyorum.
Hem Boğaz'da.Hem Anadolu yakasında.Hem yemekleri son derece lezzetli.Hem de çok hem de çok hesaplı.

Diğer arkadaşların önerdikleri yerlerden bazılarında bulundum ve hakikaten güzel yerler.Ama hesaplı olmasını da istiyorsan Sabancı Öğretmenevi 4/4'lük seçim olur.
Mesaj tarihi:
moncici said:

benim ev
200 liraya köri soslu tavuk speyisal yaparım yanına makarna. şarap da açarım
tem otoyolu manzarası da cabası

aynısının boğaz manzaralısını veririm size :)

kız kulesine gitmeyin. zindan da yemek yemekten farkı yok. denizin ortasındasın ama dışarı bakan 2-3 masası var ve fix menü. üstüne o masalar daha pahalı. hayatımda bu kadar gereksiz bir düşünce görmedim ben.

beylerbeyinde boshporus var balıkçı. denize sıfır. ben bu sonbahar gittim. 2 kişi ahtapot, meze, kalamar ve içkide cabası. üstüne deniz balığı yedik. 150 ye yakın bir şey ödedim. servis de güzel. içkiyi arttırırsan 200e çıkarsın.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ne yemek istiyorsun. önce onu söyle ona göre bişiler diyelim. bence hiç kasma götür kırıntıya. hem genç işi. hem kişi başı max 50-60a çıkarsın.

kız kulesi baya cezbediyor ama gidenler yemekleri için çok iyi değil, idare eder diyo hep.

çapari de iyidir küçükyalıdaki ama işte klasik balık lokantası. ve çok girer orda. baştan uyariyim.
  • Yeni Oluştur...