mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 şöyle güzel başbaşa bir akşam yemegi yenebilicek çok bilinmeyen çok pahalı olmıyan bir yer arıyorum istanbulda tercihen anadolu yakasında olsun absürd yerlerde olmasın teşekkürler
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ne kadar butcen var? 250 - 300 veririm diyorsan guzel yerler oneririm sana.
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 kız kulesi düşünüyorum ya güzel olabilir gibime geldi lanc the nab q35
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 kartal'da çapari restoran var. tavsiye ederim.
moncici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 benim ev 200 liraya köri soslu tavuk speyisal yaparım yanına makarna. şarap da açarım tem otoyolu manzarası da cabası
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 abi kartal da çok uzak ya kim gidicek o sahil yolunu :/
moncici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ha aklıma geldi de küçüksuda (beykoza doğru) sahil güvenliğin mekanı var. anadolu yakasının en iyi manzarasına sahip denize nazır bi mekan rakı makı kalamar falan dahil 100 lira vermiştik geçen tavsiye ederim.
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 şu mekanların isimlerini hep unutuyorum ya. bi istiklal midpointi hatırlıyorum her seferinde. ama midpoint fena değildi iyidir.
Creus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ocak başı seviyorsanız musa ustam küçük parmak kapı sokak istiklal.
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Estel_Anorien said: kartal'da çapari restoran var. tavsiye ederim. bildiğimiz çapari mi ? kucukyalı sahilden kartala mı taşındı
moncici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 çapari küçükyalıda zaten abi karşının adamlarına her yer kartal pendik işte böyle yani
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 gunesli bi gunde zanzibarın bahcesi güzel
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bu başlıktan başka yok mu? benim mi kafam güzel?
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 mulgear6 said: kız kulesi düşünüyorum ya güzel olabilir gibime geldi lanc the nab q35 Aman kardeşim,sakın.Kız Kulesi şu an Hamoğlu'nun bilmem kaç seneliğine kiraladığı bir yer.Baş başa bir akşam yemeği 300 Lira'dan aşağıya çıkmaz. Onun yerine sana SABANCI ÖĞRETMENEVİ'ni öneriyorum. Hem Boğaz'da.Hem Anadolu yakasında.Hem yemekleri son derece lezzetli.Hem de çok hem de çok hesaplı. Diğer arkadaşların önerdikleri yerlerden bazılarında bulundum ve hakikaten güzel yerler.Ama hesaplı olmasını da istiyorsan Sabancı Öğretmenevi 4/4'lük seçim olur.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 moncici said: benim ev 200 liraya köri soslu tavuk speyisal yaparım yanına makarna. şarap da açarım tem otoyolu manzarası da cabası aynısının boğaz manzaralısını veririm size :) kız kulesine gitmeyin. zindan da yemek yemekten farkı yok. denizin ortasındasın ama dışarı bakan 2-3 masası var ve fix menü. üstüne o masalar daha pahalı. hayatımda bu kadar gereksiz bir düşünce görmedim ben. beylerbeyinde boshporus var balıkçı. denize sıfır. ben bu sonbahar gittim. 2 kişi ahtapot, meze, kalamar ve içkide cabası. üstüne deniz balığı yedik. 150 ye yakın bir şey ödedim. servis de güzel. içkiyi arttırırsan 200e çıkarsın.
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 moncici said: çapari küçükyalıda zaten abi karşının adamlarına her yer kartal pendik işte böyle yani şuna çok güldüm ya hahahhaa
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 beykoz sahilde taç diye bi mekan var. hoş bildiğim kadarıyla sadece balık yapıyo ama güzel mekandır.
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 La Boga - Kadıköy, ama kız kulesi ayarında bir yer değil tabi
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ne yemek istiyorsun. önce onu söyle ona göre bişiler diyelim. bence hiç kasma götür kırıntıya. hem genç işi. hem kişi başı max 50-60a çıkarsın. kız kulesi baya cezbediyor ama gidenler yemekleri için çok iyi değil, idare eder diyo hep. çapari de iyidir küçükyalıdaki ama işte klasik balık lokantası. ve çok girer orda. baştan uyariyim.
Öne çıkan mesajlar