reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Selamlar, yine bir web sitesi ile karsinizdayim :P http://www.iamthecoder.com bu sefer kendim icin yaptim siteyi ama gelen kullanicilarda hos gelebilir. blog tarzi yapacaktim, cok teferruatli oldugu icin vazgectim. sagdan soldan buldugum video tutoriallari ekliyorum siteye cunku surekli hareket halinde oldugumdan ve bilgisayari yanimda tasiyamadigimdan hepsi bi yerde dursun istedim yeni ozellikler eklendikce site guncellenecektir. eger sizinde bildiginiz kaynaklar varsa ve burda (yada sitede) paylasirsaniz sevinirim [hr] konu disina acmistim konusunu burayada yaziyim, sitede ingilizce gramer olarak gordugunuz hatalarida yazarsaniz sevinirim :) Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ingilizce olsun ki yurtdışından da girsinler siteye. neyse en azından seninki global bir konu. Millet türkiyede olucak konserleri, türkiyeyi ilgilendiren şeyleri falan ingilizce yazıyor dövesim geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Gramer duzelteyim: Simgelerin aciklamasinda simple past tense yerine present perfect tense kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 you have watched this video you have not watched this video gibimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 php yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 reyou said: you have watched this video you have not watched this video gibimi?daha pratik ol already watched haven't watched yet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 evet o konuda deacon da yardim etmisti, bunu goze alicam. php konusundada aslinda ilgilenmedigim icin eklemedim, ama ilgilenen arkadaslar varsa arayip ekleyebiliriz, yada elinde video kaynagi olan varsa ekleyebiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bugun ftp isini halledebilirsem kullanicilarin video ekleme sayfasi yapacagim, bolece millet kendi hazirlamis oldugu videolari koyabilcek, o videolarin altindada donate this person dugmesi olacak millet size donate edebilcek daha fazla video eklemeniz icin. e tabi ingilizce hazirlanmasi lazim onlarinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 c++ tricklerimle aklinizi ucurayim o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 reyou said: php konusundada aslinda ilgilenmedigim icin eklemedim, ama ilgilenen arkadaslar varsa arayip ekleyebiliriz, yav genel bi site yapıyorsun sen photoshop bile eklemişsin, php ilgilenmiyorsun diye eklememişsin. anlamsız olmuş. site iki günlük önemsiz bir yermiş gibi dandik tasarım olmuş. biraz daha göze hoş gelen rahat kullanım sunan bir site yapabilirdin. nokta konusunda ise "açıklama"ya gerek olmadan üyelerin anlayabileceği bir şey yapabilirsin. "new" ve normal simge gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar