escape Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 said: Çoban A.G. testislerinde şiddetli ağrı ve şişlik şikayetiyle Konya Numune Hastanesi’ne gitti. Acilen ultrasona gönderildi. Tesettürlü kadın radyoloji uzmanı geri çevirdi. Ertesi gün yine ultrason çektirmeye gönderildi. Görevli olan ikinci tesettürlü kadın doktor da geri çevirdi. Başhekimlik devreye girdi. Hemen ameliyata alınan genç, bir testisini kaybetti. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/5628173.asp?m=1&gid=112&srid=3428&oid=1 abi.. o cocugun sizin cocugunuz olduguun düşünün ve ona göre yorum yapın. ya da bırakın sizin cocugunuz olmasını, bizzat cocugun yerine kendinizi koyun. allah belasını versin yazık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Bende antalya-sigortada kan vermeye gitmiştim. Peruklu bir hemşire bana dokunmadan kan almaya çalışmıştı, sonra damar patlayınca başka birine devretmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 şimdi farkettim haber 2006'nın haberiymiş. ama bu olay olmuş mu? olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 yanlış anlaşılmasında çocuk benim çocuğum olsa ben o kadar gerizekalı olmadığım için böle bi sonuç çıkmazdı ortaya. pardon da doktorun geri çevirmesine nasıl müsade ediyorsun? hadi çok eziksin gitçek başka hastane mi yok? ebeveyn hatası tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 DoruK said: ebeveyn hatası tamamen. hastayı kabul etmeyen tesettürlüye plaket verelim diyosun yani o da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 escape said: şimdi farkettim haber 2006'nın haberiymiş. ama bu olay olmuş mu? olmuş.. konu$ulmu$tu ama sonuc sanirsam geforce'un karasularimiza giri$iyle noktalanmi$ti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bi tarafın gerzekliği diğer tarafın şerefsizliğinden olmuş bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/5860598.asp?yazarid=10&gid=61 doğru değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 muslamic ray guns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 dasaaa said: http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/5860598.asp?yazarid=10&gid=61 doğru değilmiş İŞBİRLİKÇİ HEPSİİ!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 e yalanlanacak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 neyse en azından tükürdüğünü şapur şupur yalayacak kadar cesaret varmış hürriyet yayın yönetmeninde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 said: 17 Aralık 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Myshkin said: said: 17 Aralık 2006 teşekkür ederiz. tamam arkadaşlar topik kapatılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 escape said: dasaaa said: http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/5860598.asp?yazarid=10&gid=61 doğru değilmiş İŞBİRLİKÇİ HEPSİİ!!!11 abi öle bi ülke ki yalnız.. haberi görünce habere inanmıyorum. arıyorum, düzeltme metnini görüyorum hmm aslında onda da ikna olmuyorum. garip işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 escape said: şimdi farkettim haber 2006'nın haberiymiş. ama bu olay olmuş mu? olmuş.. Holocaust topiği de aç madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 paspatur said: DoruK said: ebeveyn hatası tamamen. hastayı kabul etmeyen tesettürlüye plaket verelim diyosun yani o da güzel anal apprehension Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 konuyu açanın kim olduğunu görünce zaten dedim kesin 5 10 yıllık haberdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 abi bu ne böle herkes komedyen olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 eski haber, düzeltme de yemiş.. kapatıyorum.. kapatıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 kapaaaattttt-tım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar