Loxias Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Seçime kadar ve seçimden sonranın en önemli gündem konusu bu olacak gibi. Paticik üyeleri ne düşünüyor başbakan'ın önerdiği ABD modelli başkanlık sistemi hakkında? http://www.ntvmsnbc.com/id/25199688/ http://www.ntvmsnbc.com/id/25199693/
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Haklısın. Ben ilkte tereddüt ettim "acaba nereyi ele geçiremediler de böyle bir şey istiyor başbakan" diye. Ama yok yani ele geçmeyen bi yerde.
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 oluyoda bana mı oluyo ya. tırı vırı. işimdeyim gücümdeyim...
mardox Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ben halifelik geliyor diye oy vericektim :(
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Ya zaten benim hatırladığım geçmişte, iktidarda olan parti yada koalisyon partileri belirdi cumhurbaşkanlarını. Özal, Demirel böyle idi. Sadece Ecevit döneminde gördüm meclis dışından cumhurbaşkanı çıkdığını. Sonra yine rayına otudu, akp sayesinde.
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 u jelly? http://www.tobacco-facts.net/wp-content/uploads/2009/09/tobacco.jpg
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 biri arada ki ciddi farkları açıklayabilir mi, tldr. Sanırım başkanlık sisteminde meclis başkanı şutlayabiliyor falan?
Joker Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 başkanlık sistemi iyi bence. şuanki sistemde yönetim çok dağılıyor. çok brokrasi oluyor. tıkanıyor hükümet kalıyor. Yönetimde Sıfır Hiyerarşi Anlayışı Wins!
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 1960 darbesi öncesinde de senato sistemi vardı bildiim kadarıyla bize uyan bi sistem başkanlık daha sonrada eyalet lazım bölgelere göre.
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 çok tıkanıyor dimi adam atıyorum 23 kere geri gönderiyorlar engelliyorlar hizmetlerimizi !!!
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 goldbaren sen robot musun? konulara girip belirli keywordleri tarayıp ona göre random muhalif cümleler post eden bi program olman lazım.
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bence osmanlı zamanındaki gibi vali atayalım ülkeyi bölgelere ayırıp. devlet vergisini alsın yerel hak hukuk güvenlik hizmet cart curt agaların insafına kalsın.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Başkan telaffuzu başbakandan daha hoş.bu yüzden desteklerim xD ' ajan MACCOLİ BAŞKANI KORUYUN,SAYIN BAŞKAN LÜTFEN KABİNE GİRİN' iyi iyi
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Rynza said: Napolyonn yobaz mısın? aga burası bir siyasi parti forumu değil diye biliyorum.Bırakta insanlar özgürce konuşsun.saçmalasada,doğruda konuşsa konuşssun.istediklerimizi duymayınca rage atmayın hemen.
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Ne rage'i hacı, bir şey merak ettim sordum.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Rynza said: Napolyonn yobaz mısın?belli degil mi?sordugun soruya bak...
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 adamların kafasına göre kendi fikrine uymuyosa herkes yobaz o yüzden farkındaysanız ben sallamıorum sizde bunlara karşı bi cevap vermeyin. ünlemine basıp geçiyorum ;) benim düşünceme göre başkanlık sistemi etnik ayrışmayıda önleyecek gayet güzel olur.. zaten referandum a gidileeckmiş halk ne istiyosa o olacak.
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Halk ne istiyorsa o olmuyor işte, salak yapmayın bari. "Başkanlık sistemini istiyor musunuz?" Evet - Hayır "Şeriat istiyor musunuz?" Evet - Hayır Ee, milletvekillerinin dokunulmazlığını falan sunun referandurumda ama o yok, kendi istediğin şeyleri insanlara evet ya da hayır diyerek dayatıyorsun, medyaya, internete çıkıp "halka gidiyoruz, halkın dediği oluyor" koyuyorsunuz sonra da adını.
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 burhan kuzu denen adamin kitabini okudum konuyla ilgili, KORKMAYINN BASKANLIK SISTEMINDEN BOLUNME FILAN YOK diye kitap ayzmis dedigi model su, mevcut sistemde baskanlik sistemi entegre edicekler ama uniter yapidan zerre fedakarlik etmiycekler bir sehrin vekili butun ulkenin vekilidir prensibi ile zaten tembellige alsitirmislar yeni sistem cok daha yan gel yat sunuyor vekillere, fransadaki yari baskanlik sisteminide begenmiyormus burhan kuzu, heralde secim yontemi filan tek parti saltanatina cok uygun degil diye hosuna gitmiyordur
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 türkiye ye lazım olan başkanlık senato eyalet yök ün kaldırılması kdv nin düşürülmesi
Öne çıkan mesajlar