Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Web Projem hakkında görüş istiyorum!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
facebook event olayına bakıyoruz bır api olabilirmi diye ben yazılımdan anlamam yazılımcılara ilettim bir inceliycez. ama yaparız heralde facebook tarafında bir engel yoksa dediğim gibi anlamam yazılımdan p.tesı bir araya gelicez ekiple,

Klapaucius said:

Ohoo fikri dragons den'e götürelim bari ortalık yerde güzel şeyler paylaşılıyor bir sermayedar bulduk mu tamamdır direk site açılmadan rakip oluruz

dragons den kimdir nedir cahilliğime verin :) he birde cidden paralı sermayedar varsa aranızda yada bulan, hemen benimle iletişime geçin hiç baştan kasmanıza gerek yok , ciddi paralı yatırıma açığız :)
Mesaj tarihi:
Mithat said:

ahmedinejad said:

facebook'taki event mevzusuyla bir şekilde entegrasyon yaparsanız tutar.

bu. kesinlikle bu. insanlar o eventten rahatlıkla davet eder vs vs belli sebepleri ama harbi bu siteyi meshur edebilecek ek o derece.

şimdi facebook da bir deneme yaptımda , benim site bu facebook un event olayından daha gelişmiş bir şekilde yapıyor aynı işi, planliyor da event duzenledığınde bunu maıl olarak atabılıyorsun dırek maıl ustunden cevap alabılıyorsun, facebook profilinde paylaşabiliyorsun, yani zaten planliyor ustunde olusturdugun bır event ı bır kez daha facebook da olusturmanın anlamı yok , facebook profilinde gorunecek zaten olusturduğun event , facebook eventını kullanmana gerek kalmayacak, muhtemelen biz facebook eventıne baglamak yerine kendimiz planliyor.com ıcın ozel bır api yapabiliriz facebook da çalışan.
Mesaj tarihi:
tinu said:

daha çok son kullanıcı gözü ile bakın, yani kullanırmısınız, kullanım aşamalarında ne olsa güzel olur, söyle bir özellik olsa iyi olur diyebilceğiniz şeyler varmı? en çok ne için kullanmak isterseniz?

ilk post hakkında yazıcam,
dizayn güzel, beğendim.
ama fazla çok fazla yazı olmuş. bu tip sitelere girenlerin bu kadar yazıyla uğraşacağını sanmıyorum.
ayrıca sitede sıkışıklık hissi yaratmış.

biraz daha az yazı, daha fazla resim.
özellikle "ne yapmak istersin" altındaki linklerin "icon+yazı" şeklinde değil de direk buton gibi (resim) olmasını tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
bak bunu bekliyordum :) banada biraz sıkısıklık hissi verdi gerçi çalışan halinde bu kadar sıkısık gozukmuyor su an sıte calısıyor aslında beta da , "neler yapmak ıstersın" kısmının alt tarafındaki yazılar fazla gibi onu dediğin tarzda resim yapabilirim, hem bu resım halinde iki eksik kategori var orda onlarla beraber resim olabilir, facebook tarafı cok gozume batıyor aslında beta halinde de güzel durmadı gibi acaba facebook begenenler olayını kaldırsammı oradan,

birde mekan açıklamalarında ki kısa yazılarıda kaldırıp deneyebililim o zaman yazı daha az olacak ama kısa açıklama olmadan da fırsat ne kadar acıklayıcı olur bılmıyorum denenebilir ama,
  • Yeni Oluştur...