Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bildiğimiz ve söylediğimiz şeyler zaten ama derlenip konmuşuna göz atmanın zararı olmaz herhalde: kotaku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 12'den fazla sayabilirim safsafa. Yapacak birşey yok. Bu işler uzun süredir böyle malesef. Forza indie developerlar, ufak şirketler! said: Dead-icated Servers AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 saysana 12'den fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ama adam haklı hele The Future Isn't Now,There Is No Mod ve Dumbed-Down Sequels çok haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 pc gaming biterse konsol aliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 pc gaming biterse konsollar benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 adam iddalı konuşuyor beyler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 aquila said: pc gaming biterse konsol aliriz. bu kadar aynen, niye dert ediliyor bu sorun anlayamadim ben bir turlu pc'ye oyun cikarmazlarsa neye oyun cikartiyorlarsa o aleti aliriz, sorun cozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 sorun pc-kosnol değil oyunlar yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 başlıktaki "PC" kelimesi kalkınca verdiği anlam daha önemli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 niye dert ettiği ilk mesajdaki linkte yazıyor. tabii ne olursa alırız diyenlere okumak büyük zahmet, haklısınız safsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 hiç kasmasınlar konsola derin gameplay yapanda var, yıllar sonra dragon age gibi bir oyunu pc ye yapan da var developerlar işin kolayına kaçıyor diye suçu konsollara atmasınlar ha grafik konusunda biraz haklılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 dumbed down olayidir abi sirf consol fag ler oynayabilsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 developerdan önce tüketici suçlu. biraz zevkli olun arkadaş. dragon age demişken, onun devam oyununu yapan da var. niye? cool olsun diye. yaşasın konsol oyuncuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 e onu diyorum işte adamlar isterse konsol gibi oyun çıkarmak işin eşşek yüküyle lisans parası döktüğün bir platformda kendi ülkesinde bile ses getirmemiş bir oyunu sıfır reklamla getirip batıda satabiliyorlar ki bu oyun kesinlikle buttonmashingle oynıyamadığın, hataların çok ağır cezalandırıldığı, pc de bundan 10 yıl önce bile zor görülen derinlikte gameplaye sahip bir third person aksiyon rpgi oturup konsola atmayın suçu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 abi ben seyi cok merak ediyorum sey yasa mi mesela bi oyun yayinlasam yaninda keyboard mouse versem guitar hero gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 eskiden fsplerde 10 kadar silahgıız olurdu birbirinden farklı ben onu özledim. şimdi bi makinalı bide pompalı oluyo o kadar. hoş zaten iki tane tasıyabiliyoruz aynı anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 developerlar o lisans parasını oyuncudan söke söke alıyor. konsol da suçsuz değil. zaten kutudan mouse çıkmadığı anda şüphelenmeniz lazımdı. şeytanın aleti, safsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 abi realite boku cikardilar ondan ne realitesi ya kim istedi ki bu realiteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Arma Operation Flashpoint 2 tane. Bu mu realite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 cucuye diyorum abi 10 tane silah tasiyamama nedenimiz realite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Ulan şu konsollar ıvır zıvırlar yüzünden az firma kapanmadı. Sırf ondan gıcığım zaten, bi Black isle, bi interplay kalmadı doğru düzgün. Artık EA'nın oyunlarından güzele benziyor diye oynamaya başladık. Durum ne kadar vahim düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Online FPSlerde class seçtirdiği için 3 taneyle falan limitli oluyorsun, Team Fortress, Bad Company, CoD falan. Öte yandan Bulletstorm mesela, 3 tane silah seçebiliyorsun. Hepsinin farklı nedenleri var. Sorun konsepte uymasına rağmen limitleyenlerde misal Unreal kıvamında bir oyun olan Bulletstorm'da niye limitli... Akıl erdirmek mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 1 den - kadarki tuslarda silah olsun istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 iciniz rahat olsun duke geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar