Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Besiktas gibi oynuyorum oyunu ya. 5 mac hakkim yeniyo no name goller alakasiz penaltilar defansta adam secememeler falan sonra tek mac cosuyorum boyle cok iyi oynayan birine, adamin hakkini gasp ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 günah yapma ööle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Ya bu oyunda gol yedikten sonra 3 tekrarı da göstermelerini nasıl engellicez? Gamepaddeki tüm tuşlara bassam da uyuz tipler rastgelince 3 tekrarı da izlettiriyor Ya da ben de onlara nasıl izletirim 3ünü de? 1. tekrardan sonra kesiyor salak oyun benimkileri lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 ffianın vazgeçilmezi o.maç içinde rakiple sert bir maç oluyorsa izlettirilir.sevinçler sus işareti yapılır falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 olm benim tekrarlar niye 1. de kesiliyor peki ben de basmıyorum hiç bir tuşa, bu işin sırrı ne lan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 hemen xe basıyorsan geçiyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 yok lan basarmıyım itlik olsun diye bekliyorum gıcık rakiplerde ama nanay olmiyır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 red cik artik meydane atayim 8-10 tane dsfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 baros-elmander ve avrupa fatihinin gazabına uğramak istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 gel hadi online ol bakem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 red banlandigina gore paticik de post kasmayi birakip azcik karsima cikarsin artik ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 12 civarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 abi tr saati ile benimkiler tutmuyo, sabaha karsi 5 gibi falan anca oluyo ehehe :) haftasonu atisalim tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 haftasonu bodrumdan atarız artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 8 tane yesem bu kadar koymazdi dfsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 div 1 de bi kupa daha aldim cogiyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 lvl 19 olmustum, gelen giden çakıyo artık acıma yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 hadi bakem gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Millet Fifa12'de oyuna girmeden alt+tab yapıp kazanmış gibi puan alıyordu, şimdi EURO12'de de bişey bulmuşlar oyun ekranı top-adamlar donup kalıyor ama oyun sürüyor arka planda, sen hiç bişey yapamıyorsun ve sürede işlemiyor Lavuklar bu sayede kazanamayacağı bir maçta senin sıkılıp alt+F4 yapmanı bekliyorlar, o sayede kazanıyorlar turnuvayı. Konsolcular mis gibi oynarken PC versiyonda Fifa12'de de EURO12'de de benzer buglarla hile dönüyor ve EA'den ses seda yok. ABV EA 50 melyon saydım bu EURO12'ye bari bunu düzgün yapaydın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 abi zaten fps disindaki oyunlar konsolda oynanir bana kalirsa, ha konsoldada heck ler yokmu var ama, pc de 5 milyon tane olay varsa ps3 de en fazla 3-5 farkli hack denersin, ne biliyim interneti kesersin, lag olayina falan girersin lamer isler yani, hani biri gidipde ps3 yazilimini bozup icine girmeye calisirsa helal olsun derimde onu fifa 12 icin yapacak adamda varmi orasi ayri sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar