Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 şu anda da adamın tekine 5 attım adam kendisi 10 a tamamlamaya calısıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 PES fanboydum 2010 a kadar . 2012 leri ikisinide oynamadım ama FİFayı almaya gittim daha iyi olacağını tahmin ettiğim ve yeni ps aldığım için , oyun hala best sellerdi ve fiyatı düşmemişti. PES te yarı fiyatınaydı , PESİ aldım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 red sen uyumazdin geceleri, nazar degdi sana, hadi saklanma yorganin altina cik artik ortaya, reyou cakar 5 tane, kabus gibi coker ruyana baros, maros farketmez takarim 90 a dsfsdfsdf :D tr saati ile kusluk vakti online olun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 yarışmaya kazakistandan falan mı katılıyosun hocam sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 varsa oynayacak şuan ps3 başına geçiyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 geldim, hofirat gelince inv çek asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 abi ... esh ile maçımda hem oyun içi hem oyun dışı şanssızlıklar, hemde ikinci maçta ayyuka çıkan kol sorunu damgasını vurdu ... evet sabah kolu fırlatmıştım yine ve kırmışım, tuşların takılı kaldığı anlar oldu. Esh o anları iyi görmüştür, kalecimin yarı sahaya gelip üste üste 7-8 alakasız pasın yapıldığı falan ki sanıyorum o an o da pres yapmadı sadfsdafsda birkaç kez şuta bastım, taktik değiştirdi CB Joins Attack falan ... Sağa pas at diyorum alakasız ters bir yere atıyor. evet fifa bir kola daha mal oldu... Yok oynamıyorken ne güzel paşa paşa PS3 kullanıyordum, kola falan zarar gelmiyordu. Bırakacağım yine ... Bunun dışında ilahi bir şans vardı bugün adamın üstünde, ilk maçımızda yayın dışından 3 şut, 3 gol. Toplam şutta 3'tü zaten. İkinci maçta da allaha emanettik zaten asdfasd Lukaku ile hem kaçırdım hemde saçma sapan bir gol buldum vs. Yalan Dünya'nın bitmesi ile Tv başından ayrılıp, PC açan aile bireylerinin internetin içine etmesi de bonus oldu bana, yine de lagın tek taraflı işlemediğini bilmek az tatmin ediyor. Rezil bir gündü ya, Esh'ten önce bir elemanla H2H yapıyordum. Üst üste 4 şutum direkten dönüp, ardından golü yiyince direk quit çekip friendly'e girmiştim. Keşke direk kapatsaydım aleti ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 olur oyle abi. tim cahill iyi asıldı ceza sahası dışından yalnız (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 yok mu başka oynamak isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Esh said: olur oyle abi. tim cahill iyi asıldı ceza sahası dışından yalnız (= moralim bozuldu lan resmen o gollere asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ben de demin isveçe yenildim ama o balık kurtarışlar kıça başa çarpıp girmeyişler falan. çıldırıyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 esh uyumazsan bu gece, tutorial verebilim sana ozellikle mass press konusunda ahhuahau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 h2h te 2-1 kaybediyorum sürekli, curse geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 cahill'le attıklarına say asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 hot fırat yeni pad aldın mı atalım gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 pad varda oynamam onla, yenisini de ay başından önce alamam asdf böyle gerilince sıkıyorum, yön tuşlarına basıyor. böyle sallıyorum ileri geri, şut çekiyor pas falan atıyor kol asdsdfs kırarım yine kesin diye çok ucuza çakma çin alırsan böyle oluyor işte, orjinalleri komple paramparça olana kadar zerre sorun çıkarmamıştı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 bende 4 pad var ya, kır kır bitmez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 soktumun oyunu nasıl insanlara çevirdi lan bizi, ben böyle biri değildim hacı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 fifa yapıyo abi bunu. winningde yüzler gülerdi hep. kapitalizmin bizi getirdiği hale bak. hep daha fazlasını istersen olacağı bu. bana winning 5 te tottiyle orta sahadan yaslamak yetiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 maç bitti, var mı gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 esh sana mesaj yaziyodum ciktin oyundan sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ehe açık kalmıştı sanırım yatıyodum, direk kapattım (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 guzel maclar oldu, gotu zor kurtardim son macta ehehe :D denk gelirsek atalim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 yarın euro2012 DLC'si çıkıcakmış. 16 pound fiyatı. biraz pahalı ama alınabilitesi var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar