reyou Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 gercek futbol bole iste, mesela bjk de paso dandik oynayip kazanan bi takim dsfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Yok abi gercek macta bu kadar cok karsi karsiya kalip kaciramazsin (: Kaciran adamlar da di vaio , miccoli falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 tamam artık birebirlerde etkiliyim ama şimdi de kaleci vuruşu kullanırken tek pasla gol yiyorum. yakındaki adama pas cok riskli, orta sahaya dikince karşı takımdan biri kafayı cakıyo, ileride messiye geliyo, o da acımayabiliyo (= bu tür ucuz goller yiyorum. bi de bayernle oynuyorum, boyuna karşımda ispanya, real , barça. bunlar mu abi bayernin rakipleri sdf ver arsenalı totthenamı falan. hakkaten yıldıza göre takım verme olayı baya saçma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 kapışalım esh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Taç çizgilerine doğru yani kenarlara kullan pası da degajı da, pasın stopere değil bekine gider risk olmaz ve degajın da hop diye kafalardan direk geri gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 hımm olabilir, ama sağ ve solda göttenbacaklar var (= robenle ribery, almanın imkanı yok hele ki reale karşı falan brrr.. akşam atarız, evde tek tv olunca 11-12 yi bekliyorum (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 H2h'da div4 e yukseldim de, yukselmez olaydim. Her mac sakarya meydan muharebesi gibi. Bi eleman geldi karsima barcayla, barca gibi top oynadi serefsizim, topu goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 lan be ne zaman mac yapsam yenilirsem hadi pasa pasa yeniliyom yendigim zaman adamlar rage quit atiyo direk, bi maci sole agiz tadiyla 5-0 kazanamadim lan sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 var mı tokat istiyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 pcye gel asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 reyou said: lan be ne zaman mac yapsam yenilirsem hadi pasa pasa yeniliyom yendigim zaman adamlar rage quit atiyo direk, bi maci sole agiz tadiyla 5-0 kazanamadim lan sdfsdfsdf 2 gün önce şöyle kazandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 sanal ortamda bile 8 atamadım. /= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 esh rage quit atmicaksan hafta sonu gel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 yok ya hakkımla 9 yemiş adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Red said: var mı tokat istiyen hadi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 3. dakikada gol atıp 83 ve 86da 2 tane yemek kadar acı veren bişey var mı. nasıl bir karma sistemi var oyunun belli değil (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 attığın gollere utan red (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 yok abi muslera > valdes miş oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 abi çok acaip disiplinli ve yavaş oynuosun valla yordun beni sıkılmadan sabırla oynuosun helal :) ben gol atabilceğimi bildiğim için oyuun genelinde sıçsamda problem olmuyor abi buldum mu kaçırmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ya tamam da o kurtarışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 açı yok abi :) bide sen 5-3-2 mi oynuosun baya bi otobüs çekiliyor oraya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 defans yapmayı yeni yeni çözüyorum ben, stoperle cm lerle pres yapıyorum. ama dandik takımla nasıl kontraya cıkılır muamma, bi de genelde ustten aşırma yapıp adam topla temas ettikten sonra ayaktan açma huyu oluştu, bu kotu bisi, body balance kullanıp ezmeyi ogrenmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 son maçta ebuenin beşiktaşa attığı gol gibi oldu, puşt yıkılmadı, plazmaya karşı ne sövdüm belli deil (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 musleranın kurtarışları yüzünden şekerim düştü zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ahahah abi fifa böyle sağlığa zararlı ama baros melo ve elmanderle iyi koydum ceza sahası dışından baktım savunmayı geçemiyorum bam güm vurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar