gellidus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 noob sorusu geliyor oyun içinde friend nasıl ekliyoruz ya bulamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 abi tam bir turk milli takimi ruhu var son 3 macta 7 puan almam lazim divison 7 icin. her sezon ayni senaryo revami lan bu bana? dsfdsfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 abi ben division 7 düşme potasına girdim, 3 maçta tek galibiyet yetiyor ama kalmama, üst üste 2 kere böyle bildiğin fifa'yı en kötü oynayan 2. adam ve 1. adam ile ard arda karşılaştım, yenildim. Hele bir tanesi Sprint tuşunu sökmüş koldan, koşmuyor bile öyle düşünün, 11. dakika da öne geçip 2-1 yenildim ki 90'da yedim golü de sadfasd çok garip adamlar var ya, ne yapsan yap yenemiyorsun. son maçta rage'e girip almanya'yı seçtim kazandım asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 abi bende nedense yillardan beri gelen garip bi piskoliji var, ezileni sakin yenme piskolojisi :) yani mesela adam karsisinda 2-0 one geciyorum, adamda kotu oynuyasa dahada atasim gelmiyo, illaki disedis bi mucadele olcakki ole aticam gol.. yani mesela mac 3-0 ken kalkipta 5-6 icin kasmiyorum nedense icimden gelmiyo onu bi atamadim uzerimden dsfdsfdsf sonra barcelonayi aliyorum 2 mac ustuste kazaniyorum, yetiyo bana, sikilip baska takima geciyorum 4 kere ustuste lost alinca ligde kalmaya calisiyorum ondan sonra :D fifada 5-3-2 sisteminin nasi isledigini ogrendim dun, artik muthis taktigimle yoluma devam edebilirim sdfsdfds eksi sozluk liginde yapicam bakalim ilk denemelerimi, adamlar cildirip ligden atmazlarsa iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 üst lige çıkmak için son 2 maçta 2 galibiyet lazımdı ilk maçta yatakta yatarak oynadım rahat rahat 2 gol attım sonra dedim bu son maçı kazanmama imkan yok, başladım saçma sapan skill movelar, kaleci defans rakip forvete ortada sıçan oynatmalar falan derken 3-2 yenildim baya kötü oynuyodu adam ama samimi geldi ihtiyacı vardı sanırım galibiyete dfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ya kupada 2. tura çıktım, bir kadın geldi. Yani nicki vanessarobinson'u kadın diye tahmin ediyorum. Yarın doktora gitsem kanser teşhisi konulabilir bana, arkadaş benim attığım gollerin bile replay'ını izliyor geçmiyor, üstüne üstlük mesela pause yaptım adam değiştirecem, o 40 saniyeyi bile bekliyor geçmiyor. 2-0 öne geçti ben bunlara sinirlenirken, zaten bıraktım maçı lanet olsun alsın dedim. Ezbere yaptığım ataklarla ben istemeden 2-2'ye getirdim maçı ama eller titriyordu halen asdfsad penaltılara uzadı sonra, penaltılarda Jurado'nun dağa taşa vurduğu top yüzünden yenildim :( Ya çok cins insanlar var cidden, hani böyle normal şartlarda 50 kere maç yapsan 50sini de kazanacan belki ama öyle şeyler yapıyorlar ki maçlarda, sinirleniyorsun falan tak yeniliyorsun asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 lag varken penaltı çok zor olmuş ya bu arada dfssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ya birde kupada mıdır nedir o yüzden sanırım, penaltılarda aşırı hızlı hareket ediyordu denge barı, normalin çok üstünde yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 kupaya nerde giriyosunuz yau, banami denk gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 allah kahretsin ya hala bu man city lacivert forma-siyah hakem formasi bug i var oyunda. ayirt edemiyorum 2sini sdf. h2h seasons da abi cup mode bu arada direk basta seciyosun season ya da cup diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 abi ben hakemi de çalımlıyorum genelde, ya da görünce pas veriyorum rakip takımın oyuncusu gibi o kadar atağımı kestiler ki zamanında, güvensizlk ortamı oluştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ea cup'ı kazandım ŞAAAAMPİYON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 kupayı kazandım. adam disconnect oldu. kaybetmiş göründüm. ikinci denemede final maçı. dakika 92 falan. geri pas yaptım kaleciye. kaleci topa baktı. gol oldu. penaltılarda yenildim. üçüncü deneme final maçı 4 tane direkte patladı. 1-1. dakika 90+1 falan uzaklardan lampard vurdu. sağ direğe çarptı sol direğe çarptı çıktı. penaltılarda yenildim. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 son maç. 1-1 giderken 3 tane direkte patladı yine. sinirlenip 3 gol attım sonra kfdshkdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 son maç. 1-1 giderken 3 tane direkte patladı yine. sinirlenip 3 gol attım sonra kfdshkdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ahaha finale çıktım bende işte bugün, 2-0 geriye düştüm çok kötü oynuyordum. Sonra dizilişi değiştirdim, oyuncu falan değiştirmedim. 82'de 2-1 yaptım, uzatmalarda 2-2 yaptım asfasfs birde golleri falan izlettim adama, geçmedim replayleri iyice sinirlendi sanırım. Ondan sonra uzatmalarda 3-2 yaptım. Golü falan izlettim yine ki hiç yapmam ASDADAS herif sanırım bayğaı kendini kaybetti. Saçma sapan oynadı falan derken kazandım maçı, bir kupada ben aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ulan 4-1den 4-4'e getirdim penaltılarda kaybettim kupayı of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ya başlıcam ama ha habire galipken ea serverı ile bağlantı kopuyor bakıyorum net var psnden de kopmuyor connectionım lostmuş bi bakıyorum yenilmişim. bu salak şey yüzünden bi lig çıkamadım. ha bi de durduk yerde oluyor ha, napmak lazım bundan kurtulmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ANANI YA ulan son iki maçtan birini alsam lig çıkıyorum 5. dakkada bağlantı gitti dedi bırak allaşkına oynanmaz bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 karsidaki adam cikiyodur belki hibinoluk yapiyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ztn ilk 5 dakka içinde gol attıysan banko çıkıyo karşındaki korkaklar. geçen beşiktaşlı diye bi eleman çıktı 5 dakka içinde gol atınca ben. akşama kiev kazanınca bende ona güzel bi msj yolladım psn'den :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ana bacı sövdüm şimdi psnden adamlara bakalım küfürle karşılık verirlerse sorun benim bağlantıdadır, yoksa abuserdır bunlar. şerefsizler ya. şu olayı adamakıllı fixlemezlerse oynanmaz yalnız bu şekilde, acaip sinir bozucu yani. yok mu reportlayabildiğimiz bi yer bu tipleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ahah bende ilk 5 dakkada gol atinca hizli hizli geciyorum replayleri adam sinirlenip cikmasin diye dfdsfdsf :D gerci su ana kadar hic rage quit yapan denk gelmedi ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ben çok denk geldim rage quit atana da onlar da bu olayı abuse etmeye çalışıp beceremediler diye şüpheleniyorum. en son gerzeklerden bıkıp anzhi'yi almıştım kupayı almak için, herkese 3er 5er sallayınca max 30. dakikada quit atıyodu karşı taraf dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 anzhi iyimi yau, bende sole guzel bi 3-4 yildizlik takim ariyorum, usenmekten taktik maktik ayarlamayip ya barca ya real yada chealse alip giriyorum. su taktik save olayini nerden hallediyoruz abi biri bi anlativersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar