Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aytekbet

benimki,

tr saati ile sabaha karsi 5-7 gibi girerim oyuna,
sabah falan dinlemem
3 atarim 8 yerim, en azindan simdilik o sekilde ilerliyo fsfsdf :D
Mesaj tarihi:
ya ben de acayip dengesizim

demin aşırı kötü oynayan bi adama 56 tane gol kaçırdım yenildim imkansız yani bu adama yenilmem

valdes bildiğin buffon+dino zoff+kahn üçü aynı kalede dursa çıkaramayacağı kadar top çıkardı ffs
Mesaj tarihi:
bnm ps3 40 gb'lık. 12 gb boş yerim var. fifa12 9gb deniyo. bunu indirdikten sora 3 gb yerim kalıcak. peki bu indirdiğimi ps3'e yukleyebilir miyim? direk kendi kapladığı 9gb'a mı yuklicek bu nası olcak? yoksa 18 gb yer mi açmak lazım?
Mesaj tarihi:
gt5 7 gb yer kaplayınca bole oluyo işte. peki gt5'in yüklemesini silsem bnm gt5 profilimde gider mi? yoksa oyunu tekrar açtığımda tekrardan yuklemeyi yapabilir miyim?
Mesaj tarihi:
bu arada ranked match kurmak için virgine üye olmak gerekio.ondan ben ranked maç açamıyorum odalarda sdfs

da işte activate ediceğim maili silmişim direk.suanda üye olamıyorum tekrar.48 saat sonra falan olabilirim herhalde
Mesaj tarihi:
reyou sen beinm friend liste gozukmuosun eklesene

çok uykum geldi.hyr keşke daha önce manchesterı alsaydın

chelsea ile oynadıgın oyun harbi bayılttı beni sdfs

adam einstein ya her hareketi düşünerek oynuyor sfsd.önü bomboş değilse sprint yapmıyor en yavaş halle oynuosun

manu ile oynadıgın gibi oyna yenilsem üzülmem valla
Mesaj tarihi:
abi adamlar gol atmamak icin ellerinden geleni yapiyo :)

zaten ben pes adamiyim daha 3 ay gecmesi lazim fifayi sindirmem icin, hala kontrollerin yerlerini degistiriyom, mac ortasinda bile degistirdim, alisamadimki dsfsdf

kazan kaybet onemli degil ya, bi yandan sufle yiyip diger yandan gol yerken yaninda ii gidiyo :D

nese lige baslayalim daha ii olur.
Mesaj tarihi:
bu arada tinu lige portekizle girmişin hahah

bırak şimdi sufle mufle.yattıgım yerden tokatladım.normalde uzanarak hiç oyun oynamamda uykum var

yok abi iyi oynuosun ztn.ama barcelona gibisin.çok aşırı bayıcı pas trafiğine giriosun bzn

insan eeh atta rahatlıyalım diyor
Mesaj tarihi:
ya standart portekizle oynuyorum malum beşiktaşlıyım, beşiktaş olmayınca ne yapayım yakın hissettim, lige girince de oyle basıverdım birden, cıkmayı bulamadım nerden cıkıyor bulsam degıstırecektım
  • Yeni Oluştur...