DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 hadi gelin maç atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Yarim saate gelirim az oleyim su demon souls'ta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 darkta kötü oynuyorum ayagına iyi oynayanlardan dikkat edin sdfs bi tek havadan pas atamıyor o kadar bide arada selecte geçiyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ahahah lobbyde 2-3 yıldızlık oyun açıyorum her giren barçayı seçmeye çalışıp seçemeyince çıkıyor sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Ehuasd bakim ne tepki verceksin diye gectim normalde gavurlara bile select yapmiyorum da baktim sen domine ediyosun zarari olmaz dedim meger oluyomus :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 baya farkediyor yalnız.ztn bamgüm vurdum cunku ai direk kitliyor.ztn oyuna alışmaya calısıyoruz baya zor oluyor öyle ztn sağ altta kaleci ismi puanı cıktı mı anlayın adam select abanıyor sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Aha geliorum fifa'ya bu kadar muabbeti oldu bari 2 mac atim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 http://fifa11eksi.blogspot.com/ buraya akiyorum bende, sizde katilin bari pati kardesligi yapariz dfsfsdf fifa 12 icin kuracaklarmis yakinda, zevkli olur diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 dur la biz bi lig yoklaması yapalım.ekşi falan karıştırma şimdi sf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Ben eksiye hayatimda 2 kere falan girdim ya onlarla top oynamam.patiyle friendly atarim onun yerine bari az cok insanlari taniyorum 10 yildir okuyup yazarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ya farketmez patiye banko katilirim zaten, arada ekside olur nolcek, cifte kupa kaldiririz :P zaten bakalim herzaman herkesi bulabilcezmi sdfdsfsd red sen guzel bi lig kur biz girelim simdiden baslatmana gerek yok en azindan hazir bulunuruz orda sonra adam toplaninca baslatirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 tamam kurarım ben gece.millet tek tek girer sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Kizilsakal bitir artik su maci seni istiyorum ! B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 eanın sitesinden direk turnuva create edebiliyoruz galiba o tarz bişi yapalım hem official olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 bakayım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 geldim geldim oyun takıldı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Darqainu said: Ben eksiye hayatimda 2 kere falan girdim ya onlarla top oynamam.patiyle friendly atarim onun yerine bari az cok insanlari taniyorum 10 yildir okuyup yazarak oha herif cidden 10 yillikmis dsfdsfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Daha bile eskiyim de thebarbarian isimli username'i cok lame buldugumdan tadinda biraktim onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 napolide kar mı yağmış la :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Ehue ben de sec sectin sandim.. Bir de en duzgun oynadigim oyunum en farkli yenilgim oldu acim buyuk suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 fsafsafasfvas as Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 alkışı nası yapıon la beceremedim sadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 hiç alasim yok su an fifa yi demo dan dolayi eskiler bi ses verin patch bekleyip oyle mi almali yoksa alip cd mi kirayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Ehue buldugum tum tuslara basiyorum 40 yilda bir gol atinca :P Valencia macinin ilk golu okadar lesti ki mactan sogudum daha dakka 9da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 abi 100 lira verip alma.4 kişi daha bul 26 liraya al sende suan tek avuntum o. kadrolara güncelleme gelse fifa 11 oynarım.north amerika odalarında ortalama 30-40 kişi oluyor hala fifa 11 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar