Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ortalama yükselmesi

throine

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Okulu uzatmak transkriptte sadece fazla kağıt olmasına sebep olur. Onun dışında not hesaplamasında yeni kredi almadığından düşüş olmaz.

Yani F'le kalınan ders alttan alındığı zaman not ortalaması her zaman yükselir. Aldığın not o dersten ilk kaldığın dönemki transkriptine işlenir.

Ben tek ders sınavı ile mezun oldum ve o sınava girdiğimde bahar döneminde(şubat ayı) 3 kredi Osmanlıca dersi alıyor göründüm. Tek ders sınavından sonra A1 alınca dönem ortalamam 4.00 oldu ama akademik ortalamam 0.15 civarında falan bir artış gösterdi sanırım. Ondan tam emin değilim.

Neticede toparlayayım. ekstra kredi alıp hacmi büyütmediğinden düşüş değil, yükselme olur ama fazla yükselmesini bekleme.
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

aquila said:

okula bagli dicem ama turkiyede butun okullarda ayni galiba, yuksek notu aliyolar digeri sayilmiyo, ne notu ne kredisi. butun derslerin f geldi, sonra hepsini tekrar alip a getirdin 4.0 oluyo.

evet boyle. ve yanlis bence.

bende olmadı. 1.5 senelik ff görünüyo.

yarısını AA ile verdim 2 tane falan cc var sanırım onun dışında kalan dersim yok.

ilk hesapta 3.60 falan gibi bi ortalamam vardı. yeni transkripti bi aldım 2.55'e düşmüş. en son bölüm dördüncüsüydüm şu anda 25. falanım. delirdim sinirden. ff 15 dersi baştan verdim. 2.55 ortalama
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...