Wispy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Doktor önemli ve doğru şeyler söylüyor ama anlatma tarzı o kadar fail ki sigara içenler bırakacağı varsa bile vazgeçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bardağın altındaki olay ne güzelmiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 herkes kendi bacağından asılıyor, o yüzden bıraktım anlatmayı çünkü çok yakınımdaki kimi insanlar bile yüzleşemiyor sorunlarıyla kanserli yakınları önlerinde eridiği halde. insanın içinde varsa halleder kimse konuşmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 PİPİNİZİN UCUNDAN BORU SOKUYOLAR KANKA BORU. DÜŞÜNSENE TİNATİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 dasaaa said: gıdalara o katkıları belli onaylardan sonra koyuyorlar ve sana kimse sormuyor içine koyarken.. Hehe yok gayet onaysız konuyor.Ayrıca sigara karşıtı kampanyalar kadar gıdanın belirli ürünlerinede yapılsa eminim sigara gibi önünde etiketler olurdu. Bu yoğurdu yemeden önceki haliniz buda sonra diye =) Ayrıca deathblade çok güzel değinmiş konuya tebriks. Sonuç olarak sigarayı içenin kendi bileceği iş kimse karışmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 "roket adam" said: PİPİNİZİN UCUNDAN BORU SOKUYOLAR KANKA BORU. DÜŞÜNSENE TİNATİ. ayrıca hastanede ciddi bir sebeple yattığınızda zaten sokuyolar hemde VAZELİNSİZZZZ!!!!tükmük bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 dakka 7.30 anlattigi olay cok feci,buna sahit oldum bir kere hastenede,tüm cekilen acidan, işkenceden daha beter bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 said: Sonuç olarak sigarayı içenin kendi bileceği iş kimse karışmasın. abi ben yakın çevreme çok güzel karışıyorum valla. kimse de kusura bakmıyor hani.. -abi sıkıntıdan içiyoruz +e bizde de sıkıntı var.. sen neden içiyorsun biliyor musun? -ney! neden? +salaksın da ondan be.. çok güzel karışılır yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 sigara bırakmak için videoya ihtiyacınız varsa bırakamazsınız zaten. kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Sigara değil de puro güzel iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar