kozalak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 tamam abi grafik bilgisinden bahsediyorum. 188 e gelmiş takılmış orda. al hatta screenshot koyayım senin için: http://i1106.hizliresim.com/2011/6/21/6590.jpg
Law Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Tamam o grafik üzerinde imleci oynatırsan rota boyunca veriyor işte 178-180 deyu.
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ya işte 188 de kalmış ama. sonra oynattığım halde 188 gösteriyor ki hayvan gibi yokuş çıktım o sabit gösterdiği yerde.
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 oh yea 70km devirdim bugün de. :D
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 arkadaş çok konuşmuşsunuz. şöyle yok mu 750 liraya güzel bisiklet. ikinci el misal.
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Sedona 711 falan bak iste. Unkapani tarafindaki bisikletcilerden guzel bi pazarlikla 600 kusur liraya alabiliyosun.
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 elaidi said: arkadaş çok konuşmuşsunuz. şöyle yok mu 750 liraya güzel bisiklet. ikinci el misal. hidrolik disk fren istiyorsan sedona 711D v fren istiyorsan da Kron XC 1000 al. nerde araştırırsan araştır bu modelleri göreceksin bu fiyat aralığında...
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bisiklet toplasam mı diye düşünürken bu topii gördüm yau. ön çatalı amortisörlü, gövdesi sabit, disk frenli kafama göre bi alet yapmak istiyorum ben de. çok şey istiyorum bu aralar.
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ne için takdir ettin yav anlamadım :D
yabani Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 çok azimli bir ilerleyiş içindesin güzel yol yapıyorsun :D
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 selam beyler, pedallayak mı :). ben de hisarüstündeyim hergün sahilde pedallıyorum. yaptığınız düz yolları saymayın arkadaşım, düz yolda basıyosun gidiyo alet :). En azından bi koç üniversitesine kadar çıkın bacaklar açılsın eheh
Law Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Ben acarlardan sarıyere inip ordan rumeli fenerinden o hayvani yokuşdan (50x34 ayna kol olunca hayvani oluyor) çıkıp, rumeli feneri yoluna girip, fener yapıyorum. Ama bu rota zorluyor bayağı, iki kere fener yaptım acarlardan. 44 km nonstop durmadan gidip geldim tempolu sürdüm iflahım kesildi. Koşu gibi değil bisiklet, bisikletde o kadar terlemiyorsun ve seni tüketmiyor koşu gibi ama bacaklar muazzam çalışıyor bisiklette. Nefes açmak için koşu daha makul ve genel bir direnç katıyor ama bisiklet doğrudan bacakları vuruyor. Nefesim yetiyor ama bacaklar bitiyor. Ama o tükemişlik hissi, sağınıza solunuza vuran ağrı acaip keyifli. Birde garip bir böcek soktu kolumdan alerji oldum, nasıl bir böcekse ısırdığı yerde iyileşmiyor iz kaldı.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 burayi bolmemek icin garbage'a bir video koydum http://forum.paticik.com/read.php?62,5754306
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Arthur_HellsFire said: selam beyler, pedallayak mı :). ben de hisarüstündeyim hergün sahilde pedallıyorum. yaptığınız düz yolları saymayın arkadaşım, düz yolda basıyosun gidiyo alet :). En azından bi koç üniversitesine kadar çıkın bacaklar açılsın eheh ben çoğu zaman beşiktaş-sarıyer güzergahında gidiyorum. düz yolda basıyon gidiyo ama anca 20km ile gidersin bahsettiğin basmayla. :D bugün kartala gittik bi grupla. giderken ortalama hızım 30 un altına düşmedi 30-35 arası bişe olmuştur muhtemelen, dönüşte biraz muhabbet edince yavaşladık haliyle. düz sahil yolunda rahat bi şekilde 30-35 basabiliyosan helal sana :) benim bacaklar baya yoruldu. yokuş olarak da büyük adada aya yorgiye çıktım, bi de bebek yokuşunu çıktım. gebertiyor adamı oralar...
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 70km barajını da deçtim. haftasonu sanırım 100km barajını geçicem :D
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 http://www.deltabisiklet.com/?_Args=_ProductInfo%2C3568%2COdesisMc iyi günler arkadaşlar. 400-750 lira arasında bi bisiklet bakıyorum derken şuna denk geldim. gt sanırım direkt delta bisikletin markası, bu bisiklet nasıldır bilgisi olan var mı? amortisör kilitlenebilir demi bu öndeki? vites sistemiymiş, fren sistemiymiş falan hiç anlamıyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim. çok büyük çoğunlukla şehir içinde kullanıcam okula giderken falan, karda kışta da kullanabilirim yeterli ekipmanı toplarsam. ama haftasonları arkadaşlarla doğa parkurlarına da giricez oyüzden ön amortisörlü hoş olur yoksa amortisörsüz yol bisikleti vari bişey alırdım ama o beni zora sokar gibi. teşekkürler şimdiden
Law Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Geotech Türk markası tek yardımcı olabileceğim konu bu.
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 drall, o fiyat aralığında alabileceğin en iyi bisiklet kron xc 1000. ya da sedona 711 v, 711d albilirsin (peşin fiyat). hmm linkteki bisikletin özellikleri de fiyatına göre baya iyiymiş. yalnız gördüğüm kadarıyla mekanik disk fren var. disk fren istiyosan hidrolik al yoksa bulaşma. pek fark v fren ile mekanik disk arsında.gereksiz ağırlık o kadar. bu arada bana nazar değdi hem de çok pis. kötü kaza yaptım. http://forum.paticik.com/read.php?20,5787327
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 hmm mekanik disk fren hakkında küçük çaplı bi google araştırması yaptım da, hiç bulaşmamalı sanırım. aynı bisikletin http://www.deltabisiklet.com/default.aspx?_Args=_ProductInfo,3567,OdesisMc v fren modeli var, ancak ön amortisörü kilitlenebilir mi onu bilemedim lockout falan yazmıyor. bu konudaki fikriniz nedir? kron xc1000e de baktım, o da hoşmuş. sedona 711v de hoş. of. Sanırım fiyat olarak V fren modellere yöneleceğim, hidrolik disk frenli modeller, aynı modelin V fren olanına göre baya bir fiyat farkına sebep oluyor. yani şu anda kafamdaki seçenekler kron xc1000, sedona 711v, ve eğer ön amortisörü kilitlenebiliyorsa geotech ascent v brake. bunlardan birini aldığımda, düz yol süreceğim zamanlarda kullanmak adına bir çift de asfalta uygun nispeten daha ince lastikler alsam, asfaltta daha tempolu gitmek adına, fren sistemiyle ilgili çok fazla ayar sorunu yaşar mıyım?
di Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 V fren ayarlamak cok kolay. Civata gevsetip sikiyosun o kadar. Disk frende ayar gibi bi olayin yok zaten. Bu arada tekerleri kitleseniz ya da robot misali mukemmel bir oranda fren yapsaniz bile inanilmaz kayiyor ya da uzun mesafede duruyor bisiklet. Kontrolsu sekilde direce, agaca, arabaya, yayaya falan girip kendinizi ve baskalarini sakatlamaniz isten bile degil. O sebeple dikkatli olun. Bir zaiyat daha vermeyelim.
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 v fren alacaksan kron xc1000 al. donanımı sedonadan birazcık daha iyi. ayrıca ömür boyu kadro garantisi var.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Diskfren'in tek avantajı yağmurda çamurda ormanda gezerken ıslak yaprak çamur vs araya sıkışmaması. Gayet gereksiz bişey.
Öne çıkan mesajlar