ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Revolutîon * Twisting Nether [EU] * Horde * http://www.guild-revolution.com * PVE * Kuruluş Tarihi : Tam emin olmamakla beraber eu release'den beri ayakta duran türk guild'lerinden bir tanesidir. * Guild Master : Drerd * Ventrilo * Paticik Forumlarında Yetkili Kişi : ad3m * Üyelik başvurusunu guild forumundan yapabilirsiniz. * Progress : Cataclysm 12/12 Normal - 5/12 Heroic Revolutîon Guild'i ile ilgili tüm (Progress, Üye Alımı, vb.) bilgiler bu başlık altında toplanacaktır. PS : c/p template üzerine kurdum prosedür gereği :P
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Shadow/Holy priest, Warlock, Moonkin Druid başta olmak üzere classına hakim belli bir raid tecrübesi kazanmış bütün classlardan alımlarımız mevcuttur. Başvuru için : www.guild-revolution.com adresini kullanabilirsiniz. Ingame bilgi için /w Knoxx
Pallando Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 eu release'den beri ayakta duran tek türk guildidir. Bir dönem bende oynamıştım Revo'da başarılarınızın devamını dilerim.
knox Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 dred ameliyat bırakıp raidlere geliyormu hala :) bol şans ya eskilerden kalan bir sizsiniz
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Doktor sosyal takılıyor nişan yapmış sanırım afk şuanda.
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Revo iyidir Faramiru fena haşlar ama :)
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Lk zamanı bir kaç topic açtığını hatırlıyorum fakat tanımadığım için yorum yapmak gereksiz olur =)
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Conclave ve V&T killerinden sonra 25 hc progressı 8/13'e yükselttik. Heroic progressa katkıda bulunabileceğini düşünen bu tarz fightları kaldıracak tecrübe ve geara sahip ; Dps/Healer Priest Resto/Elemental Shaman Moonkin Druid başta olmak üzere her classdan alımlar mevcuttur. İş ilanı gibi oldu ssk ve yol parası veriyoruz dermişim asd
bloodjackal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Güncelleme : Firelands Heroic Progress 6/7 Ragnaros Trylarımız Devam Etmekte...
Öne çıkan mesajlar