liseli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=NmfzWpp0hMc WHERE IS YOUR DREAM THEATRE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 nik başlık uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 fede said: nik başlık uyumu kardeş. ÖM attım cevaplarsan sevinirim.(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 liselim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 dt i kim allah yapmış Cacık grup zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 şirk koşulmuş.. günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 dt overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 sarki bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 dt'ye laf edenler ölebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 senko said: Drall said: dt'ye laf edenler ölebilirsiniz. sarki bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bu ne dandik bir gruptur böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 baktın unirocka geliyor bi dinlim dedin dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Flassh said: baktın unirocka geliyor bi dinlim dedin dimi ben mı? unirocktan haberım yok.Veil of maya,born of osiris felan dinlerken yanda çıkardı hep releated videolarda.Denedim harika ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 born of osirisin son albüm ne öyle ya. sevmezdim normalde ama müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Zaybird said: bu ne dandik bir gruptur böyle. işte anlatmaya çalıştıgımız şey bu size nası bu dandik geliosa dream theatre da bana coguna öyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Flassh said: born of osirisin son albüm ne öyle ya. sevmezdim normalde ama müthiş sevilmezmi agam.O gitaristlerini dövücem hiçbir şarkısını çalamıorum baştan sona rezillikasdfs gitaristim diye geçiniorum birde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 haberin olsun bu arada unirock a geliyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 za gidilirmi ki ünirock a ya her taraf liseli ergen, hiç ugrasılmaz gibi duruo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 sende haklisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 senko said: sende haklisin işte bahsettigim bu yaş 23 ama hala piçlik yapcam ergen tripleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 dt sevmiyorum, hatta labri'nin solo albümlerini baya seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 son 10 yılın fix konusudur bide malmmsteen vardı zamanında tartışılan falan. Şuanda müzik forumu takip etmediğim için bilmiyorum durumda değişiklik varmı :) İlk mesajdaki bana göre saçma olan gruba tapanda vardır nefret edende vardır. Zevk meselesi. Midye dolma sevmeyende vardır bu dünyada yani bence taşlanmalılardır :D Kafa yormaya gerek yok kim ne isterse onu sever dinler. DT bana göre iyidir Petrucci çok farklı bir gitaristtir. neyse gereksiz atar olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yapılan bir araştırmaya göre dt sevmeyenlerin vücudu testesteron salgılamıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 off metalci savaşı hiç çekilmez -abi soad çok iyi ya +ermeni misin lan sen hedevenk mis gibi pentagram varken allaha da inanıyolar /ohoo daha bunlar spermken white snake vardı kankalaar *pinkfloycu olmayan usrşööçcuu. tam da arkada stream of consciousness çalıyprdu tam üstüne geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 metalciler cidden leş insanlar o ayrı konu. böyle pis filan oluyolar. kıllı filan. uzun saçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar