liseli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=NmfzWpp0hMc WHERE IS YOUR DREAM THEATRE?
liseli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 fede said: nik başlık uyumu kardeş. ÖM attım cevaplarsan sevinirim.(tu)(tu)
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 dt i kim allah yapmış Cacık grup zaten
liseli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 senko said: Drall said: dt'ye laf edenler ölebilirsiniz. sarki bok gibi
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 baktın unirocka geliyor bi dinlim dedin dimi
liseli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Flassh said: baktın unirocka geliyor bi dinlim dedin dimi ben mı? unirocktan haberım yok.Veil of maya,born of osiris felan dinlerken yanda çıkardı hep releated videolarda.Denedim harika ötesi
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 born of osirisin son albüm ne öyle ya. sevmezdim normalde ama müthiş
liseli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Zaybird said: bu ne dandik bir gruptur böyle. işte anlatmaya çalıştıgımız şey bu size nası bu dandik geliosa dream theatre da bana coguna öyle geliyor.
liseli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Flassh said: born of osirisin son albüm ne öyle ya. sevmezdim normalde ama müthiş sevilmezmi agam.O gitaristlerini dövücem hiçbir şarkısını çalamıorum baştan sona rezillikasdfs gitaristim diye geçiniorum birde :P
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 haberin olsun bu arada unirock a geliyor bu
liseli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 za gidilirmi ki ünirock a ya her taraf liseli ergen, hiç ugrasılmaz gibi duruo.
liseli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 senko said: sende haklisin işte bahsettigim bu yaş 23 ama hala piçlik yapcam ergen tripleri.
seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 dt sevmiyorum, hatta labri'nin solo albümlerini baya seviyorum.
samaella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 son 10 yılın fix konusudur bide malmmsteen vardı zamanında tartışılan falan. Şuanda müzik forumu takip etmediğim için bilmiyorum durumda değişiklik varmı :) İlk mesajdaki bana göre saçma olan gruba tapanda vardır nefret edende vardır. Zevk meselesi. Midye dolma sevmeyende vardır bu dünyada yani bence taşlanmalılardır :D Kafa yormaya gerek yok kim ne isterse onu sever dinler. DT bana göre iyidir Petrucci çok farklı bir gitaristtir. neyse gereksiz atar olmuş
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yapılan bir araştırmaya göre dt sevmeyenlerin vücudu testesteron salgılamıyormuş.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 off metalci savaşı hiç çekilmez -abi soad çok iyi ya +ermeni misin lan sen hedevenk mis gibi pentagram varken allaha da inanıyolar /ohoo daha bunlar spermken white snake vardı kankalaar *pinkfloycu olmayan usrşööçcuu. tam da arkada stream of consciousness çalıyprdu tam üstüne geldi.
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 metalciler cidden leş insanlar o ayrı konu. böyle pis filan oluyolar. kıllı filan. uzun saçlı.
Öne çıkan mesajlar