TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 said: İSRAİL'DEN İKİNCİ MAVİ MARMARA HAZIRLIĞI İsrail güvenlik birimleri ile Dışişleri Bakanlığı yetkililerinin, Mavi Marmara baskınının yıldönümü nedeniyle 31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek yeni "Gazze filosu" organizasyonu öncesi hummalı bir faaliyet içinde oldukları bildirildi. http://www.hurriyet.com.tr/planet/17455578.asp?gid=381 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yalandan saldırı olur başbakan çıkışır israile ne laf soktu, gururumuz denir seçimlerde +5% oy PROFIT!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 her seçim rutin haline mi gelicek bu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 aynı şey olur ve hükümet buna karşı real tepki vermezse bukez iktidarın oylar yere iner yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Evet abi, böyle birşey 2. kez olur da "özür dile - dilemem" kısır döngüsüne girerse ihale hükümette çok rahat patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 gemiye kimler binecek bu sefer o onemli olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 belalarını bulsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 sadece türkiyeden mi gemi gido Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Geçen sefer olayın Akp tezgahı olduğu çok açık net ortaya çıkmıştı. Bu sefer aynı numarayı yaptırmazlar diye düşünüyorum. Bilmeyenler ve unutanlar için kısa hatırlatma: - Gemiye birkaç tane Akpli vekilde binecekti ancak hareket gününden 1 hafta önce vekiller isimlerini sildirmişti nedense vazgeçtiler biranda. - Gemi Türkiyeye kayıtlıydı ve uluslar arası arenada saldırıya uğrarsa Türkiye topraklarına saldırılmış gibi olucaktı ama hareket gününden birkaç gün önce geminin kaydı Komodo Adalarına alındı. Böylelikle İsrail askerleri Komodo Adalarına çıkarma yapmış bulundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hocam sağlam paranoya imiş seninkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 paranoya falan değil gerçek o kanıtları var gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hocam hiç birşey T.C Devletinin kendi vatandaşlarını saçma sapan politika için kasten öldürttüğüne inanmadıramaz beni.En gerizekalı iktidar bile yapmaz bunu.Okadar uzun boylu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Hacı o zaman neden Akpli bakanlar gitmekten vazgeçti, neden geminin kaydı komodo adalarına alındı. Birkaç muziplik peşinde koşan işgüzarın işi mi bu olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 TD)Pentagram said: hocam hiç birşey T.C Devletinin kendi vatandaşlarını saçma sapan politika için kasten öldürttüğüne inanmadıramaz beni.En gerizekalı iktidar bile yapmaz bunu.Okadar uzun boylu değil. hocam bu kadar saf olma ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 sandalye said: Hacı o zaman neden Akpli bakanlar gitmekten vazgeçti, neden geminin kaydı komodo adalarına alındı. Birkaç muziplik peşinde koşan işgüzarın işi mi bu olaylar. kasten akp organize etti denmesin diye.(bu gayette mantıklı) Geminin kaydı içinde böyle bişi buldum,yani devletler arası bir savaş olmasın diye bişi gibi geldi. Değişiklik olmasaydı? Peki ne anlama geliyor bu değişiklik? Eğer gemi Türk bandırası olarak kalsaydı, uluslararası sularda gemiye yapılan bir saldırı, uluslararası hukuk uyarınca Türkiye topraklarına yapılmış sayılacaktı. Bu durum, sadece duygusal bir öneme sahip değil. Türkiye, bir NATO üyesi. NATO’nun ünlü 5. Madde’si gereği askeri bloğa üye olan devletlerden birisinin topraklarına başka bir ülke tarafından yapılan saldırıda, blok üyeleri yapılan saldırıya topluca yanıt veriyor. Valla burda hükümeti savunmak değil amacım,TC Devleti bu kadar alçalamaz.İç politika uğruna.sanmıyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Ee tamam işte daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 TD)Pentagram said: hocam hiç birşey T.C Devletinin kendi vatandaşlarını saçma sapan politika için kasten öldürttüğüne inanmadıramaz beni.En gerizekalı iktidar bile yapmaz bunu.Okadar uzun boylu değil. hocam :) herhangi bir devlet iktidarda kalmak için gerekirse soykırım yapar tarihte örnekleri var hitler en basitinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hep aynı danışıklı dövüş ya. sıktı TD)Pentagram said: hocam hiç birşey T.C Devletinin kendi vatandaşlarını saçma sapan politika için kasten öldürttüğüne inanmadıramaz beni.En gerizekalı iktidar bile yapmaz bunu.Okadar uzun boylu değil. sen hangi dünyada yaşıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 TD)Pentagram said: hocam hiç birşey T.C Devletinin kendi vatandaşlarını saçma sapan politika için kasten öldürttüğüne inanmadıramaz beni.En gerizekalı iktidar bile yapmaz bunu.Okadar uzun boylu değil. http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2010/140/e/b/trollface_2_by_trollfaceplz.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ruslar sıcak denizlere inmek için mavi marmarayı kullanıyomuş. söylemedi demeyin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 TD)Pentagram said: sandalye said: Hacı o zaman neden Akpli bakanlar gitmekten vazgeçti, neden geminin kaydı komodo adalarına alındı. Birkaç muziplik peşinde koşan işgüzarın işi mi bu olaylar. kasten akp organize etti denmesin diye.(bu gayette mantıklı) Geminin kaydı içinde böyle bişi buldum,yani devletler arası bir savaş olmasın diye bişi gibi geldi. Değişiklik olmasaydı? Peki ne anlama geliyor bu değişiklik? Eğer gemi Türk bandırası olarak kalsaydı, uluslararası sularda gemiye yapılan bir saldırı, uluslararası hukuk uyarınca Türkiye topraklarına yapılmış sayılacaktı. Bu durum, sadece duygusal bir öneme sahip değil. Türkiye, bir NATO üyesi. NATO’nun ünlü 5. Madde’si gereği askeri bloğa üye olan devletlerden birisinin topraklarına başka bir ülke tarafından yapılan saldırıda, blok üyeleri yapılan saldırıya topluca yanıt veriyor. Valla burda hükümeti savunmak değil amacım,TC Devleti bu kadar alçalamaz.İç politika uğruna.sanmıyorum abi Abi saf mısın sen kendi ağzınla söylüyorsun. Uluslararası arenada zor duruma düşmemek için böyle birşey yaptı, çünkü biliyordu orada insanların öleceğini. Madem böyle birşey olmasını istemiyorsun geminin kaydını değiştireceğine ya adamları yollamazsın yada can güvenliklerini sağlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 sonra komodo nüükleer bomba atıp yoketti israyili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 TD)Pentagram said: hocam hiç birşey T.C Devletinin kendi vatandaşlarını saçma sapan politika için kasten öldürttüğüne inanmadıramaz beni.En gerizekalı iktidar bile yapmaz bunu.Okadar uzun boylu değil. zuahahahahahah sesli güldüm ahasdhas bkz: political opportunism düşünüldü, yapıldı, başarıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 TD)Pentagram said: hocam hiç birşey T.C Devletinin kendi vatandaşlarını saçma sapan politika için kasten öldürttüğüne inanmadıramaz beni.En gerizekalı iktidar bile yapmaz bunu.Okadar uzun boylu değil. http://www.07il.com/wp-content/uploads/2010/09/11-eyl%C3%BCl1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 said: zuahahahahahah sesli güldüm ahasdhas +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar