Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 xxbar said: Kara bir lekedir Leeds olayımız,onların ailelerine jest vs yapıldı mı? kara lekemi beşiktaş taraftarına 10 kişi dalarak öldürmedinizmi siz ? kara leke dolu la sizin maziniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 cocugun ilk masrafları tamamda beyin ameliyatını karşılamamışlar yani yazın olacakmıs ameliyat. ayrıca ev olayını sallasak bile eğitimini karışılaman lazım.cocuk okula falan gidemiyor ve birebir eğitim alması lazımmış böyle bir olay geldiyse herturlu şeyi yapıcaksın ki bi tane ev cok mu büyük birşey yani.maksat cocugun geleceği garantiye almak ayrıca ev istemesinin nesi anormal anlamadım.hayatın boyunda taşıcagın bir yaran var.nolcagın belli değil.ameliyat riskli bana ferrari alın demişler gibi.ev istemekten normal ne var anlamadım.şahsen benim başıma öyle birşey gelse kanırtırım galatasaray yönetimini. hayatın boyunca yaşıcagın eksikliğin yanında ev hiç birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 said: hkn_gndgr hkn_gndgr Galatasaray yonetimi dun aksam ki telegol programi icin zehir zembelek bir bildiri yayinladi.Aile yardim degil, para istemis deniliyor şimdi yazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 kadın televizyona cıkıp yalan söylemiyorsa o saglık sigortası olacagı ameliyatı karşılamıyormuş ayroca ev ve para gayet normal illa cocucun ölmesi mi gerekiyordu.verirsin 500 kağıt imzalatırsın bi kağıt kapatırsın olayı yönetim sadece sağlık karşılamayla yırtmayı düşünmüş.şimdide kadına yükleniyorlar sanki kadın haksızmış gibi sonuçta durumu kötü bir aile.böyle bi durumda alabilceğini almaya calısması normal.kan parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 aranizda para toplayin alin bi ev lan o zaman, telegolden farkin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 http://www.galatasaray.org/kulup/haber/9708.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ahaha.dün gs kongre üyesi özel okul sahibi bağlandı.ayrıca baya bi yardım etmek istiyende cıkmıs bana gerek kalmadı :) hyr yani bende eses maçındaydım.o şişe benim kafama gelseydi ömür boyu vip koltuktan başlardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ya ev yada para ne bilem belki orda sitem edilirde ardanın gitmemesine ben çok takıldım esasen bence tek sorun bu ardanın gitmemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Açıklamanın üstüne konuşmanın gereği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 açıklamada birşey yok ki.ev ve para istediler yazıyor.falan filan ardanın gitmemeside evet olayı ateşlemiş.cocuk baya bi arda arda diyip durdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bende anlamadım ardanın gitmemesini.eminim haberi bile yoktur yoksa arda kesinlikle giderdi.eğer bilipte gitmediyse yazıklar olsun ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 aile çocuk üzerinde ne koparırsak kardır siyaseti yapıyor neyi uzatıyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hala ev diyor adam yahu. tam da bahsettigim gibiymis olay. gereken yapılmasına ragmen ailenin cingeneligi tutmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 çakar yılda milyonlar kazanan bi adam.madem çok üzülmüş alsın kendisi bi ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bende onu diyorum.neye göre çingenelik siz olsanız can sağlıgı mı diceksiniz.yada siz ufak cocuk olsanız aileniz öyle mi yapardı yaptıkları sağlık sigortası temmuzda olacagı ameliyatı karşılamıyormuş cocuk kasksız gezemiyor.okula gidemiyor.sizde gelmiş aile çingenelik yapmıs diyosunuz.sanki onlar istediler cocuk stada gitsinde ölüm tehlikesi yaşasın diye öyle yada böyle bu yönetim hatasıdır.hadi aile çok çirkef cok kötü bi aile diyelim.sen koca galatasaraysan bu işi buralara getirmicen sucluları tespit edememişin.bide bi evin lafını yapıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 çocugun sağlık ve eğitim masraflarını karşılamaları yeterli olur. ev falan nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Red ağır trollüyosun babs Red said: öyle yada böyle bu yönetim hatasıdır. sen koca galatasaraysan bu işi buralara getirmicen sucluları tespit edememişin.bide bi evin lafını yapıosun Ne güzel dünya. Kurduğun mantık ilişkilerine eridim bittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yahu konuyu acarken telegol'e sayıp sovup, sonra aynı programda cıkan kadının soylediklerine inanmak da herkesin becerebilecegi bi yetersizlik degil hakkaten. programdaki birbirinden dallama adamları bilmesek, konusan kadını ciddiye alacaz. kim bilir ne egitim vermislerdir kadına soyle konus boyle konus diye heh. acıklamaya da inanmıyorsan zaten bosuna tartısıyoruz. egitim masrafları sisli belediyesi tarafından karsılanıyor yazıyor iste. daha ne bekliyosun? olayın ev ile alakası nedir? ev isteyen araba da ister. o da yetmez yat da ister. ister de ister. onemli olan cocugun basına gelmis olan seyi kulubun ustlenmesi ve gerekeni (saglık, egitim vb masraflar) yapması. ev ne alaka yani? ben olsam ucak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ev yada nakit para ne fark eder.empati yapın biraz.armutluda yaşayan durumu iyi olmayan bir ailesiniz.cocugunuz ne olacagı belli değil ilerki yaşamını etkilicek bir olay var. abi telegolle ne alakası var.adamlar böyle bi olay bulmus sömürüyor.kadının sallamasyon konustugunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ilerki yaşamını etkilemesin diye eğitim ve sağlık hizmetlerini sağlaman yeterli. iyi o zaman, gidelim stadyuma senle. kafaya şişe atma roleplayi yapalım sonra isteyelim de isteyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 e yaptim empati, hayatimin sonuna kadar yuklu maasa baglasinlar isterdim dedim, hakli mi olduk simdi bu durumda. empatiniz batsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 benim savundugum şey eğitim ve sağlık karşılıcaklarmş işte daha ne düşüncesinin mantıksız oldugu sonuçta böyle bir olay olmasa herşey normal olacaktı.tabiki bunları karşılıcak fakat kalıcı mevzu var burda.illa cocugun gebermesi mi gerekiodu anlamıyorum burda ne telegol ne aile haksız bence.aile extrada birşey istedi diye şantajla çingenlikle suçlanmasını anlamadım ben normal buluyorum ve yapılası gerekirdi.yönetim cimrilik etmiş.ben sanmıyorum ki aile 10 milyon dolar canlı isteriz desin bide suçluların tespit edilemediği olayı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ya stada gittiğinde otomatik sigortalanmıyormusun? otobüs fırmaları misal yapıyor sağlık sigortası böyle bieşy yokmu stadlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ha bide troll denmiş yetersiz ve salak denmiş fakat okumamış varsayıyorum umarım stadda kafana birşey düşerde gelir burda ağlarsın bir gün edit : son cümlem cogul olmus cogul olmicaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hayır ailesi ev fln istemiş de... bu biraz informal olmuş, yoksa dava açsalar çok daha fazlasını alırlar. bence resmi sitedeki açıklama da sıvamak olmuş sadece... Edit: 30 kere sadece denildiğinden ötürü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar