Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hee zaten, liseden baslayıp yıllarca cizip cizip her hafta dergilere gösterip geri cevrilip durmuyo bu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 HEPIMIZ KARIKATURUZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ben 2 kere geri çevridim :P de benimkiler bildiğin uzundu ya adamlara hikaye olarak çizipgötürdüm.. erdil yaşaoğlunun "bunları yayınlamaya yerim yok ki.. böyle tek karelik şeyler çizip getirsene" demesi.. hay amk bütün eskilerimi çizmeye başlıyorum şimdi yaırına yetiştiği kadarını götürürüm.. yoksa salımıydı.. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ayrıca wow oynamadan wow oynamaya fark var. -2.5 ayda lvl80-85 olup haftada 2 gün (cuma - cumartesi) oyuna girip, üzerindeki mavi yeşil itemlarla kendi çapında 1 heroic dungeon 1 bg yapıp 2 saatte çıkan var -hergün 5 saat arena kasan rating çılgını var -haftada 6 gün günde 5 saat progress kasıp, günde 1-2 saat raid hazırlığı yapan var. -akşam işten gelip haftada 3-4 gün 2-3 saat oynayıp 11 de çıkan var (ki bence en sağlıklısı bu, daha azıyla bişey elde edilmiyor, oyun içi çevre ve guild olmadan oyun zevksiz , daha fazlası sorumluluk aksatıyor) erdil yaşaroğlu wow oynuyor deyince ensidia-method'da progress kasıyor olması gerekmez, ki konuşmalarından da öyle bi sonuç çıkardım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hasmetbeybi said: şaşırdım işi gücü olan adamda oynuomus demekki adamlar dergide boş boş oturup son anda çizdiklerinden bahseder hep. ee öyleyse sabah akşam wow oynar aslında pek anormal değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 de erdil yaşaroğlu sadece karikatürist değil ehe adamın çok fazla projesi var mesela en son beta ayakkabılarının tanıtım işini aldı epey de kapsamlı bir tanıtım çalışması oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 komikazenin karikatüristi değil mi bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Bone said: hasmetbeybi said: şaşırdım işi gücü olan adamda oynuomus demekki adamlar dergide boş boş oturup son anda çizdiklerinden bahseder hep. ee öyleyse sabah akşam wow oynar aslında pek anormal değil :P bu son anda çizme, yapma, yetiştirme olayı aslında sadece karikatür olayında değil de yaratıcılık gerektiren ve belirli bir zamanda teslim edilmesi gereken hemen hemen her işte var. Hatta yelpazeyi büyütüp kısa zaman sınırlı bütün işlerde diyebiliriz. Eğer çok disiplinli ve dakik bir kişi değilse adam, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 abi bu konunun bütünlüğü yok, başka bir topicle filan mı birlelştirildi, ayrıştırıldı, post mu silindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 işi gücü mü var erdilin sklfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar