Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bizim millet niye bu kadar arabesk?

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

ya millet ne kadar arabesk arkadaş. kız arkadaşından ayrılan herkes direk alkolik gibi içmeye başlar biri kendini keser öbürü hemen intihar edicem diye mesajlar atar falan bir sakin olun be arkadaş ya. bide bunların çoğu da işte evlenmeden olmaz falan filan hede hödöleriyle beraber hani sevgilileriyle bişi de yapmayan anca bir iki öpüşen falan tipler yani anlamıyorum bizim millet nie böyle yıllarca arabesk dinleye dinleye genlerine mi işledi nedir
Sosyal ağlarda paylaş

gece olunca en iyisi haha

aşık olunca britney spears dinleyince modern ibo dinleyince arabesk takılan köylü mü olunuyor.alkol alıp böyle şeyler dinlemek kadar güzel bişey var mı aşık olundugu zaman.

bir insan bunu sürekli yapıyorsa sıkıntı.

intihar falan eziklerin işi ona bişi demem
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

dostlar yanlış yerlere getiriyorsunuz konuyu müzik falan köylü-modern falan kafalar karışmasın alakasız

o zaman akdeniz ve ortadoğu karışımı bir millet olduğumuzdan derim. iki taraf da ayrı manyak. orta asyadayken daha bir sakinmiş bizimkiler. burada verimli toprakları görünce salmışlar
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle toplumca rahatça sevişiyor olsalar bu kadar tantanalı hedeler yaşamazlardı sanırım.

ikinci olarak, hacım milletin böle ağlak duruşu bana hep süper komik gelmiştir. ama genelde bu durumlarda duyguları kapatıyorum galiba. ondan da olabilir.

son olarak kişisele aldım konuyu..
Sosyal ağlarda paylaş

devamlı o moddagezenler var hakkaten.hepsi birer emrah

kız olanları daha kötü oluyor bunların.böyle adamların kimseye faydası olmadıgından arkadaş olarak bulundurmamak lazım :)

cep telefonlarında hoperlorden damar müzikler açarak her dakka her saniye hüzün yaşarlar haha
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

ha bi de ben en son 7 milyon işsiz 15 milyon asgari ucretle çalışan var diye okumuştum,hani belki bi etkendir sosyoekonomik olarak

ahmedinejad said:

hamsilipilav said:

dostlar yanlış yerlere getiriyorsunuz konuyu müzik falan köylü-modern falan kafalar karışmasın alakasız

o zaman akdeniz ve ortadoğu karışımı bir millet olduğumuzdan derim. iki taraf da ayrı manyak. orta asyadayken daha bir sakinmiş bizimkiler. burada verimli toprakları görünce salmışlar

dasaaa said:

öncelikle toplumca rahatça sevişiyor olsalar bu kadar tantanalı hedeler yaşamazlardı sanırım.

ikinci olarak, hacım milletin böle ağlak duruşu bana hep süper komik gelmiştir. ama genelde bu durumlarda duyguları kapatıyorum galiba. ondan da olabilir.

evet bunlar mantıklı
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

mesela bugün (yada dün?) new yorkta yastık savaşı günü vardı:

http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/834/New%20York'ta%20yast%C4%B1k%20sava%C5%9F%C4%B1/A03085738.jpg

http://www.hurriyet.com.tr/planet/17448840.asp

Resimlere bakarken resimlerin birtanesinde Ufo buldum.

resim eklenmiyor hm

http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/834/New%20York'ta%20yast%C4%B1k%20sava%C5%9F%C4%B1/R03063342.jpg

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=45834&p=17&rid=2
Sosyal ağlarda paylaş

yetersiz sevişme,duygulari bastirma=>abazalik(2 cins içinde)=> cüş dedirten cinayetler,tecavüz vakalari,sacma sapan olaylar...

sürekli gocebe yaşam +osmanlı geçmişi+müslümanlık=>Arabesk millet

Atatürk durumu degiştirmek için baya gayret sarfetmiş,ama ömrü yetememiş garibimin.

Daha sayacaklarim var ama konu cok sapmasin sdsad
Sosyal ağlarda paylaş

şartlandırılıyoruz çünkü,
aşk şarkısından başka bişi yokki piyasada
dizileri açsan aşk
reklam açsan aşk
çikolata reklamında bile aşk.
Bunelen, direk dayatma var. E sende zorla aşık ediosun kendini, sonra bitince üzülmen gerekio. Sen terk edersen umrunda olmuo, postalanırsan mecburen üzülüosun.

Epeydir kendimi bi hatuna postalatmaya çalışıorm, sonunda postaladı. Ve böyle bi 20 dakka falan üzüldüm, sonra durdum napıorm lan ben banane mkay dedim lol.

Şartlanıyoruz, sonra sıçar gibi ilişkiler oluyor.
falan filan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
şartlandırılıyoruz çünkü,
aşk şarkısından başka bişi yokki piyasada
dizileri açsan aşk
reklam açsan aşk
çikolata reklamında bile aşk.
Bunelen, direk dayatma var

türk insanının hastalıklı bir aşk anlayışı var. genelde ilişkiler eziyet etme üzerine dayalı.

örnek vermeyeceğim. vaktim yok. ama zaten bi iki ilişkisi olmuş genç liseli bile olsanız olayların nası yürüdüğünü anlamışsınzdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...