Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Evet arkadaşlar, son zamanlarda oyunda artan Türk oyuncu sayısını göz önünde bulundurarak, oyun içi aktif bir Fighter "Task Force" dediğimiz grubu kurmaya karar verdik. Oyun içinde gerçektende süper pvp yapan Türkler var ama sayımız az. İlk olarak yeni başlayan arkadaşlara yardım edicez. Skillerini hangi sırayla train etmeleri gerektiği ve ne tür gemileri kullanmaları gerektiğini anlatıcaz ve ayrıca gerekirse parasal yardım da yapacaz. Ben oyun içi "savaş" bilgilerini burdan vermeye başlıcam. Herkese hayırlı uğurlu olsun.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Şimdi ilk olarak skillere odaklanalım. Learning skilleri (empathy hariç) çok önemlidir. Her skillden önce bu skilleri hemen bi 4 leyin. Learningler 4lendikten sonra gunnery'e başlıyoruz. Gunnery skillini level 4 yapıp, diğer bütün gunnery'leri 3 yapıyoruz. Gunnery'ler 3lendikten sonra learninglere geri dönüyoruz ve bütün learningleri 5lememiz gerek sürece giriyoruz. Learninglerin hepsi 5lendikten sonra genel skillere başlayabiliriz. İlk olarak Engineering skillerinizi yükseltmeniz lazımki bu skiller çok önemli. Energy Management, Energy Systems Op, Shield Management ve Shield Systems Op skilleri direk 4 leniyor. Tactical shield manipulationı da 1 de tutabilirsiniz şimdilik. Şimdi bu arada MWD için gereken skilleri tamamlayabilir ve Electronics'i 4 leyebilirsiniz. Onlar da bittikten sonra ilk olarak kullanacağınız geminin ırk skillerini yükseltmeniz lazım. (Oyundaki en iyi PvP gemileri Caldari gemileridir.) Bundan sonra Gunnery skillini 5, ve diğer bütün gunneryleri 4lüyoruz. Bu raddeye geldikten sonra 5lenmesi gerek bazı skiller var ve bunları beşlemeye başlıyoruz: Electronics Engineering Energy Systems Op Shield Systems Op Drones Mechanics Missile Launcher Operation Navigation 4'lenmiş olması gereken skiller: Long Range Targetting Signature Analysis Electronic Upgrades Energy Management Shield Management Energy Grid Upgrades Tactical Shield Manipulation Large Hybrid/Energy/Projectile Weapons (Kullandığınız) Bütün Gunneryler Hull UPgrades Repair Systems Cruise Missles Torpedoes Afterburner Acceleration Control High Speed Maneouvering Evasive Maneouvering Heavy Drones Operation Battleship skilliniz (Caldari önerilir) Ayrıca tabi bütün bu skillerin gerekli olan alt skilleri de tamamlanmış olması lazım. Shiva'da yeni skiller gelicek. Ve bunların arasında Advanced Learningler var. Çok önemli olan Advanced Learningleri hemen 4'lemenizi öneririrrim. AYRICA HİÇBİR ZAMAN TOPLAM SKILL POINTUNUZU KALDIRABİLECEK BİR CLONE SATIN ALMAYI DA UNUTMAYIN.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Süfer bişey, yanaklarından öpüyorum. Grup derken neyi kastediyoruz, bu şirkete tekabül etmiyor tabiki. Öyle birlikte olduğumuz fikri sadece heralde.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Yeteri kadar geliştiğinizde hepiniz Dreamsmiths'e alınacaksınız. O zaman ana PvP eğitimi alacaksınız. Oyundaki güçlü PvP şirketlerinden kankalarımız var bizim.. Özel eğitim seansları falan olacak.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Ozel konular sticky kapsamina girmiyor.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Özel konu değil, yardım içeriyor. Bütün Fighterlar okuyacak öğrenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Ayni amacla acilmis 3 konu var zaten tepede yapistirilmis , orda olmayan ve yenilere yardim kapsamina giren kisimlari c/p ile eklersen onlardan birine , sticky kalabaligi olmaz.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Bu kadar skilli 5 lemak 4 lemek ne kadar zaman aliyor biliyormusun? En az 15 ay alır sen simdi bunlari 4 leyin 5 leyin sonra fgither team mi kuralim diyorsun? Hayır birde yeterince gelisince hepiniz Dreamsmiths e alıncaksınız filan demissin alınmak? yani siz yuce bir corpmusunuzda? Bu kadar skilli 4 leyen 5 leyen adamın sizin corpta isi ne olaki? PVP egitimi nedir b4bs :) 15 ay sonra gorusuruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bunların yarısını 3 ayda bitirosun. Ben hepsini bitirdim.. 7 ay sürdü[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Sadece Battship kullanabilmek Leraning ve attribu all 5 skiller ile 100 gun suruyor. yani nerdeyse 3 ay ve sen bana 7 ay diyorsun hala :) Electronics Engineering Energy Systems Op Shield Systems Op Drones Mechanics Missile Launcher Operation Ki bunlarin 5lenmesi hadi en hafif her biri 10 gun surse 70 gun burasıda. Etti 170 gun nerdeyse 6 ay ettiki.. Long Range Targetting Signature Analysis Electronic Upgrades Energy Management Shield Management Energy Grid Upgrades Tactical Shield Manipulation Large Hybrid/Energy/Projectile Weapons (Kullandığınız) Bütün Gunneryler Hull UPgrades Repair Systems Cruise Missles Torpedoes Afterburner Acceleration Control High Speed Maneouvering Evasive Maneouvering Heavy Drones Operation Bunlarında 4 lenmesi diyorsun ? Heavy Drones Operation sadece bu 45 gun suruyor yani.. Yani sana tavsiyem http://www.eve-i.com/home/dancer/page/page_skilltimer.php adresine girip su 7 ay nasil oluyor bir anlatman hepimize. Daha attribu skillerin 5 lenmesi ve learning i katmadım bile yukardaki hesaba. En az diyorum bak 10-15 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: CorteZ, 27 Temmuz 2004 00:53 tarihinde demiş ki: Electronics Engineering Energy Systems Op Shield Systems Op Drones Mechanics Missile Launcher Operation Ki bunlarin 5lenmesi hadi en hafif her biri 10 gun surse 70 gun burasıda. bunların herbirini 5 6 gunde 5leyebilirsin...implant sart. ayrıca dreamsmithsin boyle yuksek gereksinimleri olan bir corp oldugunu bilmiyordum...[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!"[Bu mesaj under_the_runes tarafından 27 Temmuz 2004 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 abi tamamiyle uydurmuşsun. hiçbişey o kadar uzun sürmüyor. Heavy Drones 4 maximum 1 hafta sürer. Bütün saydığım 5lenmesi gereken skilleirn tanesi 6gün sürüo. Learningleri 5 lemen lazım onlara başlamak için. Learningler 5lemenin amacı da zaten diğerlerinin yükselme zamanını azaltmak. Tecrübe konuşuyo. 7ay.. 6.2 milyon skill pointum var.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Uydurmadimda Drones u 5 lendigini vew ardindan heavy drone unun da 5 lendigini varsaydim. Dronun 5 lenmesi 7 gun larning 5 ile. Heavy drone'un 4 den 5 e Heavy Drone Operation 5 m p 4 5 29d, 6h, 29m. Drones 1 m p 0 1 10m 10m Drones 1 m p 1 2 46m, 34s Drones 1 m p 2 3 4h, 23m, 26s Drones 1 m p 3 4 1d, 50m, 12s Drones 1 m p 4 5 5d, 20h, 29m, 48s Heavy Drone Operation 5 m p 0 1 50m 7d, 3h, 30m Heavy Drone Operation 5 m p 1 2 3h, 52m, 48s Heavy Drone Operation 5 m p 2 3 21h, 57m, 12s Heavy Drone Operation 5 m p 3 4 5d, 4h, 11m Heavy Drone Operation 5 m p 4 5 29d, 6h, 29m Bunu baz aldim Drones 5 arti heavy drones 5 o 40+ gunu veren. Drone 1 heavy 4 = 6 bucuk gun. Haklisin. Yani demek istedigim uzun suruyor. 7 ay az geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 gereksinimle alakası yok. Şimdi de alınırsınz sonra da alınırsınız. Önemli olan güçlü ve doğru yolda ilerleyen fighterlar yaratmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Heavy dronesunu 5le demedim ayrıca. Çok gereksiz Dominix kullanmıyorsan.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 grade elite a+++ filan galiba.. 16,900k mi ne tutuyordu..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Elite clone grade A++++ 19.2 milyon sp[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qui Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Bu listeye pvp ile ilgilenmek isteyen savaşçılar için Propulsion Jamming ve Electronic Warfare'i de eklemek istiyorum.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Creel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 zego her zaman fazla atesli bi insan saten :P task force olai güzel biside skillerin train edilmesinde öneride bence mantık hatası yapmissin :) oyunda learningleri 5 leenin ilk 1 ay boyunca kullalndigin gemilerde gerekli olan skillerde hich bir etkisi olmadigini daha oncede savunuopdm hala savunuom :P 4lersin sonra devam edersin yoluna nasil bi savasci olacagina karar verdikten sonra bi savascida olmasi ereken skillerini tavana yaparsin mesala 4 sonra hepsi abarti saatlerce train istediginde (lvl5 gercekten lazim oldugunda) learnignleri 5lemeye baslarsin tabi implanta para harcican acimadan tabi benim fikrim beni baglar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qui Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ayrıca Heavy Missiles (ve onun için standart missles) var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 dediğiniz gibi önce learning'leri 5'lemeye çalışan insan yeniyse zaten oyundan sıkılır, bırakır. bir de böyle düşünün derim. yeni başlayıp sırf ölüm makinesi hazırlamak için aylarca merlin'le dolaşacak insan varsa ona da hayret ederim..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 kruvazörlere geçeceksinz tabi Bu arada Wing Commanderımız Kristanna Sinan abiniz yani[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qui Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 lol dün Kristanna OOC olarak "aranızdaki tek bayan benmiyim haha" dememiş miydi :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 artık yalnız değil.. 8-)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zenith Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Soveirgn herseyi güzel anlatmış, herşeyi iyi açıklamış ama bende bişi eklemek istiyorum. Combat'ı öğrenmedende Dreamsmith's e katılma hakkınız var. Dilediğiniz zaman Dreamsmith's a katılabilirsiniz. Onun dışında diyeceğim birşey yok. Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Eve Online Türk PVP Şirketi kuracaz - Fighter olmayı düşünen herkes buraya mesaj atsın × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Elite clone grade A++++ 19.2 milyon sp[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Bu listeye pvp ile ilgilenmek isteyen savaşçılar için Propulsion Jamming ve Electronic Warfare'i de eklemek istiyorum.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 zego her zaman fazla atesli bi insan saten :P task force olai güzel biside skillerin train edilmesinde öneride bence mantık hatası yapmissin :) oyunda learningleri 5 leenin ilk 1 ay boyunca kullalndigin gemilerde gerekli olan skillerde hich bir etkisi olmadigini daha oncede savunuopdm hala savunuom :P 4lersin sonra devam edersin yoluna nasil bi savasci olacagina karar verdikten sonra bi savascida olmasi ereken skillerini tavana yaparsin mesala 4 sonra hepsi abarti saatlerce train istediginde (lvl5 gercekten lazim oldugunda) learnignleri 5lemeye baslarsin tabi implanta para harcican acimadan tabi benim fikrim beni baglar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ayrıca Heavy Missiles (ve onun için standart missles) var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 dediğiniz gibi önce learning'leri 5'lemeye çalışan insan yeniyse zaten oyundan sıkılır, bırakır. bir de böyle düşünün derim. yeni başlayıp sırf ölüm makinesi hazırlamak için aylarca merlin'le dolaşacak insan varsa ona da hayret ederim..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 kruvazörlere geçeceksinz tabi Bu arada Wing Commanderımız Kristanna Sinan abiniz yani[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qui Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 lol dün Kristanna OOC olarak "aranızdaki tek bayan benmiyim haha" dememiş miydi :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 artık yalnız değil.. 8-)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zenith Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Soveirgn herseyi güzel anlatmış, herşeyi iyi açıklamış ama bende bişi eklemek istiyorum. Combat'ı öğrenmedende Dreamsmith's e katılma hakkınız var. Dilediğiniz zaman Dreamsmith's a katılabilirsiniz. Onun dışında diyeceğim birşey yok. Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Eve Online Türk PVP Şirketi kuracaz - Fighter olmayı düşünen herkes buraya mesaj atsın × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 kruvazörlere geçeceksinz tabi Bu arada Wing Commanderımız Kristanna Sinan abiniz yani[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 lol dün Kristanna OOC olarak "aranızdaki tek bayan benmiyim haha" dememiş miydi :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 artık yalnız değil.. 8-)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zenith Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Soveirgn herseyi güzel anlatmış, herşeyi iyi açıklamış ama bende bişi eklemek istiyorum. Combat'ı öğrenmedende Dreamsmith's e katılma hakkınız var. Dilediğiniz zaman Dreamsmith's a katılabilirsiniz. Onun dışında diyeceğim birşey yok. Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Eve Online Türk PVP Şirketi kuracaz - Fighter olmayı düşünen herkes buraya mesaj atsın × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Zenith Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Soveirgn herseyi güzel anlatmış, herşeyi iyi açıklamış ama bende bişi eklemek istiyorum. Combat'ı öğrenmedende Dreamsmith's e katılma hakkınız var. Dilediğiniz zaman Dreamsmith's a katılabilirsiniz. Onun dışında diyeceğim birşey yok. Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar