Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk PVP Şirketi kuracaz - Fighter olmayı düşünen herkes buraya mesaj atsın

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar, son zamanlarda oyunda artan Türk oyuncu sayısını göz önünde bulundurarak, oyun içi aktif bir Fighter "Task Force" dediğimiz grubu kurmaya karar verdik. Oyun içinde gerçektende süper pvp yapan Türkler var ama sayımız az.

İlk olarak yeni başlayan arkadaşlara yardım edicez. Skillerini hangi sırayla train etmeleri gerektiği ve ne tür gemileri kullanmaları gerektiğini anlatıcaz ve ayrıca gerekirse parasal yardım da yapacaz.

Ben oyun içi "savaş" bilgilerini burdan vermeye başlıcam.

Herkese hayırlı uğurlu olsun.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
[Dreamsmiths]

Death is beauty, when wrapped in power..
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi ilk olarak skillere odaklanalım.

Learning skilleri (empathy hariç) çok önemlidir. Her skillden önce bu skilleri hemen bi 4 leyin.

Learningler 4lendikten sonra gunnery'e başlıyoruz. Gunnery skillini level 4 yapıp, diğer bütün gunnery'leri 3 yapıyoruz.
Gunnery'ler 3lendikten sonra learninglere geri dönüyoruz ve bütün learningleri 5lememiz gerek sürece giriyoruz.

Learninglerin hepsi 5lendikten sonra genel skillere başlayabiliriz.

İlk olarak Engineering skillerinizi yükseltmeniz lazımki bu skiller çok önemli.

Energy Management, Energy Systems Op, Shield Management ve Shield Systems Op skilleri direk 4 leniyor. Tactical shield manipulationı da 1 de tutabilirsiniz şimdilik.

Şimdi bu arada MWD için gereken skilleri tamamlayabilir ve Electronics'i 4 leyebilirsiniz.

Onlar da bittikten sonra ilk olarak kullanacağınız geminin ırk skillerini yükseltmeniz lazım. (Oyundaki en iyi PvP gemileri Caldari gemileridir.) Bundan sonra Gunnery skillini 5, ve diğer bütün gunneryleri 4lüyoruz.

Bu raddeye geldikten sonra 5lenmesi gerek bazı skiller var ve bunları beşlemeye başlıyoruz:

Electronics
Engineering
Energy Systems Op
Shield Systems Op
Drones
Mechanics
Missile Launcher Operation
Navigation

4'lenmiş olması gereken skiller:

Long Range Targetting
Signature Analysis
Electronic Upgrades
Energy Management
Shield Management
Energy Grid Upgrades
Tactical Shield Manipulation
Large Hybrid/Energy/Projectile Weapons (Kullandığınız)
Bütün Gunneryler
Hull UPgrades
Repair Systems
Cruise Missles
Torpedoes
Afterburner
Acceleration Control
High Speed Maneouvering
Evasive Maneouvering
Heavy Drones Operation
Battleship skilliniz (Caldari önerilir)

Ayrıca tabi bütün bu skillerin gerekli olan alt skilleri de tamamlanmış olması lazım.

Shiva'da yeni skiller gelicek. Ve bunların arasında Advanced Learningler var. Çok önemli olan Advanced Learningleri hemen 4'lemenizi öneririrrim.

AYRICA HİÇBİR ZAMAN TOPLAM SKILL POINTUNUZU KALDIRABİLECEK BİR CLONE SATIN ALMAYI DA UNUTMAYIN.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
[Dreamsmiths]

Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar skilli 5 lemak 4 lemek ne kadar zaman aliyor biliyormusun?

En az 15 ay alır sen simdi bunlari 4 leyin 5 leyin sonra fgither team mi kuralim diyorsun? Hayır birde yeterince gelisince hepiniz Dreamsmiths e alıncaksınız filan demissin alınmak? yani siz yuce bir corpmusunuzda? Bu kadar skilli 4 leyen 5 leyen adamın sizin corpta isi ne olaki? PVP egitimi nedir b4bs :)

15 ay sonra gorusuruz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece Battship kullanabilmek Leraning ve attribu all 5 skiller ile 100 gun suruyor. yani nerdeyse 3 ay ve sen bana 7 ay diyorsun hala :)

Electronics
Engineering
Energy Systems Op
Shield Systems Op
Drones
Mechanics

Ki bunlarin 5lenmesi hadi en hafif her biri 10 gun surse 70 gun burasıda.

Etti 170 gun nerdeyse 6 ay ettiki..

Long Range Targetting
Signature Analysis
Electronic Upgrades
Energy Management
Shield Management
Energy Grid Upgrades
Tactical Shield Manipulation
Large Hybrid/Energy/Projectile Weapons (Kullandığınız)
Bütün Gunneryler
Hull UPgrades
Repair Systems
Cruise Missles
Torpedoes
Afterburner
Acceleration Control
High Speed Maneouvering
Evasive Maneouvering
Heavy Drones Operation

Bunlarında 4 lenmesi diyorsun ? Heavy Drones Operation sadece bu 45 gun suruyor yani..

Yani sana tavsiyem http://www.eve-i.com/home/dancer/page/page_skilltimer.php adresine girip su 7 ay nasil oluyor bir anlatman hepimize.

Daha attribu skillerin 5 lenmesi ve learning i katmadım bile yukardaki hesaba.

En az diyorum bak 10-15 ay
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CorteZ, 27 Temmuz 2004 00:53 tarihinde demiş ki:
Electronics
Engineering
Energy Systems Op
Shield Systems Op
Drones
Mechanics

Ki bunlarin 5lenmesi hadi en hafif her biri 10 gun surse 70 gun burasıda.

bunların herbirini 5 6 gunde 5leyebilirsin...implant sart. ayrıca dreamsmithsin boyle yuksek gereksinimleri olan bir corp oldugunu bilmiyordum...
[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship
"Resistance is futile!"

[Bu mesaj under_the_runes tarafından 27 Temmuz 2004 01:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi tamamiyle uydurmuşsun. hiçbişey o kadar uzun sürmüyor. Heavy Drones 4 maximum 1 hafta sürer. Bütün saydığım 5lenmesi gereken skilleirn tanesi 6gün sürüo. Learningleri 5 lemen lazım onlara başlamak için. Learningler 5lemenin amacı da zaten diğerlerinin yükselme zamanını azaltmak.

Tecrübe konuşuyo. 7ay.. 6.2 milyon skill pointum var.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
[Dreamsmiths]

Sosyal ağlarda paylaş

Uydurmadimda Drones u 5 lendigini vew ardindan heavy drone unun da 5 lendigini varsaydim.

Dronun 5 lenmesi 7 gun larning 5 ile. Heavy drone'un 4 den 5 e

Heavy Drone Operation 5 m p 4 5 29d, 6h, 29m.

Drones 1 m p 0 1 10m 10m
Drones 1 m p 1 2 46m, 34s
Drones 1 m p 2 3 4h, 23m, 26s
Drones 1 m p 3 4 1d, 50m, 12s
Drones 1 m p 4 5 5d, 20h, 29m, 48s

Heavy Drone Operation 5 m p 0 1 50m 7d, 3h, 30m
Heavy Drone Operation 5 m p 1 2 3h, 52m, 48s
Heavy Drone Operation 5 m p 2 3 21h, 57m, 12s
Heavy Drone Operation 5 m p 3 4 5d, 4h, 11m
Heavy Drone Operation 5 m p 4 5 29d, 6h, 29m

Bunu baz aldim Drones 5 arti heavy drones 5 o 40+ gunu veren.

Drone 1 heavy 4 = 6 bucuk gun. Haklisin.
Yani demek istedigim uzun suruyor. 7 ay az geldi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

zego her zaman fazla atesli bi insan saten :P
task force olai güzel biside skillerin train edilmesinde öneride bence mantık hatası yapmissin :)
oyunda learningleri 5 leenin ilk 1 ay boyunca kullalndigin gemilerde gerekli olan skillerde hich bir etkisi olmadigini daha oncede savunuopdm hala savunuom :P 4lersin sonra devam edersin yoluna nasil bi savasci olacagina karar verdikten sonra bi savascida olmasi ereken skillerini tavana yaparsin mesala 4 sonra hepsi abarti saatlerce train istediginde (lvl5 gercekten lazim oldugunda) learnignleri 5lemeye baslarsin tabi implanta para harcican acimadan
tabi benim fikrim beni baglar :)
Sosyal ağlarda paylaş

dediğiniz gibi önce learning'leri 5'lemeye çalışan insan yeniyse zaten oyundan sıkılır, bırakır. bir de böyle düşünün derim. yeni başlayıp sırf ölüm makinesi hazırlamak için aylarca merlin'le dolaşacak insan varsa ona da hayret ederim..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...