Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 genel seçimleri


gramul

Öne çıkan mesajlar

siyaset yasakmı hala bilmiyorum ama sanırım tartışma olmadan ankete oy kullanabilcek medeni seviyede olduğu için pati ahalisi sorun olmaz diye açmış bulundum sakıncalı görüldüğü taktirde silinebilir .

seçime 27 siyasi parti katılmaktadır , yukardaki listede katılacak partiler alfabetik sıraya göre sıralanmıştır.
Seçimlere 2 ay kadar kısa bir süre kaldı ve siyasi partilerin çoğu seçim hazırlıklarına start vermiş durumda.
çoğu vatandaşın kafasında oy vereceği parti az çok şekillenmiş durumdadır acaba sizin oy vereceğiniz siyasi parti hangisidir ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

birde hala neden bilgisayar ortamına geçilmiyor, anlık sayım yapılabilir, sandık yerine bilgisayar konulsun özel bir ağ sistemi ile oylar bir merkezde toplansın , böylece oy kullanım süresi sona erdiği anda sonuçlarda ortaya çıkmış olur, oy sandıkları çöplerden çıkmaz yada yakılamaz, gerçi bunlar sistemede önceden virüs felan sokar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

her baska partiye oy verıldlıgınde bır de akpye verılır :D ama evet chp ve akp yerını degıstırın gercek secımde sunun gıbı olucak.

Alışık oldugumuzdandır heralde bızde artık zevk almaya mı bakıyoruz nedır bılmıyorum :D Politika konusmak kımseye yaramadıgı ıcın (politikacılar haric) artık ugrasmıyoruz bıle :D

akp%40>
chp%20>
mhp%13>
bdp-bagımsızdan parti kurulması.

tamamen bu olucaktır meclis baska bişi olmaz. Bdp oyle 17-18 civarında kalırsa yardım eder akp falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben chp ninde akp ninde esit sekilde meclise girmesini isterim ikiside boyle yüzde kırklarda olsun ama şöyle bişeyde var kk den beri gerçekten sosyal demokrat bi parti olma yoluna girdiler ve akp ile birlikte bayağı uyumlu olabilirler. bi kaç tipin uzaklaştırılması lazım chp den ayrıca ergenekonla uğraşıcaklarına enerjilerini daha üretken bir siyasete yönlendirmeliler oraya takılırlarsa eski chp den hiçbi farkları kalmıyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...