gramul Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 siyaset yasakmı hala bilmiyorum ama sanırım tartışma olmadan ankete oy kullanabilcek medeni seviyede olduğu için pati ahalisi sorun olmaz diye açmış bulundum sakıncalı görüldüğü taktirde silinebilir . seçime 27 siyasi parti katılmaktadır , yukardaki listede katılacak partiler alfabetik sıraya göre sıralanmıştır. Seçimlere 2 ay kadar kısa bir süre kaldı ve siyasi partilerin çoğu seçim hazırlıklarına start vermiş durumda. çoğu vatandaşın kafasında oy vereceği parti az çok şekillenmiş durumdadır acaba sizin oy vereceğiniz siyasi parti hangisidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 http://www.kaliteliresimler.com/data/media/1632/ldp_amblem.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 chp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 şıkların sonuçlarını göreyim diye verdim ama. olaylar karışana kadar durur, karışırsa kaparım hızlıca. keza genelde yasak böle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 yalnız kalma diye 2. oyu da ben verdim panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Dürüst bir şekilde söyleyin akpye verenler arasında troll amaçlı veren var mı:D bana var gibi gelıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 topicin geleceğini görebiliyorum.artan akparti oyları sinirleri gerecek ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 gerçeğe göre değerlendirecek olursak akp oyları çok az.. ve siz de bunun farkındasınız.. öyle değil mi? onun için sinirleriniz gerilmesin hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 valla kime oy verirsek verelim, adamlar gayet güzel sistem kurmuşlar şifreler felan, kimbilir oy sayımlarında neler dönüyor o yüzden kime atarsak atalım fark edeceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 valla cam olucakmıs oy sandıkları öyle deniyordu neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 birde hala neden bilgisayar ortamına geçilmiyor, anlık sayım yapılabilir, sandık yerine bilgisayar konulsun özel bir ağ sistemi ile oylar bir merkezde toplansın , böylece oy kullanım süresi sona erdiği anda sonuçlarda ortaya çıkmış olur, oy sandıkları çöplerden çıkmaz yada yakılamaz, gerçi bunlar sistemede önceden virüs felan sokar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 geçen seçim çevremin etkisiyle tkp-chp vermiştim baykal gitmese kesin akp ye vericektim ama kılıçtaroğlu na belki bi şans verebilirim çok tereddütteyim kk iyi ama çevresindeki milliyetçi tiplerinde gitmesi lazım partiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 her baska partiye oy verıldlıgınde bır de akpye verılır :D ama evet chp ve akp yerını degıstırın gercek secımde sunun gıbı olucak. Alışık oldugumuzdandır heralde bızde artık zevk almaya mı bakıyoruz nedır bılmıyorum :D Politika konusmak kımseye yaramadıgı ıcın (politikacılar haric) artık ugrasmıyoruz bıle :D akp%40> chp%20> mhp%13> bdp-bagımsızdan parti kurulması. tamamen bu olucaktır meclis baska bişi olmaz. Bdp oyle 17-18 civarında kalırsa yardım eder akp falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Biraz siyasi gündem hakkında araştırma yapıpta açsaydın keşke. Cumhuriyet Güçbirliği diye bir platform oluşturuldu, 40 ilden bağımsız aday göstericekler. Güçbirliğinininde olması gerekirdi ankette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 cumhuriyet güç birliğinden bi halt olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Seçeneklerde bağımsız aday yok, boykot yok. bastım akpye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bi de chp ergenekondan yargılanan tipleride aday gösteriyo hala eski kafaların barındığına işaret bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 hahaha komiksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ctrl+w diyince boykot'a oy gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Napolyonn tgbliyim filan diye dolaşıyorsun, hangi şubeye bağlısın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 http://i775.photobucket.com/albums/yy32/Sonicbowling/TROLL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ben chp ninde akp ninde esit sekilde meclise girmesini isterim ikiside boyle yüzde kırklarda olsun ama şöyle bişeyde var kk den beri gerçekten sosyal demokrat bi parti olma yoluna girdiler ve akp ile birlikte bayağı uyumlu olabilirler. bi kaç tipin uzaklaştırılması lazım chp den ayrıca ergenekonla uğraşıcaklarına enerjilerini daha üretken bir siyasete yönlendirmeliler oraya takılırlarsa eski chp den hiçbi farkları kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 61. hükümet milliyetçi hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Napsınlar bıraksınlar aydınlar düşünürler atatürkcüler hapse girsin chpde de salla mı desin? HABERAL GO GO GO desinler demıyorum ama pesını bırakınca da bıraz sivil faşizme yer bırakmış olursun. ahaha :D sagol dasaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 tabiki akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar