Korax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Demode oldu bu konular biliyorum. Kargo ile getirtmek cok zor sanirsam, baya bi pahaliya patliyo galiba. Proseduru bilen varmi? Arada 1 milyar falan fark var turkiye fiyati ile. Satanlar da pek ucuza birakmiyolar, oyuzden bi yolunu bulabilirmiyim diyorum. 13" lik modelden alcem. Simdi, elimdeki imkanlar; Amerikada yasayan arkadasim var(o getirsin demeyin daha 3-4 ayi var gelmesine) Isvecte adresim var, oraya yollatsam kargo ile(ebay olur apple store olur) gumruk muhabbeti orda da varmi, yoksa git isvecin apple storeundan al mi diyolar? Amerikadaki arkadasim alip yollasa yinede takilirmi? Takilirsa prosedur nedir, nekadar ödemem gerekir? Yakin zamanda gelen biri yokmu? Alip bana getirseniz bi kiyak sizede gecerim.
Joker Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bekleyi ver 3-4 ay nolcek. nedir bu kadar acele olan :)
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 kargoyla gelmez direk gumruge girer astari yuzunen pahaliya cikar
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 isveç'e de aldıramazsın usta. yine ab gümrüğüne takılıyor alet. isveç'e bir şekil aldırsan bile trye gönderemezsin. anca adam getircek yani.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 -türkiye gümrügünde takıldıgında,o 1 milyarlık avantaj,olur sana gg fiyatı+1-1,5milyar -isvec+türkiye hic olmaz Ya arkadasının gelmesini bekle yada gg den al cok acalen varsa.
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Joker said: bekleyi ver 3-4 ay nolcek. nedir bu kadar acele olan :) yak abi bilgisayar siparis ettim 1 gun bile bekleyemiyom 3-4 ayda adam unutur bile ne istedigini
moncici Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 aynı durumdayım ya. abi niye böyle yaa. fender telecaster alıcam burada 3000 lira, amerikada 1300 dölar. yok mu bi cengaver sırtlayıp getirecek.
import Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 İsveç de olmaz . Erasmustayken çocuğun biri PS3 sipariş vermişti , gidip vergisini ödeyip öyle aldı çatır çatır :)
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Tamam da vergisini ödesen bile sonuçta retailerın karını kurtarmış olmuyor musun ? Yani her türlü ucuza gelir gibi geliyor.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 olmuyor cunku sole bi durum war retailerlar urunu iskontolu alip satiyolar yane sen gene onnarin adigi fiyattan pahaliya aliyo olcaksin ikincisi geldigi zaman gumrukte takilinca konsimento cart curt git gel daha pahali olcak
import Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Wispy said: Tamam da vergisini ödesen bile sonuçta retailerın karını kurtarmış olmuyor musun ? Yani her türlü ucuza gelir gibi geliyor. Retailer Ebay'dan mı alıyor sanıyorsun , nasıl kurtarıcan onun karını ? Değecek bir artı durum çıkmıyor gümrüğe takılıp uğraşınca. Hatta ürüne göre daha pahalıya bile gelebiliyor , beyanname ver vs.
Korax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Abi ne 3-4 ay beklemesi, ben internette sörf icin almiyorum aleti, is icin kullaniyorum sahnede surekli. Enfazla alet olmadan kalabilecegim 1 hafta yani. Isvecten getirtmeyi hic dusunmedim bile, gidip alirim ordan dicemde orda zaten turkiyeden de pahali sifiri. Degmez yani isveci hic karistirmayim en iyisi. Yapcak bisey yok, bu gidisle amerikadan vize falan alip gidip nevar neyok milletin siparislerinide alip gelicem ya. Yada burda vericem bayilcam parayi, alcaz abi, baska care yok yani :(
Mathias Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 sahibinden.com / gg.com da falan hazır getirtmiş insanların sattıkları var, onlara da baksana.
Korax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Onlara baktim zatende, 350 400 dolar ustune kar payi koyduklari icin zaten oraya verecegim parayi gider direk sifir alirim daha iyi.
Öne çıkan mesajlar