Bittus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Laorx said: acun gene cebini doldurdu. tuh, soylenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 nihat dogan adeta kucuk bir recep tayip erdogan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 abi öyle bi söylüyor nihat sanki yüzmede ezmiş geçmiş deryayı. İşte bakın yaaa ezdim onu diyor sersem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bu nihatla dalga geçiyor ya insanalr bence yanlış yapıyolar sdfs. adam resmen dalga geçiyor herkesle.söylediği laflarda filmlerden dizilerden orda burdan ezberlediği laflar.ama öyle bi söylüoki sanırsın adam alim ztn bzen kendi bile gülüyor söylerken ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 birinci hala belli olmadı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bu taner niye nihat ci oldu onu anlamadim Nouma da agir Derya'ci valla adamin 4 tweet'inden ucu derya ya destek istio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 onu üst tura cıkartmadılar ya ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ağır deryacı değil abi normal insan işte. nihat gibi bir adamın finalist olmamasını istemek deryacılık değil hani. ha birde yumrukyumruğa girdiler nihatla pascal oda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 aquila said: nasi oynuyo ibne ya ahah işin ucunda 500bin var ben de oynardım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 liberal said: ağır deryacı değil abi normal insan işte. nihat gibi bir adamın finalist olmamasını istemek deryacılık değil hani. ha birde yumrukyumruğa girdiler nihatla pascal oda var. dogru diosun simdi dusununce banada mantikli geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 sana mantıklı gelen banada mantıklı gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yalnız derya böyle devam ederse aglicam lan böyle mülayim adamları görünce çok üzülüyorum.nihat resmen adamın kafasına vurup lokmasını alıyor devamlı gözleri aglamaklı adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 deryadan bi ani refleks yumruk gelicek diye korkuyorum ara ara sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ahaha reklama gel ahahahahaha ulan acun adam aşmış sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ya derya baya uymuyor abi o yarışmaya, çok basit saf bi adam onca kurtun arasına yakışmıyor cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Derya çok süt çocuğu ya.Benim karşıma 60kg adam gelicek bukadar artistlik yapıcak,canlı yayında evire çevire döverim.Pascal'da assistler zaten Derya'yı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 öyle bi spartalı armoru yapmayla nihat reyisle kapışılmıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 derya dışarıda nihatı kısarsa öldürür bence ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 nihat garanti birinci alıcak 500bin'i ama derya'ya acımamak elde deil. nihat mahallenin piç çocuğu gibi, acaip bel altı çalışıyor ve derya çıt çıkarmıyo. gözler yaşlı yaşlı izliyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yok gerçekten karı olmalıymış derya oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 nasıl oy atılıyor yaw bunda derya ya oy atacam sırf bu nihat a inat, ulan herife neler dedi ya , derya da ulan hadi ben ülkemi temsil ettim başarılı oldum olamadım sen nesin diyemedi! su yarısmada nihat kaybederse suratını görmek için oy atmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Nihat konustukca batar işallah nefret ediyorum heriften. Efendi çocugu buldu resmen kompleksini boşaltıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 abi haha annem feci nefret ediyo nihat doğandan nası saydırıyo. ilk defa görüyorum böyle haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 çünkü adam çirkef ya. nefret edilesi bi karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 oha serefsiz herif. zaten yarisi bagislanacak para icin "ben yarisini bagisliycam" ayagi yapti serefsizin onde gidenisin nihat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar