nameless Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 dünden beri bununla uğraşıyorum. tek bulabildiğim çözüm, user32.dll'deki SetWindowPos fonksiyonunu hook ederek uygulamayı hep en yukarıda tutmak. bunu yaptığımda tüm uygulamaların üzerinde göründüğü için sorun olabilir kullanıcılara ama amaca da uygun olabilir. http://todolist.codeplex.com/ bu uygulamanın yeni versiyonu için yapmaya çalıştığım. show dekstop için hangi api çağrılarını kontrol etmeliyim? ya da uygulamanın hep en yukarıda olması daha mı mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 oluruna bırakıp show desktop'a boyun eğmeyi seçsen? zira keyif için basmaz insan ona, cidden masaüstüne çıkmak istiyodur belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Hiçbi kullanıcı bu tarz kendi bilidiğini okuyan uygulamalrı sevmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 İki mesajı da görüyo ve artırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Sypro said: oluruna bırakıp show desktop'a boyun eğmeyi seçsen? zira keyif için basmaz insan ona, cidden masaüstüne çıkmak istiyodur belki? hahah hem güldüm hem de +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 uygulamanın mantığı, masaüstüne kağıt yapıştırıp notlarını görmeyi sağlamak. taskbar'da bulunmayacağı için ve benim gibi habire yapacağını unutanlar için güzel bir uygulama olacağını düşünüyorum. kenarda 200*200pixel boyutunda küçük bir kağıt duracak sadece. hem wpf bilgimi geliştirip hem de api çağrılarını manipüle etmek için kasıyorum. hangi çağrıyı kontrol etmem gerektiğini öğrenince zaten kolay "show desktop" tuşundan etkilenip etkilenmeyeceğini kullanıcıya bırakmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Windows gadget olarak yapmayı denesen aslında. Onlar kendiliğinden show desktop'ta kaybolmuyo hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 wpf ile yapıosan topmost die propertysi var zaten. main windowun xamline yazarsan olur. ama sinir bişi o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 aslında bunu sadece not, not o değil de tasque gibi bişi yapsan çok bi güzel olabilir. ara yüzü de güzel ve basit tasque'nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 tasque'ye baktım, güzele benziyor. windows gadget'e çevirmeyi düşündüm bir ara ama onunla da başka bir proje için uğraşırım; maksat öğrenmek olur. şu andaki hali, bir kaç ufak şey hariç, tam istediğim gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar