BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 erucalavera said: ertuğrul da bir garip, 1 puan kazanmak bi işimize yaramadı diyor, 11 kişi defans yaparsan ne bekliyordun ki çözemedim ben. deplasmanda adamların stili o, kontra atak. senin arkadan açık vermeni bekledi. bulduğu zaman çıkmaya çalıştı,ve ayıptır söylemesi geçen sene şampiyon oldu o taktikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 10 haftadır verdiler ivmeyi gidiyordunuz , yalandan bir penaltınız verilmedi diye Türkiye'yi ayağa kaldırcaksınız. Haftalardır kimlerin ne penaltıları verilmiyor , ne ofsaytler kaçıyor. Dakka 90da alakasız bi çift vuruş yarattı gerçi penaltı tadında ama Baroni'ye attırmayı iyi akıl etti fener :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 tinu said: mokoko said: bazılar ilkyarı sonundaki pozisyon penaltı değil demişlerde resim bulursam koyucam direk buraya pozisyonun. adam kafa kola alıyo semihi ceza sahası içinde. semih ister kendini bırakmış olsun ister dusurulmus olsun o pozisyon topla alakasız olsa ve semih sadece yurumuye çalışsa bile bi engel gelir (boyunundaki kol!) ve gidemez. e bu faul değilde nedir. dün beşiktaş maçında bire bir aynı pozisyonda penaltı çalınmadığı için sikayet ettiğimizde koymuştun bu resmi , lazım olur dedim! resmin linki aynı. winrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 mokoko said: işte yorumun tek bi tarafını okuyunca bole durumlara dusebiliosunuz. ustte ne demişim? adamlar cok iyi savunma yaptılar atamadık. hakemler yuzuden falan dememişim değil mi? 2 tane pozisyon bulduk atamadık bu kadar basit. ha ama sanki hakem bu hatayı yapmamıs gibi konusmak olmaz diyede en alta ekledim. tabi biz beşiktaş ilah gibi oynadı hakem yüzünden yenildik diyoruz dimi!! haftalardır bizde beşiktaş kötü oynuyor ama her maç hakemler sonuca tesir edicek hata yapıyor diyoruz. aynı bugun yine sonuca tesir ettikleri gibi!! ve sen istisnasız her beşiktaş maçı sonrası gelip böyle resimler atıp gülüp eğleniyorsun, şimdi ister gül eğlen ister ağla mendilde lazım olursa hazır sende var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bakıyorumda bazılarıda cıkmıs magaralarından fener puan kaybedince LOL. bu arada penaltı ve geri pas videosu. kac yıldır futbol izliyoruz bırakın su pozisyonu ceza sahasında kosan adamın gogsune elını uzatsa defans, adam yere atsa kendini gene penaltı, kac tane ornegi gorduk hehe. http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=90125 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ha yukarıdaki videonun 34. saniyesini bi izleyin rica edecegim, iq su ortalama olan birisi anlar sanırım hehe. bu arada harrykewell go go bank asya da ki rakiplerini incele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bir penalti icin bu kadar mesaj atilir mi yahu demek ki biz bu sene alehimize verilen penaltilari ve lehimize verilmesi gerekipte verilmeyen penaltilari yazsak 8-10 tane patici databasei lazim olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mağara mı? Canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 maç hakkında tek yorumum: pozisyon net penaltı, maçta fenerin hakkıydı, hakem bu penaltıyı vermeyerek bırak maçın sonucuna tesir etmeyi belki fenerin şampiyonluğuna tesir etti, koyduğum resim için sadece bir kaç arkadaş için iadeyi ziyaretten ibaretti , diğer fenerli arkadaşlar alınmasın demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Zegnacim gel iddaya girelim, ben küme düşmeyiz diyorum, nesine istersende iddaya girmeye hazirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 harrykewell said: bir penalti icin bu kadar mesaj atilir mi yahu demek ki biz bu sene alehimize verilen penaltilari ve lehimize verilmesi gerekipte verilmeyen penaltilari yazsak 8-10 tane patici databasei lazim olurdu lider ile aranızda 30 (otuz) puan fark oldugu icin, pek sorun olacagını zannetmiyorum sizin adınıza herri. gorende top oynadı GS zanneder.. zira orta sıraların takımı durumundasınız, dusme hattına 12 puan uzaklıktasınız.. aman dikkat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 04 NisSSL M.P. Antalyaspor -Galatasaray 10 NisSSL Galatasaray - Trabzonspor - 18 NisSSL Manisaspor -Galatasaray - 23 NisSSL Galatasaray -Kayserispor - 01 MaySSL Beşiktaş -Galatasaray - 08 MaySSL Galatasaray -Kasımpaşa - 15 MaySSL Gençlerbirliği -Galatasaray - 22 MaySSL Galatasaray -Konyaspor - kalan maçlar. şurada galatasaray kesin kazanır dediğim 2 maç var. biri konya diğeri kasımpaşa. geri kalan hepsini kaybedebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 erucalavera said: ertuğrul da bir garip, 1 puan kazanmak bi işimize yaramadı diyor, 11 kişi defans yaparsan ne bekliyordun ki çözemedim ben. adamların dizlişi hiç bozulmadı abi haksızlık etme cıkmayı basdıklarında da 5-6 adam geldi direk ŞL bişler ögretmiş adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 aktiftablet said: tinu said: mokoko said: bazılar ilkyarı sonundaki pozisyon penaltı değil demişlerde resim bulursam koyucam direk buraya pozisyonun. adam kafa kola alıyo semihi ceza sahası içinde. semih ister kendini bırakmış olsun ister dusurulmus olsun o pozisyon topla alakasız olsa ve semih sadece yurumuye çalışsa bile bi engel gelir (boyunundaki kol!) ve gidemez. e bu faul değilde nedir. dün beşiktaş maçında bire bir aynı pozisyonda penaltı çalınmadığı için sikayet ettiğimizde koymuştun bu resmi , lazım olur dedim! resmin linki aynı. winrar. B)-bunu yapmaya gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Otuz puan dedigin 10 mac yapar bu sezon cok macta canimiz yandi hakemlerden hersey normal seyrinde olsaydi en fazla 3-5 puan fark olurdu aramizda gs bu sezon siradan bir anadolu takimindan cok daha fazla ezildi hakemler tarafindan ama siz bu boslukta bile sampiyon olamazsaniz vay halinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 şampiyon trabzon ve şu hakem hataları lütfen fenerin başına dahada gelsin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 lig 7. si ile lik 11. si takımların taraftarından guzel dayanışma hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 harrykewell said: Otuz puan dedigin 10 mac yapar bu sezon cok macta canimiz yandi hakemlerden hersey normal seyrinde olsaydi en fazla 3-5 puan fark olurdu aramizda gs bu sezon siradan bir anadolu takimindan cok daha fazla ezildi hakemler tarafindan ama siz bu boslukta bile sampiyon olamazsaniz vay halinize sana cok uzuluyorum harry, anlıyorum 26 haftada 33 puan alan, mali durumdan cok zor durumda olan bir takımın üzüntülü taraftarısın ama, üzüntün ve gozyasların bu kadar kor etmesin gozunu.. sezon basında hakem hatalari diye topic acarken GS kaybetme rekorları kırdıgında yokolman filan baya trajikomik yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 fenerbahçeliler sakın "hakem" diye ağlamasınlar. hakem ikinci yarıda kendi sahamızdan çıkarmadı neredeyse. eğer biraz adil bi hakem olsaydı o 1 puanı da bulamayacaktınız. bundan 4 hafta önce aynı penaltı pozisyonunu kuddusi vermeyince en iyi hakemdi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 seneye sampiyon gorelim sizi olmeden mezara koymayin biziiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Reksa said: fenerbahçeliler sakın "hakem" diye ağlamasınlar. hakem ikinci yarıda kendi sahamızdan çıkarmadı neredeyse. eğer biraz adil bi hakem olsaydı o 1 puanı da bulamayacaktınız. bundan 4 hafta önce aynı penaltı pozisyonunu kuddusi vermeyince en iyi hakemdi ama? 11 kisi defans yapıp 1 puanı bulamıyacaktınız demek ayrı bir ekolmus :D pozisyon penaltı, hadi penaltı degil geri pas var, var oglu var gencler bu kadar kor olmayın az kafayı calıstırın. kumede kal herriii, kumede kaalll.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 geri pas yok orada kesinlikle. ama orada hakem penaltıyı verse hiçbirşey diyemeyiz. benim muzdarip olduğum konu aynı tür penaltılar bize de verilsin. sene başından beri kaç tane penaltımız harcandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Zegna said: harrykewell said: Otuz puan dedigin 10 mac yapar bu sezon cok macta canimiz yandi hakemlerden hersey normal seyrinde olsaydi en fazla 3-5 puan fark olurdu aramizda gs bu sezon siradan bir anadolu takimindan cok daha fazla ezildi hakemler tarafindan ama siz bu boslukta bile sampiyon olamazsaniz vay halinize sana cok uzuluyorum harry, anlıyorum 26 haftada 33 puan alan, mali durumdan cok zor durumda olan bir takımın üzüntülü taraftarısın ama, üzüntün ve gozyasların bu kadar kor etmesin gozunu.. sezon basında hakem hatalari diye topic acarken GS kaybetme rekorları kırdıgında yokolman filan baya trajikomik yani :) ben bu sezin aziz amcanin yapacaklarini önceden tahmin ettim ve sezon basinda actim topici zira hersey tahmin ettigim gibi gitti, gs hakemler tarafindan cok ince sekilde yaristan uzaklastirildi ha asla demiyorum ki gs iyi top oynuyor, aksine gs ne kadar rezil top oynadigini ben iki senedir yaziyorum burada, netekim bu yuzden galatasaraylilarin en sevmedigi adam benim bu sayfalarda ama bütün bu gercekler bu sene hakemlerin fenere yaptigi kiyaklari ( özellikle aykutun ts aciklamalarindan sonra ) gizleyemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 sadece gs lilerin degil, tum futbol bolumu yazarlarının en sevmedigi adamsın herri, cunku acaip basarısız bir trollsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 selam, galatasaraya laf atılmıs bu topicte. http://3.bp.blogspot.com/_BSAAdDn_FUw/S_FGECMf7xI/AAAAAAAAAuU/OB2nW1zBC2I/s1600/uefa-kupasi-galatasaray.jpg hayırlı aksamlar herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar