wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 o_O Beklemek sonuçsuz kayboluşlar gibiydi Büyük şehrin dar sokaklarında. Limitsiz zirvelerin vazgeçemediğim tırmanışlarıydı sabrım Ve hak etmemiştim nafile çırpınışlarıma rağmen Kurtulamadığım karanlık karabasanları Zamansız düştüğüm aşkın girdabında İnandım taparcasına kutsal varlığına Sorgusuz sualsiz sevdim. Bir elmanın iki aynı yarısı gibiydik bence Sen her ne kadar yarım olmayı kabul etmesende. Benim herşeyden çok istediğim Seninse hiçbir zaman istemeyeceğin Bir hayaldi aşk Ve şairin dediği gibi iki rayı gibiydik bir tren yolunun Daima beraber fakat hiç kavuşmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 güzel olmus, lakin her cümlenin sonuna bir ''^_^'' eklesen daha iyi olurdu ^_^ said: Bir elmanın iki aynı yarısı gibiydik bence ^_^ cok daha icten olmadi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 y u so cruel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 vaniLLe said: güzel olmus, lakin her cümlenin sonuna bir ''^_^'' eklesen daha iyi olurdu ^_^ said: Bir elmanın iki aynı yarısı gibiydik bence ^_^ cok daha icten olmadi mi? bıyıklarını tek tek yolarım senin edepsiz ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 çok amatörce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 sen mi yazdın bunu? o kadar işten vakit bulup nası yazdın lansdfslkdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Klapaucius said: çok amatörce Halbüsü ben bu işle ekmeğimi kazanmayı düşünüyordum tüh vazgeçeyim beğenmediysen :/ Bugün çalışmıyorum fede, bugün boş koşturmacalar yapıyorum 10-15 bilemedin 20 dakikalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 wastyrx said: vaniLLe said: güzel olmus, lakin her cümlenin sonuna bir ''^_^'' eklesen daha iyi olurdu ^_^ said: Bir elmanın iki aynı yarısı gibiydik bence ^_^ cok daha icten olmadi mi? bıyıklarını tek tek yolarım senin edepsiz ^_^ olmayan biyiklarim hakkinda bir kaside patlasana be ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 cok basarili tebrik ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Güzelmiş. :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar