Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ha bir de grubu tekrar toplamak istemiş de diğer elemanlar istememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 başlığı görünce bi gaz moduna girdim, daha ne! :)[signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ewt dave mustine david,al,martie,jimie'ye tekrar teklif götürmüş hepsi miktiri çekmiş:Dbaya oluo hatta,dave mustine ninde elinde rahatsızlık vardı işte şimdi iyice iyileşti yeni bi megadeth kadrosu kurdu yeni albüm eğlülde gelicek görecez baakalım. adama''yaw metallicadan ayrıldı kendi grubunu kurdu metallicayı geçmek için ama metallicanın poku bilem olamadı üee''muhabbeti yapılmasınada gıcık oluyorum.megdeth süper gruptır ailecek hastasıyız şiddetle tavsiye ediorum. solonor adamların en iyi albümü bence live albüm olmasına rrağmen seyirci sesinin bi hayli düşük olduğu ve neredeyse hatasız bir performas sergiledikleri rude awakening dir[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Solonor, 21 Temmuz 2004 17:58 tarihinde demiş ki: İmzaya bi lol, bir şarkı bilmene 2 lol. :D diğerlerine GEREK YOK diyorum anlatamadım galba:/[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ya metallica'yla megadeth'i karşılaştırmak saçma bence.tamam ilk zamanlarda rakiplerdi ancak metallica'nın tarzı gerçekten çok değişti.zaten megadeth gerek şarkı sözleri,gerek riffler olarak çok daha kaliteli ve dinlemeye değer bir gruptur.bu arda bu grubu bilen var mı diye sorulması biraz komik geldi bana:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 evet efendim eskiden metallicayı megadethe karşı gördüğünüz üzere savunuyormuşum fakat st.anger üzerindeki düşüncelerimden sonra, megadeth metallicanın şu andaki haline 40 basar diyorum =)[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Norton_Antor, 22 Temmuz 2004 22:20 tarihinde demiş ki: bu grubu bilen var mı diye sorulması biraz komik geldi bana:) andır gırand ya abisi popler deyil yani marjinal takılıo![signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 megadeth mi underground grup!popçular bile bilir megadeth'in adını.sadece dinlemezler o kadar.eleştirmeden önce düşün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 şimdi bunu üstüme mi alınıyım başkasına mı bilmiorum?çünkü eleştri falan yapmadım aslında sen yanlış anlamışsın,megadeth tabiki piyasa bir grup ''metalciyim'' diyen metalle ilgilendiği gün sayısı bir elimdeki parmak sayısını geçmicek olan kişilerin saydığı 3 gruptan biridir megadeth.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 öyleyse ne demeye çalışıtığını hiç anlamadım underground falan diyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Şunu unutmayın Dave Mustaine Metallica' dan kovulduktan sonra iki albümde de bestelerini kullandılar. Ayrıca iyiki kovulmuş yoksa Megadeth diye bir grup olmayacaktı. Rust In Peace bence gelmiş geçmiş en baba speed metal albümüdür.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 dıp dıp dıbıdıp - dıp dıp dıbıdıp- dıbı dıbı dıbı dıbı dıbı dıbı dıbı dıbı dıbı dıp.. hangi şarkının girişi bul bakalım Baalzebul. :p[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 rust in peace tabiki mirage =p[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 vola metboy süpersin ;)[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ya grup dağılmdı ki..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Beyler eğer yanlış bilmiosam megadeth yeni albüm kayıtlarına başladı. Zaten eğer albüm çıkarsa türkiyeye tekrar gliceklerinin söylentileri de epey yaygın, nese gelelim ana konuya: Kızıl dev adam thrash efsanesi Dave Mustaine'nin METALLICA'dan ayrılmasında tabiki çok yakışıklı oluşununda etkisiyle ön plana çıkmasının yanında önemli bir etkende; dave'in yanında çok daha romantik ve sade kalan(sadece müziğiyle ön plana çıkan taki! 2000 yılına kadar) bence (ki eminim buna çoğunuz karşı çıkacaksınız, ama önemli diil) metal müziğinin gelmiş geçmiş en iyi bestecisi James Hetfield'ın ilerideki grubla ilgili düşüncelerinin daveden çok farklı olmasıdır. Bunu açıklıyım: metallica ilk albümünden itibaren son derece sade kapaklar ve normal davranışlar kullanmışken dave daha mEtalci işi şeyler kullanarak aslında kendi müziği olan heavy-thrash'i dinlemeyen bir kesimide yanına almıştır. Nese tabiki bu yazıda hiçbi şekilde dave mustaine veya megadethi kötülemeye çalışmadığımı sadece düşüncelerimi söylediimi belirtmek isterim. Herkese iyi tatiller...[signature][hline]Fight Until We Die!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: glamdring_S, 24 Temmuz 2004 00:04 tarihinde demiş ki: bence (ki eminim buna çoğunuz karşı çıkacaksınız, ama önemli diil) metal müziğinin gelmiş geçmiş en iyi bestecisi James Hetfield'ın ilerideki grubla ilgili düşüncelerinin daveden çok farklı olmasıdır. sonuçta bence lafını kullanmışsın saygı duyarım ama aynı saygıyı senden de beklerim. aramızda;)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Abi 3 kere okudum yazdığın yazıyı hiçbişey anlamadım lol. :D[signature][hline]She's got eyes of the bluest skies, as if they thought of rain I hate to look into those eyes, and see an ounce of pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: glamdring_S, 24 Temmuz 2004 00:04 tarihinde demiş ki: Bunu açıklıyım: metallica ilk albümünden itibaren son derece sade kapaklar ve normal davranışlar kullanmışken dave daha mEtalci işi şeyler kullanarak aslında kendi müziği olan heavy-thrash'i dinlemeyen bir kesimide yanına almıştır. Valla onu bilmiyorum da metallica, yanına popçulardan hardcorecuları çekebilmek için herşeyi yaptı onu bilir onu söylerim. :)[signature][hline]She's got eyes of the bluest skies, as if they thought of rain I hate to look into those eyes, and see an ounce of pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ewt naturel aynı saygıyı benden aldın :) bu arada solonor parentezleri fln ayır oku daha net olur o zaman :)[signature][hline]Fight Until We Die!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ya haklısın son dönem metallica'sını savunmak için size söyliyebileceğim hiçbişiy yok ama benim sizden istediim metalin gelmiş geçmiş en ii gruplarından biri olan (ki bence en iyisi) metallicayı bu kadar kolay satmayın ve gerektiği şekilde onurlandırın :)[signature][hline]Fight Until We Die!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Satmıyorum, hatta burada metallicayı savunabilmek için girdiğim savaşı görsen(bakınız aramadan metallica diyince çıkan başlıklar) inanamazsın. Ama st. anger dan sonra söyleyecek hiçbişeyim kalmadı. Onlar para için hayatlarını sattılarsa ben de onları satarım. Yalan mı?[signature][hline]She's got eyes of the bluest skies, as if they thought of rain I hate to look into those eyes, and see an ounce of pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 st. anger konusunda haklısın ama genede bu konuyla uğraşmış olan insanları bulmak beni mutlu etti. :)[signature][hline]Fight Until We Die!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 şimdi gereksiz yere başlık açmiim dedim megadeth in yeni albumu hakkında bi bilgisi olan var mı? yani grup kuruldu mu album yapıolar mı nedir ne deildir?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 şişt şişt burasııı!![signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar